香港長跑網  - 長跑長友

60後老野報到

升級   58%

該用戶從未簽到

各位好,

老野報到。

出沒地點係南區-海怡,周末就深淺水灣南灣一帶。

第一次係2007渣打全馬,2008 東京全馬,舊年再渣打全馬同澳門全馬, 跟住二月再挑東京全馬。

目標波士頓全馬!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 checkie 於 2010-1-15 21:48 發表
各位好,

老野報到。

第一次係2007渣打全馬,2008 東京全馬,舊年再渣打全馬同澳門全馬, 跟住二月再挑東京全馬。

目標波士頓全馬!

歡迎師兄,一睇師兄過往馬跡,餐餐成隻上,便知高手,波士頓門檻好高下喎...勁!

升級   7.45%

該用戶從未簽到

Checkie Ching, 小弟都是在海怡出沒,也是60後,有機會遇見就和我打個招呼。

升級   100%

該用戶從未簽到

歡迎,我都是60後,但無你地咁勁,我要set高D,目標今年尾半馬改全馬先。

升級   58%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-15 22:09 發表

歡迎師兄,一睇師兄過往馬跡,餐餐成隻上,便知高手,波士頓門檻好高下喎...勁!

多謝師兄,
我無話你知 d 時間即,同我年紀一樣,四四五五!
波士頓有到好,愈遲門檻愈低,我相信總有日得既!

升級   58%

該用戶從未簽到

原帖由 Mike_Li 於 2010-1-15 22:21 發表
Checkie Ching, 小弟都是在海怡出沒,也是60後,有機會遇見就和我打個招呼。

Mike兄你好,

搵日相見,我陪你跑。

升級   58%

該用戶從未簽到

原帖由 woo 於 2010-1-16 00:06 發表
歡迎,我都是60後,但無你地咁勁,我要set高D,目標今年尾半馬改全馬先。

3q3q
我甲硬黎,第一次無拿拿就全馬,以後就死撐囉。
大家....咁筆爹!

升級   66.2%

開心
  • 簽到天數: 2 天

歡迎 Checkie Ching,我都是60後,預祝Ching 東京全馬PB

2月28日一齊加油, 我係香港, 你係東京, 影多啲相返嚟..

升級   5.3%

該用戶從未簽到

60歲後???

升級   12.4%

該用戶從未簽到

原帖由 checkie 於 2010-1-15 21:48 發表
    各位好,

老野報到。

目標波士頓全馬!

Hi, Hi, checkie, 我都係60,暫時仲未有勇氣跑全馬,目標係2012年渣馬,多多指教
    跑友多唔多60後呢????

升級   0%

該用戶從未簽到

歡迎checkie ching
    小弟港島東人,也是60後
    不過小弟至今祇跑過一次全馬,即係半個月前ge廈馬
    來緊就係渣馬
    大家一齊努力吧

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

Welcome Ching   加入長跑網的大家庭.

升級   58%

該用戶從未簽到

3q3q
    乜咁多60後係到

仲有個零月就係渣打同東京, 大家努力加油!

不過上星期賴野拉傷右小腿, 休息一週,希望下週追番個時間表。

但相信今次想要達波士頓標......無望

希望大家有好成績。

升級   0%

該用戶從未簽到

多多指教呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

真係睇唔出喎! 師兄over 60歲? 小弟今日還怕認錯人添!
    東京馬拉松加油啊! 拉傷得不太嚴重吧!
    三個半鐘,盡力算了! 還有很多馬拉松等著閣下去跑啊!
    長跑長有! 長跑長友呀!

升級   45.6%

該用戶從未簽到

60後, should be 4x years old ma.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Ning 於 2010-1-18 22:07 發表
    60後, should be 4x years old ma. ghu" />" />jg

OIC! THX!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 checkie 於 2010-1-16 09:14 發表

多謝師兄,
    我無話你知 d 時間即,同我年紀一樣,四四五五!
    波士頓有到好,愈遲門檻愈低,我相信總有日得既!

checkie師兄,小弟都是60後的人,跑齡同年齡一樣大,今年渣打是第三個全馬,一齊努力盡力跑好佢啦~~小弟都希望有生之年可以去跑一次波士頓..不過似乎遙遙無期~~

升級   58%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-1-18 21:48 發表
    真係睇唔出喎! 師兄over 60歲? 小弟今日還怕認錯人添!
    東京馬拉松加油啊! 拉傷得不太嚴重吧!
    三個半鐘,盡力算了! 還有很多馬拉松等著閣下去跑啊!
    長跑長有! 長跑長友呀!

60未到,剛剛就快5字即!
    多謝關心,好彩小傷,已經好得7788,同埋開始跑番啦!
    3:30係下一個目標,希望2011之前達標。
    我以前每年只跑一次全馬,通常係年頭,今年想跑多次全馬,ching有無好提議?

升級   58%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-1-18 22:48 發表

checkie師兄,小弟都是60後的人,跑齡同年齡一樣大,今年渣打是第三個全馬,一齊努力盡力跑好佢啦~~小弟都希望有生之年可以去跑一次波士頓..不過似乎遙遙無期~~

亞平哥,
    跑齡40咁長,好勁!
    波士頓只係一個目標,邊有咁易達到!
    一齊努力盡力跑好佢啦!