香港長跑網  - 長跑長友

味精濃短打

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟最近買左條舊款既"味精濃"短打, 淨色快乾物料, 攞尼練習長短課, 到今日為止摧殘左超過4星期, 依然頂得住, 購自大埔, 乘惠$49個大洋.

短打前面近照

登錄/註冊後可看大圖

短打內胆近照

登錄/註冊後可看大圖

短打背面近照

登錄/註冊後可看大圖

短打"味精濃"Logo zoom

登錄/註冊後可看大圖

又一証明平野唔一定差.

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 2# 的帖子

果度賣既數量唔多, Sales姐姐話一次返10零條, 賣完要等下一批. 顏色呎碼亦唔齊, 上次去得尼條淺藍和黑色, Size只有M和L. 小弟著M到, 以你30吋身材 , L都OK.

升級   54.9%

該用戶從未簽到

Gills兄,可否勞煩你替小弟買一條XL   
如OK,531當日交收,謝謝~

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 2008-5-15 14:57 發表
Gills兄,可否勞煩你替小弟買一條L

GILL兄,我都要一條L
531當日交收,THANKS

升級   46.32%

該用戶從未簽到

GILL兄, 我34吋腰L碼放得下嗎?
因///(3畫牌)我是穿XL的!
有興趣要一條耶!

升級   0%

該用戶從未簽到

ram兄及stanleyhpm兄, 請問要淺藍色(如圖)定黑色? 明晚會去睇吓重有冇得賣, 另如方便可Send短消息比小弟留個聯絡電話, 等去到有問題再電聯( 例如轉顏色? ) Size方面: M = 28 - 29 / L = 30 - 31 / XL = 32 - 33. 全部以吋計.

原帖由 ram 於 15-5-2008 14:57 發表
Gills兄,可否勞煩你替小弟買一條L

原帖由 stanleyhpm 於 15-5-2008 15:03 發表

GILL兄,我都要一條L
531當日交收,THANKS

升級   0%

該用戶從未簽到

tkytea兄, 如方便可Send短消息比小弟留個聯絡電話, 等去到問吓有冇閣下既Size.

原帖由 tkytea 於 15-5-2008 15:39 發表
GILL兄, 我34吋腰L碼放得下嗎?
因///(3畫牌)我是穿XL的!
有興趣要一條耶!

升級   78.75%

該用戶從未簽到

回復 7# 的帖子

已pm閣下.....唔該晒gills師兄

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該哂各位C兄, 已收到各位既聯絡電話, 今晚會去幫各位C兄入貨(如有).
711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 11# 的帖子

711MF兄都有興趣, 冇問題呀, 橫掂去開一次過搞掂哂佢.

升級   46.32%

該用戶從未簽到

噢!如有xl就有勞gills兄代購一條xl的吧!任何色均可
已pm手提給你了

升級   0%

該用戶從未簽到

各位C兄小弟有負所托,而家仲係公司OT緊, 睇黎今晚去唔到啦... , 明天上午再幫大家去入貨, sorry...sorry...

升級   78.75%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-5-16 18:55 發表
各位C兄小弟有負所托,而家仲係公司OT緊, 睇黎今晚去唔到啦...fhjfrt" /> , 明天上午再幫大家去入貨, sorry...sorry...

唔緊要啦.....工作要緊
我地要多謝你就真啦 ....肯幫呢班小師弟買

升級   54.9%

該用戶從未簽到

回復 14# 的帖子

Gills兄當然是工作要緊
我們的可以慢慢都未遲
真是麻煩了ching,謝謝~

升級   0%

該用戶從未簽到

多得各C兄諒解, 星期六上午跑完後, 走左去果間體育用品店睇下, 只有極少量"味精濃"短打, 而且仲冇哂黑色, 問Sales姐姐話遲多個零禮拜可能有新貨返, 如唔急用遲D再黎睇吓, 心想現在隔5.31長課仲有2星期, 同埋各C兄都prefer黑色, 所以不急於現在代購(除非有C兄首選淺藍色,請知會小弟代勞), 下星期再去睇吓, 再為大家報告.
711MF 該用戶已被刪除

升級   78.75%

該用戶從未簽到

慢慢啦....c兄...唔該晒你啦

升級   92.85%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 2008-5-15 01:34 發表
Size方面: M = 28 - 29 / L = 30 - 31 / XL = 32 - 3 ...

嘩! 同一牌子, 香港啲"Asian Fit"尺碼真係超細, 呢邊L=36-38, 同香港比相差半尺褲頭 !!!!

但又超平, $6.2美金一條跑褲(通常$35-$40), 去唐人街食碗雲吞麵連貼士加埋稅都要$6落樓.