香港長跑網  - 長跑長友

運動靚耳機

升級   20.25%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

明報專訊-高級靚聲品牌Sennheiser在CES 2010內,主力展示與adidas合作的全新耳機系列,包括入耳式的MX680及CX680、掛耳式OMX680及掛頸後式PMX680。這系列耳機當然防汗,兼備反光物料,晚間跑步也不成問題;加上耳機及線也以彈性物料製成,不怕拉扯,是安全美觀靚聲的運動型耳機,更邀請得短跑名將Tyson Gay作代言。(價格待定,在港推出日期未定)

睇落都唔錯 但唔洗諗都貴ga啦

升級   81%

該用戶從未簽到

原帖由 hkyen 於 2010-1-18 15:56 發表

登錄/註冊後可看大圖

明報專訊-高級靚聲品牌Sennheiser在CES 2010內,主力展示與adidas合作的全新耳機系列,包括入耳式的MX680及CX680、掛耳式OMX680及掛頸後式 ...

講得係入耳式…跑街的話應該好易俾車車死…因為佢隔聲真係好正…

升級   2.67%

該用戶從未簽到

跑街唔好戴耳機,好危險,聽唔到附近的危險聲音接近。如果要戴,唔好用入晒耳款式,太隔音,或只戴一邊耳,留返一邊耳聽外面D聲音。

升級   66.2%

開心
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 華哥 於 18-1-2010 18:56 發表
    跑街唔好戴耳機,好危險,聽唔到附近的危險聲音接近。如果要戴,唔好用入晒耳款式,太隔音,或只戴一邊耳,留返一邊耳聽外面D聲音。

Agree X 2

升級   56.32%

開心
  • 簽到天數: 4 天

咁多function肯定超貴, 多謝ching資料