香港長跑網  - 長跑長友

20100117 China Coast Marathon Photo by Frankie

升級   21.55%

該用戶從未簽到

http://picasaweb.google.com.hk/f ... CCM?feat=directlink

http://picasaweb.google.com.hk/franklcf/20100117_CCM_2?feat=directlink

升級   24%

該用戶從未簽到

thanks!!!!!!!!!!!!!

升級   7.2%

該用戶從未簽到

多謝 frankcf 靚相同打氣~~

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝 frank.  找到我 3靚相!!! 小弟在此鞠一個躬!

升級   70.53%

該用戶從未簽到

Thanks Frank, 我找到自己, d相好靚呀!!!!

升級   45.6%

該用戶從未簽到

Thanks Frank, 我找到自己 x 2

升級   92.05%

開心
  • 簽到天數: 12 天

Millions thanks to Frankie.  These photos are excellent

升級   100%

該用戶從未簽到

Thank you for Frankie. I find 2 photo and very well.

升級   13.33%

該用戶從未簽到

多謝 ching,  找到自己的o麥頭, 影得非常好!

升級   28%

該用戶從未簽到

多謝師兄, 辛苦晒~~

升級   80.67%

該用戶從未簽到

多謝 ching, 啲相好靚, 搵到1張自己, 有無得攞原檔用黎做 wall paper ?

升級   21.55%

該用戶從未簽到

升級   80.67%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-1-26 14:11 發表

有既...盡快pm我. 我會好快摌相.

Frankie ching, 已 pm 咗, 如果未剷嘅話就比我啦, 勞煩哂.

升級   0%

該用戶從未簽到

感謝師兄 ..搵到自己既相 ...謝謝呀 !