香港長跑網  - 長跑長友

樓主: fung7934

跑步好地方 - 藍田地鐵站 晒草灣遊樂場

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

sorry !!!   係應該話...唔係咁覺有電單車位呢!
    私家車就肯定有的.

升級   73.33%

該用戶從未簽到

Thx mill ctse,
    我前日去睇過環境
    晒草附近無免費位泊(一係就泊街邊)
    但場內有收費電單車位
    不過要收私家車收費.
    首兩小時$4 半小時收費
    其後每半小時$8.
    有ching想

升級   100%

慵懶

原帖由 coxswain 於 2009-7-6 01:09 發表
    Thx mill ctse,
    我前日去睇過環境
    晒草附近無免費位泊(一係就泊街邊)
    但場內有收費電單車位
    不過要收私家車收費.
    首兩小時$4 半小時收費
    其後每半小時$8.
    有ching想

唔洗客氣, 其實收費都算便宜, 有機會你地都上來跑啦~
    ------->(有ching想)  你想講咩呀後面無字嘅?

升級   73.33%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-7-6 12:37 發表

唔洗客氣, 其實收費都算便宜, 有機會你地都上來跑啦~
    ------->(有ching想)  你想講咩呀後面無字嘅?

成日都出唔晒D字
    我係話有ching想揸電單車去, 可以放心揸去
    一定有位,  唔駛驚抄牌.

升級   100%

慵懶

原帖由 coxswain 於 2009-7-6 20:58 發表

成日都出唔晒D字
    我係話有ching想揸電單車去, 可以放心揸去
    一定有位,  唔駛驚抄牌.

好啦! 有機會再見

升級   73.33%

該用戶從未簽到

mill ctse 我見過妳............張相
    見到你地一定自我介紹

升級   100%

慵懶

原帖由 coxswain 於 2009-7-10 00:53 發表
    mill ctse 我見過妳............張相
    見到你地一定自我介紹

你又會見到我張相, 在那裡呢!
    唔好意思呀! 這兩天無上網, 今天才看到你的post,
    其實我除左起晒草跑, 有時都會跑吓(將軍澳星期三的約跑活動), 你得閒都來同大家一齊跑吓啦, 多人一齊跑, 跑完大家一齊食吓野,都好開心架. 期待你的參與啊~~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

晒草真系好好好好極
    我最鐘意比賽之前來做WARM UP

Kin in Running

升級   100%

慵懶

原帖由 shogikin 於 2009-7-11 10:55 發表
    晒草真系好好好好極

咁就離多啲啦堅堅, millmill好掛住你啊~

升級   73.33%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-7-11 10:48 發表

你又會見到我張相, 在那裡呢!
    唔好意思呀! 這兩天無上網, 今天才看到你的post,
    其實我除左起晒草跑," />" />hjkhbnmj 有時都會跑吓(將軍澳星期三的約跑活動), 你得閒都來同大家一齊跑吓啦, 多人一齊 ...

依度

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3518&extra=page%3D1&page=5

將軍澳星期三的約跑活動...上斜路我唔惦架, 廢事阻住各位

升級   73.33%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2009-7-11 10:55 發表
    晒草真系好好好好極

Kin ching
    到處都有你o既足跡喎

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   100%

慵懶

原帖由 coxswain 於 2009-7-12 02:32 發表

依度 " />" />

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=3518&extra=page%3D1&page=5

將軍澳星期三的約跑活動...上斜路我唔惦架, 廢事阻住各位

咁得閒你離跑住晒草先啦! 遲啲先再去tko跑上斜,
    上斜的感覺真係好正架, 正一係又辛苦又回味~

升級   100%

慵懶

嘔咩呀衰仔, 我而家黑左瘦左又老左, 見到我先嘔都未遲啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

聽講晒草个更衣室好正, 冷氣開好行, 下次見識下先!

升級   100%

慵懶

原帖由 Alex 於 2009-7-12 13:14 發表
    聽講晒草个更衣室好正, 冷氣開好行, 下次見識下先!

Alex ching 緊係要離晒草睇吓啦! 一於下次約跑晒草加打邊爐叫埋你.
    ~晒草灣給你一個五星級的家~

升級   0%

該用戶從未簽到

Good ar!

升級   14.21%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-7-12 13:23 發表

Alex ching 緊係要離晒草睇吓啦! 一於下次約跑晒草加打邊爐叫埋你.hgjD124" />" />hj
    ~晒草灣給你一個五星級的家~

己有好多人因打邊爐而過左離晒草

升級   73.33%

該用戶從未簽到

[quote]原帖由 mill 於 2009-7-12 12:53 發表

咁得閒你離跑住晒草先啦! 遲

升級   73.33%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2009-7-12 12:53 發表

咁得閒你離跑住晒草先啦! 遲啲先再去tko跑上斜,
    上斜的感覺真係好正架, 正一係又辛苦又回味~

好呀