香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 零下十度

路路有節目9月18日"港島石澳悠游樂"肉瑩要去唱K,活動取消

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

星期五路路有節目/1月29日(五十之約)
    1月29日星期五

"
    和斧山五十條麻甩佬的約會"
    時間:09年1月29日星期五
    地點:斧山運動場
    集合時間:7:00PM
    起菜時間:7:15PM
    有咩主菜:由運動場>永定道>平定道>斧山道>瓊東街>浦崗村道>豐盛街>
    浦崗村道>鳳德路>轉左入鳳德村停車場>一條路上返浦崗村道轉右>浦崗村道>豐盛街>浦崗村道>瓊東街>斧山道>平定道>永定道>運動場(7.59K) 請睇圖參考
    吃完主菜再齊齊移師到富山村和五十條麻甩佬正式約會
    運動場設施     : 設有 lockers 及沖身設備
    預計完成時間:1小時

報名方法          : (copy 名單..再加上自己名字)

1:路路
    2:肉瑩
    3. Mill
    4. 亮
    5. 肥脾 (要見識下五十男)
    6. cfchan (13兄)
    7. 堅督 (
    跑又食,有心有力)
    8. 根根 (野火聯歡晚會組別)
    9. 狗 (齋食唔跑,果晚join大家會一會50條麻甩佬)\
    10. laputa99 (齋食唔跑, 又食又瀝)
    11. 卓卓 (億忙之中抽空出席)
    12. 田金田金 (大佬卓黎, 點可以唔到)
    13. kf (盡趕o黎,唔駛等我 )

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 火仔11 於 2010-1-28 15:00 發表

黎唔到呀, 聽日約左同事行山呀hgjD088" />" />hj

咁等下次20+20妹妹仔的約會再來啦~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 28-1-2010 05:02 PM 發表

火哥行山黎唔到,唯有睇痴根互燒啦

火火嫌斧山道唔夠斜+唔夠長攪到唔夠燒
    99 唔好咁貪心, 睇根根自焚算啦

升級   22.45%

該用戶從未簽到

1月29日星期五

"和斧山五十條麻甩佬的約會"
    有咩主菜:由運動場>永定道>平定道>斧山道>瓊東街>浦崗村道>豐盛街>浦崗村道>鳳德路>轉左入鳳德村停車場>一條路上返浦崗村道轉右>浦崗村道>豐盛街>浦崗村道>瓊東街>斧山道>平定道>永定道>運動場(7.59K) 請睇圖參考
    運動場設施     : 設有 lockers 及沖身設備
    報名方法          : (copy 名單..再加上自己名字)
    3. Mill
    4. 亮
    7. 堅督 (又跑又食,有心有力)
    9. 狗 (齋食唔跑,果晚join大家會一會50條麻甩佬)\
    13. kf (盡趕o黎,唔駛等我  )
    14. bolo(XXXXXXXXXXX)

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 火仔11 於 2010-1-28 15:00 發表

黎唔到呀, 聽日約左同事行山呀hgjD088" />" />hj

火火.行完山就過來十下喇~~

升級   100%

開心

原帖由 kf 於 2010-1-28 16:06 發表
    1月29日星期五

有咩主菜:由運動場>永定道>平定道>斧山道>瓊東街 ...
    13. kf (盡趕o黎,唔駛等我 )

唔水趕..我地去到你樓下再大聲叫你落樓未得囉~~

升級   100%

開心

原帖由 bolo 於 2010-1-28 21:54 發表
    1月29日星期五

bolo 帶埋煲仔來啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

1月29日星期五

有咩主菜:由運動場>永定道>平定道>斧山道>瓊東街>浦崗村道>豐盛街>浦崗村道>鳳德路>轉左入鳳德村停車場>一條路上返浦崗村道轉右>浦崗村道>豐盛街>浦崗村道>瓊東街>斧山道>平定道>永定道>運動場(7.59K) 請睇圖參考
    運動場設施     : 設有 lockers 及沖身設備
    報名方法          : (copy 名單..再加上自己名字)
    3. Mill
    4. 亮
    7. 堅督 (又跑又食,有心有力)
    13. kf (盡趕o黎,唔駛等我  )
    15. 迪迪仔 (特訓組 - 只食唔跑)

升級   0%

該用戶從未簽到

愈來愈多人

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 w.c.w.c. 於 2010-1-28 19:43 發表

火火嫌斧山道唔夠斜+唔夠長攪到唔夠燒
    99 唔好咁貪心, 睇根根自焚算啦

呢個我成日係苦山見到,所以矛吸引力啦~ 要你做佢對手先有好戲睇

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 29-1-2010 10:31 AM 發表
    呢個我成日係苦山見到,所以矛吸引力啦~ 要你做佢對手先有好戲睇

事實上, 牡丹根係需要綠葉廁襯托
    我想跟攪攪你跑返轉啵

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 w.c.w.c. 於 2010-1-29 10:38 發表

事實上, 牡丹根係需要綠葉廁襯托
    我想跟攪攪你跑返轉啵

星期六晚去大埔<>大尾篤/沙田 或星期一、三黎苦山啦~ (你好似好耐無係苦山蒲頭...)
    不過今晚就休息日

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 29-1-2010 10:53 AM 發表
    星期六晚去大埔大尾篤/沙田 或星期一、三黎苦山啦~ (你好似好耐無係苦山蒲頭...)

我星期日跟怒怒姐佢地尋找他鄉的故事呀
    你又唔係唔知我係斧山有幾多仇家嫁啦…
    不過2月份開始會大量出現斧山

升級   100%

慵懶

原帖由 w.c.w.c. 於 2010-1-29 11:10 發表

我星期日跟怒怒姐佢地尋找他鄉的故事呀
    你又唔係唔知我係斧山有幾多仇家嫁啦…
    不過2月份開始會大量出現斧山

咁我2月份唔搵你離晒草喇~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 29-1-2010 11:32 AM 發表

咁我2月份唔搵你離晒草喇~

照搵, 留返去哂草跑
    冇哂草就照舊斧山道

升級   100%

慵懶

原帖由 w.c.w.c. 於 2010-1-29 11:35 發表

照搵, 留返去哂草跑
    冇哂草就照舊斧山道

咁你離定都得喇! 隻貓約定你...逢星期2,4晒草-->O KING ROAD-->TKO MTR來回.
    不過你要等埋隻老貓呀! 你知你呢期跑得幾快架啦...我追你唔到架.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 29-1-2010 11:41 AM 發表
    咁你離定都得喇! 隻貓約定你...逢星期2,4晒草-->O KING ROAD-->TKO MTR來回.
    不過你要等埋隻老貓呀! 你知你呢期跑得幾快架啦...我追你唔到架.

你唔係跑開星期5嫁咩~? 留返星期5去斧山搵50條麻甩佬??
    你唔渣攤比到尾燈我睇啦

升級   100%

慵懶

原帖由 w.c.w.c. 於 2010-1-29 11:48 發表

你唔係跑開星期5嫁咩~? 留返星期5去斧山搵50條麻甩佬??
    你唔渣攤比到尾燈我睇啦

咩....想反口.
    我不嬲都係跟你尾架啦!  幾時有快過你啵~~

升級   100%

開心

原帖由 迪迪仔 於 2010-1-29 00:33 發表
    1月29日星期五

15. 迪迪仔 (特訓組 - 只食唔跑)

收到喇~~