香港長跑網  - 長跑長友

樓主: runrun
打印 上一主題 下一主題

2010.3.13 Lantau International Beer Dash 大嶼山啤酒大暴走

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

今日個個都好開心啦! 大家遲D睇相就知~~

升級   0%

該用戶從未簽到

今日淨係來影相,大家都玩得好投入好開心~
    希望出年仲會搞啦.....我個fd話出年都想join~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

今日真係好玩到不得了~~~

我同個鬼妹GA 合照係邊個手上, 快給我原相

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

是日一眾人等無法無天,醉酒鬧事

升級   100%

慵懶

我同你影ge  但相就在亮可手上, 要等亮哥放上離先有得睇.

升級   100%

鬱悶

返到屋企食完晚飯啦!

不過飲beer飲到飽咗,只係可以食到少少咋!

多謝大家今日一齊玩得咁投入,真的很開心!很開心!

多謝你地還要照顧我呢隻醉猫,多謝Bolo幫我揹袋,還要唔知多謝邊位喺巴士度送個膠袋俾我
    今日飲得比舊年多好多,因為實在太好玩!

我地個team攞咗個獎,係Tala's Hair ( Soho, Central )嘅$200 off of full fare hair services.

有冇人想要去整頭髮呀?
    我知亞mill 你打算去剪頭髮,不如你用咗佢啦!4月尾就過期架啦!
    電聯我交收啦!

對脚實在好攰,有點緊有點冤,明天的健康跑跑不到了!

升級   0%

該用戶從未簽到

Yeah, 今日好開心呀~~~
    報下數先, 今日總共飲咗:
    1杯生力
    1支stella artois
    2/3罐盧雲保
    1罐boddington
    就係咁多.....飲完行樓梯時有少少wing~~~
    我好似舊年飲得多啲
    我都upload緊啲相

升級   0%

該用戶從未簽到

今日大家去到大澳影相又好唔好玩呀?

升級   100%

慵懶

原帖由 runrun 於 2010-3-13 21:32 發表
    返到屋企食完晚飯啦!

不過飲beer飲到飽咗,只係可以食到少少咋!

多謝大家今日一齊玩得咁投入,真的很開心!很開心!

多謝你地還要照顧我呢隻醉猫,多謝Bolo幫我揹袋,還要唔知多 ...

請問....又無話要指定去邊道剪架?

升級   0%

該用戶從未簽到

超懶加上唔識執相,求其upload使d相比大家睇住先,想要原相or唔出得街既相請PM我啦~

http://picasaweb.google.com.hk/longrunwaiwai/LantauInternationalBeerDash2010?authkey=Gv1sRgCMHexKGs5MmtjAE#

升級   100%

鬱悶

原帖由 mill 於 2010-3-13 21:54 發表

" />" />請問....又無話要指定去邊道剪架?

中環蘇豪區Tala's Hair, 女士洗剪吹by junior's stylist 就$350, by Tala's stylist $490, by leading stylist $690

咁有$200 discount。

升級   0%

該用戶從未簽到

好抵玩! 勁好玩既唔係跑步比賽既比賽,每個站都飲半公升,醉了!

Bobby兄既相,睇住先!
    http://www.fotop.net/allanccl/20100313

升級   100%

慵懶

原帖由 allanccl 於 2010-3-14 07:58 發表
    好抵玩! 勁好玩既唔係跑步比賽既比賽,每個站都飲半公升,醉了!

Bobby兄既相,睇住先!
    http://www.fotop.net/allanccl/20100313

謝謝亮哥幫手放相, 多謝bobby送我紀念T恤一件, 謝謝~~

升級   100%

慵懶

原帖由 runrun 於 2010-3-13 22:16 發表

中環蘇豪區Tala's Hair, 女士洗剪吹by junior's stylist 就$350, by Tala's stylist $490, by leading stylist $690

咁有$200 discount。

run run ctse,我諗我唔要喇! 可給有需要的ching/ctse啦! 謝謝!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-3-14 08:05 發表

run run ctse,我諗我唔要喇! 可給有需要的ching/ctse啦! 謝謝!

牛池灣齋剪只須25元,深圳剪髮全套包按頭、人仔35元;mill姐都係留番比你自己啦。

升級   4.75%

該用戶從未簽到

今次真係無諗過要著著牛仔褲拎住相機跑5K, 成頭成身濕晒
    好在落到沙灘有好多靚靚笑面影都影唔切

影左好多相,未攪掂,請各位師兄師姐稍候
    貼住幾張靚女相先...

升級   82%

該用戶從未簽到

真係巧多靚女啊

升級   4.75%

該用戶從未簽到

回復 177# 的帖子

仲有巧多靚仔...

升級   4.75%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-3-13 21:05 發表
    今日真係好玩到不得了~~~

我同個鬼妹GA 合照係邊個手上, 快給我原相" />" />

傑少,係咪關住你個鬼妹?

登錄/註冊後可看大圖

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 bello 於 2010-3-15 01:37 發表

傑少,係咪關住你個鬼妹?

登錄/註冊後可看大圖

BELLO兄 nice photo  !!
    我大獲.....CF卡SHOT佐......D相沒晒.....危殆..搶救中....(好彩唔係影好多)