香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Gills

味精濃短打

升級   0%

該用戶從未簽到

咁5.31如果ONON兄現身, 就送張尋寶圖過你, 有時間就去尋吓寶, 我代大埔區多謝你促進區內地方經濟.

升級   0%

該用戶從未簽到

好呀. 
話時話Gills兄在那裹有無覺眼啲....唔係好短嘅打?

...即無內膽, 似孖煙筒咁款.

升級   0%

該用戶從未簽到

係有, 都係"味精濃"一樣價錢$49蚊, 3個骨款及膝, 已經有網友買左->大埔Alfred兄, 薄料深色, 如黑和深灰(黑色呎碼較齊). 有冇需要買?

原帖由 onon 於 28-5-2008 14:49 發表
好呀.
話時話Gills兄在那裹有無覺眼啲....唔係好短嘅打?

...即無內膽, 似孖煙筒咁款.

升級   0%

該用戶從未簽到

咁正! 真係要入奪寶奇兵至得!

升級   54.9%

該用戶從未簽到

張poster好形呀
攪到小弟都心思思tim....

升級   0%

該用戶從未簽到

咁等我準備吓奪寶地圖, 亦襯機介紹吓大埔既好去處, 等C兄們同家人可以黎大埔一日遊.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 27/5/2008 22:09 發表
報告各C兄, 今日做左大豪客, 一次過買6條短打.

各位Size如下:
ram兄 XL ( 5.31 交收 )
stanleyhpm兄 L ( 5.31 交收 )
tkytea兄 XL ( 5.31 交收 )
711MF兄 L ( 因M太細,所以代購L, 轉交Kenneth兄 )
Kenneth兄 ...

個sales姐姐有無問你買咁多做乜,驚佢諗'mea'咗你想约佢去街所以多多幫趁。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ram 於 28/5/2008 00:32 發表
嘩!好正呀,幾十蚊有條味精濃短打
真係麻煩了Gills 兄
另外件背心都好令,但濕身後白色會否比較透明?   

ching 驚露點

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 28/5/2008 09:19 發表

不過711兄唔好抱太大期望, 果度門面買D野都幾"騎尼", 去過D C兄C姐就知, 如果唔係八掛或鐘意搵野搞既人, 係發現唔到有"味精濃"賣.

係呀!我其實經過好多次,但D嘢唔吸引無入去睇,今次真係多謝Gills 兄。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 28/5/2008 17:15 發表
咁等我準備吓奪寶地圖, 亦襯機介紹吓大埔既好去處, 等C兄們同家人可以黎大埔一日遊.   

Gills 兄做埋領隊,去玩去食,重有嘢買,我就做亞四幫各C兄攞行李啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 onon 於 28/5/2008 16:03 發表
咁正! 真係要入嚟做吓奪寶奇兵至得!

真係服咗C兄你啲鬼材,犀利!

升級   0%

該用戶從未簽到

佢好好奇問我買咁多搞咩, 我話幫網友買, 我地有班人經常跑步, 跟住連隨介紹其他貨品, 不愧為Sales, 可惜唔係我杯茶, 不過熟左可以電話留貨, 有時貨架冇貨佢都幫手會入倉搵, 服務態度一流,

原帖由 Alfred 於 28-5-2008 18:43 發表

個sales姐姐有無問你買咁多做乜,驚佢諗'mea'咗你想约佢去街所以多多幫趁。

升級   0%

該用戶從未簽到

客氣客氣, 小弟住尼區已有十幾年, 都係近年先幫襯吓佢, 有好野又識黎尼度既網友, 一定要分享吓啦.

原帖由 Alfred 於 28-5-2008 18:49 發表

係呀!我其實經過好多次,但D嘢唔吸引無入去睇,今次真係多謝Gills 兄。

升級   0%

該用戶從未簽到

整幅尋寶圖梗係比D C兄C姐一家大細黎玩, 促進吓大埔區經濟, 小弟唔敢做電燈胆, Alfred兄有冇好介紹.

原帖由 Alfred 於 28-5-2008 18:52 發表

Gills 兄做埋領隊,去玩去食,重有嘢買,我就做亞四幫各C兄攞行李啦。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 29/5/2008 09:22 發表
整幅尋寶圖梗係比D C兄C姐一家大細黎玩, 促進吓大埔區經濟, 小弟唔敢做電燈胆, Alfred兄有冇好介紹.

跑步尋寶定純行街街尋宝?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Alfred 於 29-5-2008 18:25 發表
跑步尋寶定純行街街尋宝?

Alfred兄, 好高興今日可以同C兄會面, 聽日仲有得一齊跑添, 黎尼度真係識到好多同道中人, 係極大既收穫, 至於跑步尋寶定行街尋寶, 就睇吓各位C兄隻身付會, 定係一家大小帶埋家中大人啦, 如果帶埋大人, 一定要比D藉口, 唔好比佢覺得你係黎買野, 而係家庭日帶佢地黎大埔遊山玩水, 兼飲飲食食, 參觀名勝, 所以咪叫C兄介紹吓D好食好玩之地方.

升級   0%

該用戶從未簽到

唔該哂各位C兄, 今日已經把採購之"味精濃"短打送到各位手上, 因為買左冇特別開袋檢查, 所以務必Check吓及試清楚Size, 如有問題請聯絡小弟, 另Ivrunner兄之短打已交CK兄處理, 待網T做好後, 會一同寄上, 亦馬煩哂CK兄.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 Gills 於 30/5/2008 22:19 發表

Alfred兄, 好高興今日可以同C兄會面, 聽日仲有得一齊跑添, 黎尼度真係識到好多同道中人, 係極大既收穫, 至於跑步尋寶定行街尋寶, 就睇吓各位C兄隻身付會, 定係一家大小帶埋家中大人啦, 如果帶埋大人, 一定 ...

Gills 兄,雖然我住咗大埔十多年,但行嚟行去都係得個行字,無咩好地點提供。

升級   0%

該用戶從未簽到

如欲前往大榮里尋寶, 乘港鐵至大埔虛站, 可以向"新達廣場"出口, 出閘後會見扶手電梯往"新達廣場", 不要行往"新達廣場"方向, 先轉右會見有很多人等私人屋苑村巴, 一路行會見鐵路拼行於閣下右手邊, 而行不到2分鐘會見到OK便利店, Keep your way, 之後就會沿路穿過鐵路橋底, 會見到巴士站, 巴士站對面有一新式政府綜合大樓(地下為街市), 再沿巴士站行前點有紅綠燈過馬路, 之後到達政府綜合大樓正門, 正門面對亦有短短既紅綠燈馬路, 再沿紅綠燈過對面, 一直向前行會見一D賣生果,街市食品及批發, 一直至街口有間門面好大買鞋既體育用品公司, 最後轉左直行, 留意左手面店舖, 白底紅字招牌, 另政府綜合大樓2樓熟食唔錯, 可試試, 亦可到鐵路博物館一遊.

尋寶圖:

登錄/註冊後可看大圖

升級   23.68%

該用戶從未簽到

嗯..?
c兄 小弟見到條短打都頗有興趣
但可惜住得太遠
想請問是否可代購 ?
但又吾知要點交收 ??
煩請c兄解答