香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: KingSimon

唔該大家幫幫眼........請問邊隻顏色靚d丫?~~~~~~

升級   51.05%

該用戶從未簽到

原帖由 驚青 於 2010-2-3 22:16 發表

我就冇物米, 一對鞋都會著到感覺到保護不足, 先換, 盡信專家不如信自己只腳. 普通跑鞋一般我都跑到800km,
的確係因人而異, 鞋既耐磨材料, 人既跑姿,重量都會直接影響里數.
ching 跑200km/month想必係勁人...

你咁講高人會笑死,我好多係junk miles,
得閒睇下長跑網既跑步blog,果度就真係多勁人。

升級   52.11%

該用戶從未簽到

原帖由 wewahaha 於 2010-2-3 23:06 發表

你咁講高人會笑死,我好多係junk miles,
得閒睇下長跑網既跑步blog,果度就真係多勁人。

ching真係謙.

升級   52.11%

該用戶從未簽到

原帖由 KingSimon 於 2010-2-2 18:25 發表
我見到有一對$730,藍色既,新款,唔知係味你講果對...

今日去試左, 沒想像中重, 後跟感覺不會太厚, 行走小小硬, 但賣769九折....

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 驚青 於 2010-2-4 15:26 發表

今日去試左, 沒想像中重, 後跟感覺不會太厚, 行走小小硬, 但賣769九折....

哈哈!!我今日都有去睇丫!!我之前話730藍色果對變左699@@!!~好似叫tempo...(紙巾= =?)
    你果對原來係黃色果對,我上次唔係睇呢對丫!!sorry丫,撈亂左
    (修改~~~~~~~原來果對又唔係tempo....係Adizero Adios...呢個樣,http://pid.adidas.com/catalogue/tw/product/G15170/ADIZERO-ADIOS )sorry again= =

升級   52.11%

該用戶從未簽到

原帖由 KingSimon 於 2010-2-4 15:42 發表

哈哈!!我今日都有去睇丫!!我之前話730藍色果對變左699@@!!~好似叫tempo...(紙巾= =?)
    你果對原來係黃色果對,我上次唔係睇呢對丫!!sorry丫,撈亂左
    (修改~~~~~~~原來果對又唔係tempo....係Adizero Adios...呢個樣 ...

never mind, 我著boston長課會岩d,保護好d, adios 就再輕d, 岩比賽....兩對都正....
    都係貴左d, 等特價唯有....
    我可能$300買對CS玩下...

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 驚青 於 2010-2-5 14:45 發表

never mind, 我著boston長課會岩d,保護好d, adios 就再輕d, 岩比賽....兩對都正....
    都係貴左d, 等特價唯有....
    我可能$300買對CS玩下...
    adidas d鞋降價好快...e+未減價都係唔買好d><~~除非有fd做果d店鋪啦

升級   35.79%

該用戶從未簽到

想問下去邊間買"asics 老虎"鞋會平d?+想問下d折係邊到有?

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 finewong 於 2010-1-19 13:50 發表
    紅色係slim版, 即係窄鞋頭
    藍色係標準版

如果顏色岩, 但係對鞋唔岩腳形, 就得物無所用......

如果顏色岩, 但係對鞋唔岩腳形, 就得物無所用 x2
    C兄去試0下邊對0岩再決定顏色啦。