香港長跑網  - 長跑長友

樓主: loudspeaker

" 鉄人戰 衣"(交收安排 留意# 1)19.5.2010

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-1-29 11:02 發表

orce ching 所講一樣, 尋日當我想將 Elite 版 copy 去 classic 版個artwork 時便出現問題
兩款 cutting 其實都差幾遠下。

所以 Loud 兄可否幫手問問, 如果我地只俾一個 版本 ga artwork, 佢地係咪可以做 ...

今早問過 Wilson NG, 佢話可以先俾個稿佢做住先 , 我想等你執埋
" 下身 " 位用較深色--草綠色及擺放 sponsor logo, 完成後再 email
佢 , 希望可以下星期去落定 , 佢己经出左 2 个初稿 ( elite, and classic)
給我

升級   66.67%

該用戶從未簽到

請問下身位有無 thin pad?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-1-29 12:32 發表
請問下身位有無 thin pad?

有 pad 的 , 放心 , 可有可無 ,
正如 Jason 兄講 , OD 途程以下 , 基本上對 pat pat 幫助不大,
除非訓練是先有點点用 ,
會全部加墊 , 除非聲明唔要先通知我 ,

希望大家現在諗到有乜野 , 我記低後再同 wilson 商討下 ,
再執正 d ,

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-1-29 10:43 發表

唔好意思 , 報錯料俾大家慾訂 Elite 版既 chings and ctses,
問過 Wilson 兄 , 原來印名後 , 件衫便要正價即 USD 150.00
沒有折扣 , 因為要一件一件印 , 所以扣除 贊肋費 , 雖然少過 USD 150,
但可能貴左  ...

咁你仲訂唔訂Elite版?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-1-29 13:36 發表

咁你仲訂唔訂Elite版?

有機會轉 classic, 事關無拆扣分分鍾貴多 2 百幾蚊就係為左卬 " LOUDSPEAKER "
呢個 nick o個引下 ,
去到最後 , 我都未定住。

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-1-29 13:51 發表

有機會轉 classic, 事關無拆扣分分鍾貴多 2 百幾蚊就係為左卬 " LOUDSPEAKER "
呢個 nick o個引下 ,
去到最後 , 我都未定住。

KUen , Fai and newfoot will change to classic

bc i run so slow.  doesnt want ppl know who i m

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-1-29 13:04 發表

有 pad 的 , 放心 , 可有可無 ,
正如 Jason 兄講 , OD 途程以下 , 基本上對 pat pat 幫助不大,
除非訓練是先有點点用 ,
會全部加墊 , 除非聲明唔要先通知我 ,

希望大家現在諗到有乜野 , 我記低後再 ...

Can we have a chance to take a look the pad meterial?

升級   0%

該用戶從未簽到

# 86, # 87

原帖由 newfoot 於 2010-1-29 15:18 發表

Can we have a chance to take a look the pad meterial?

可以的 , 下星期我攞 d 版你自己睇 ,當你看到版, 可能只是少少的一片軟墊 , 因為三項 , 不同單車,
o個墊唔可以太厚.
Newfoot hing, 唔知到時你邊度試身方便 d ?

印 "NEWFOOT' 咪得我地知O羅

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-1-29 15:13 發表

KUen , Fai and newfoot will change to classic

bc i run so slow.  doesnt want ppl know who i m

Newfoot, 給左你个 logo 俾阿 kito807 未 ?

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-1-29 15:30 發表

Newfoot, 給左你个 logo 俾阿 kito807 未 ?

NOt yet

still working on
try you send you tonight
thx

where and when  will you get the material? have u seen the new balance one piece suit which has a thin layer.  the feeling is good. if you hvnt seen , i will bring it with me

升級   26.6%

該用戶從未簽到

我想買呀,不過.想問elite同classic版有冇d咩分別呢~~ sorry!!問埋d白痴問題

升級   93.68%

該用戶從未簽到

回復 91# 的帖子

睇#5貼。
師兄我改定classic 版啦,入數後再PM你。

升級   93.68%

該用戶從未簽到

回復 88# 的帖子

我就要個pad啦,几薄都好啦,上次著跑褲踩著40KM個patpat就定唔順囉,縱沒練就個鐵屁股啊

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 georgemiu 於 2010-1-29 23:46 發表
我就要個pad啦,几薄都好啦,上次著跑褲踩著40KM個patpat就定唔順囉,縱沒練就個鐵屁股啊

george ching (Y)

三鐵股人!   好名好名!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2010-1-29 23:14 發表
我想買呀,不過.想問elite同classic版有冇d咩分別呢~~ sorry!!問埋d白痴問題

sorry Vivian 師妹,呢兩日唔得閒覆妳FB~~

elite 版同classic版最大分別係elite 版拉鍊晌後面,classic 版晌前面,至於cutting 我都唔係好清楚,我搵Loud 兄覆妳先...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-30 11:35 發表

sorry Vivian 師妹,呢兩日唔得閒覆妳FB~~

elite 版同classic版最大分別係elite 版拉鍊晌後面,classic 版晌前面,至於cutting 我都唔係好清楚,我搵Loud 兄覆妳先...

呀,最大分別仲有料呀,elite 版靚d 跣水d 囉~~

我問左Loud 兄,分別有以下幾點:

1. elite : 後拉鍊 / classic : 前拉鍊
2. elite : 跣水料 / classic : 用料相對無咁好
3. elite : 可加自己名 (加名無discount) / classic : 不可以加名
4. elite : cutting 相對較靚 / classic : cutting 相對無咁靚
5. elite : 價錢比較貴 / classic : 價錢比較平

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-1-30 11:43 發表

呀,最大分別仲有料呀,elite 版靚d 跣水d 囉~~

我問左Loud 兄,分別有以下幾點:

1. elite : 後拉鍊 / classic : 前拉鍊
2. elite : 跣水料 / classic : 用料相對無咁好
3. elite : 可加自己名 (加名無d ...

見無電視框,有d想改造classic算數,但我又唔鍾意前拉鍊......都係照造番Elite

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 上水馬王 於 2010-1-30 12:59 發表

見無電視框,有d想改造classic算數,但我又唔鍾意前拉鍊......都係照造番Elite

前拉鍊吾錯ga, i would prefer front zip

升級   93.68%

該用戶從未簽到

我都覺得前拉鍊好的,去唱歌方便的

升級   42.63%

擦汗
  • 簽到天數: 2 天

我也想要
    stam (Classic Cut, 訂金 HKD 250.00) 未付

我可能會於星期三7:30pm到北區運動場