香港長跑網  - 長跑長友

樓主: key
打印 上一主題 下一主題

2010 Duathlon Series - Race 3

關閉 [複製鏈接]

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 dd25 於 2010-3-2 05:06 發表

師兄你好 ! 我 d 初哥其實對比賽 d 細節好唔清楚 .. 好似今次 race 3 新娘潭比賽單車路線係唔係要環繞三個圈( 30km ) 呢 ? 另外跑步同一方向下分兩個轉折點 A, B POINT 我都唔係太明白 .. ( 比賽係唔係跑 5K > 單 ...

我參加 爬山單車組 run 2.5k >bike 20k>run 2.5k, 路線圖我都睇唔明, 當日去到該有人會講解吧, 到時先問工作人員

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-3-2 10:32 發表

我參加 爬山單車組 run 2.5k >bike 20k>run 2.5k, 路線圖我都睇唔明, 當日去到該有人會講解吧, 到時先問工作人員

下星期三詳細話你聽 , 鹿頸 e + 條路面好左好多, 無咁多隆,
5 G 你 14.3 得閑嗎 , 我可能去踩下

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-3-2 10:45 發表

下星期三詳細話你聽 , 鹿頸 e + 條路面好左好多, 無咁多隆,

我朋友叫我行山, 睇下點先, 如果我去打俾你

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-3-2 10:45 發表

到比賽日路況應會更好,因為重鋪路面工程會在呢個月進行!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2010-3-2 15:35 發表

咁就 very good,好驚炒粉,
cf hing, 報左未呀 ?

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-3-2 17:15 發表

咁就 very good,好驚炒粉,
cf hing, 報左未呀 ?

有工開,睇$$份上,無報!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

各位ching加油, 太斜小弟單車技術有限唔敢報

升級   93.68%

該用戶從未簽到

用CT大盤加12-27尾牙就沒有怕啦

路況很好,但都不敢太快max53KM就收油咯

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 cfchan 於 2010-3-2 15:35 發表

thank you晒, 使唔使買d西餅氣水比工友, 等佢地鋪得靚d

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 dd25 於 2010-3-2 05:06 發表

師兄你好 ! 我 d 初哥其實對比賽 d 細節好唔清楚 .. 好似今次 race 3 新娘潭比賽單車路線係唔係要環繞三個圈( 30km ) 呢 ? 另外跑步同一方向下分兩個轉折點 A, B POINT 我都唔係太明白 .. ( 比賽係唔係跑 5K > 單 ...

有兩個轉折點因為有兩個賽程, 如果你係跑5km, 咁就係A回頭, 唔使理B....反之亦然
    30km單車的話就三個圈, 不過要記住要係轉折點C回頭, 而唔係起點/終點回頭, 然則第二個圈係踩少d既

升級   52.3%

該用戶從未簽到

我都會去, 到時約埋

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-3-2 21:34 發表

我都會去, 到時約埋

okay, 到時電聯

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-3-2 21:33 發表

有兩個轉折點因為有兩個賽程, 如果你係跑5km, 咁就係A回頭, 唔使理B....反之亦然
    30km單車的話就三個圈, 不過要記住要係轉折點C回頭, 而唔係起點/終點回頭, 然則第二個圈係踩少d既

師兄真係唔該曬你   ... 即刻明白好多 ......  感謝指導 .

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-3-2 10:32 發表

到時真係要留心聽住.

升級   95.6%

該用戶從未簽到

錢已過戶, 今日e-mail 份form 過去~

我想問大家點入去, 咁早該無巴士wo....

升級   95.6%

該用戶從未簽到

參加左ga ching 有無收到e-mail confirm??

我 3月3日 send e-mail 張 receipt 同 form 俾佢地, 今日都消息

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-3-3 10:24 發表
    錢已過戶, 今日e-mail 份form 過去~

我想問大家點入去, 咁早該無巴士wo....

TriA 扣數你馬上收到 confirmation, 自已去 checked start list,
    如果無名, 要电聯通知 TriA.
    打的 , 如果你不用帶單車,
    我應該會 5:45am 踩入去, 未定由沙頭入定大埔?
    馬王唔知去唔去? (諗住 wed 問佢)

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-3-16 15:44 發表

TriA 扣數你馬上收到 confirmation, 自已去 checked start list,
    如果無名, 要电聯通知 TriA.
    打的 , 如果你不用帶單車,
    我應該會 5:45am 踩入去, 未定由沙頭入定大埔?
    馬王唔知去唔去? (諗住 wed 問 ...

check 左 start list, 但唔知點解無 course C .......

升級   21.55%

該用戶從未簽到

我都係搵緊人由荃灣去, call 車又好的士又好. 最緊要入到去起點, 吾想踩上去. 有冇師兄有順風車去起點?
    紅的上次由荃灣入創新路要$110
    call van 就$180...痴痴地.
    今次入烏蛟滕真係起馬$200 的士, 有冇師兄順風車想減油錢呢?

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 franklcf 於 2010-3-16 17:07 發表
    我都係搵緊人由荃灣去, call 車又好的士又好. 最緊要入到去起點, 吾想踩上去. 有冇師兄有順風車去起點?
    紅的上次由荃灣入創新路要$110
    call van 就$180...痴痴地.
    今次入烏蛟滕真係起馬$200 的士, 有冇師兄順風車 ...

上兩星期 7:30 am call van
    from LCK to 新娘潭  $160

i think at 6:00am at least $220