香港長跑網  - 長跑長友

2010.1.24 Pacer 3K/10K

升級   18.2%

該用戶從未簽到

我家大小姐今次叫極都唔肯落場跑 , 又唔可以留低佢一個係屋企驚比人告虐兒, 唯有捉埋佢去, 順便叫佢影下相.  傻瓜機+傻妹=鬆郁蒙.   唔好見怪.

3K:  http://picasaweb.google.com/jw4002/20100124Pacer3K?feat=directlink

10K:  http://picasaweb.google.com/jw4002/20100124Pacer10K?feat=directlink

如要原相請PM我.

Sue兄, 你嘅輕功水上飄好難影, 大小姐話: "我影到扎孖辮果個姐姐, 不過佢太快啦, 我淨係影到佢背脊......."  最後我睇返, 佢其實只可以影到你飄住嘅背脊.  恭喜哂!!  你屋企擺唔哂D獎盃可以放D係我度喎.......

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

影到喎 !   

你話俾令千金聽, 以後唔落場跑, 就次次都要影相 !   
    話唔定兩樣之中, 可以發掘到其中一樣天份同興趣.   

Thank you 師兄.   

升級   58.4%

開心
  • 簽到天數: 6 天

我有3張

升級   0%

該用戶從未簽到

Thanks CTSE !!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 wongc 於 2010-1-24 17:10 發表
    我家大小姐今次叫極都唔肯落場跑" />" />" />" />" /> , 又唔可以留低佢一個係屋企驚比人告虐兒, 唯有捉埋佢去, 順便叫佢影下相.  傻瓜機+傻妹=鬆郁蒙. " />" />  唔好見怪.

辛苦哂小妹妹
    原帖由 wongc 於 2010-1-24 17:10 發表
    Sue兄, 你嘅輕功水上飄好難影, 大小姐話: "我影到扎孖辮果個姐姐, 不過佢太快啦, 我淨係影到佢背脊......."  最後我睇返, 佢其實只可以影到你飄住嘅背脊.  恭喜哂!!  你屋企擺唔哂D獎盃可以放D係我度喎.......

你幫我同小妹妹講, 我就係欠佐張跑住嘅背脊相, 多謝佢呀

升級   0%

該用戶從未簽到

辛苦晒.