香港長跑網  - 長跑長友

樓主: derek_cat
打印 上一主題 下一主題

2010黄河口--东营马拉松

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   24%

該用戶從未簽到

亮哥會否帶團玩青島???

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 timmywwc 於 2010-4-5 23:41 發表
亮哥會否帶團玩青島???

答案係:會的。小弟唔係帶團呀,大家一齊去玩,小弟負責訂酒店房、買車票、打點之類咋。
有個意見調查關於東營馬拉松,請速速到會員專區報名。

升級   5.3%

該用戶從未簽到

我同麥芽糖一定會留多幾日去玩,起馬要去泰山啦!對我地泥講,跑馬就其次,主要係旅油...如果
唔係洗咩去咁遠跑喎,香港都跑死人啦!

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-4-3 21:37 發表

恭喜妳! 以後每日都有得跑了! 祝妳越跑越靚、越跑越fit !

我會繼續努力呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lorena 於 2010-4-6 13:42 發表

我會繼續努力呀!

有志者事竟成! 加油! 到時請妳食雪糕!

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-4-6 22:03 發表

有志者事竟成! 加油! 到時請妳食雪糕!

有雪糕食, 一定會跑快D, 至愛食嘢特別是sweet, like chololate!

升級   7.2%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-4-6 08:52 AM 發表

答案係:會的。小弟唔係帶團呀,大家一齊去玩,小弟負責訂酒店房、買車票、打點之類咋。
有個意見調查關於東營馬拉松,請速速到會員專區報名。

Where is "會員專區 "?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pan-pan 於 2010-4-7 01:27 發表

Where is "會員專區 "?

會員專區係給交了申請表及會費的會員的,所以閣下係睇唔到既。已PM閣下。

升級   0%

該用戶從未簽到

亮哥,我較喜歡plan b,但要同老細取假,星期五前覆你。

升級   7.2%

該用戶從未簽到

I will be on leave on 13/5 - 16/5 only.

So, I would 報A----齋跑(13/5出發,16/5回港)".   

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 pan-pan 於 2010-4-7 15:31 發表
    I will be on leave on 13/5 - 16/5 only.

So, I would 報A----齋跑(13/5出發,16/5回港)".   

都唔會係"齋跑"既,跟據舊年經驗,
    星期五上午會安排一个本地遊,
    中午飯後會坐大會巴士"巡視賽道",
    今年睇大會流程,
    可能於下午加插了一个"嘉年華會"既活動。
    睇嚟都會好充實!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 麥麥 於 2010-4-6 13:26 發表
    我同麥芽糖一定會留多幾日去玩,起馬要去泰山啦!對我地泥講,跑馬就其次,主要係旅油...如果
    唔係洗咩去咁遠跑喎,香港都跑死人啦!

已PM閣下,請問你們揀A、B定C?大部份人已揀好,只差你們,快點決定,這幾天會買機票的了!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-4-7 09:58 發表
    亮哥,我較喜歡plan b,但要同老細取假,星期五前覆你。

無問題,盡快確實吧!

升級   7.2%

該用戶從未簽到

原帖由 leefs 於 2010-4-7 04:44 PM 發表

都唔會係"齋跑"既,跟據舊年經驗,
    星期五上午會安排一个本地遊,
    中午飯後會坐大會巴士"巡視賽道",
    今年睇大會流程,
    可能於下午加插了一个"嘉年華會"既活動。
    睇嚟都會好充實!
    ...

oic.  那4天(13/5-16/5)裡 我就跟大隊去邊就邊度喇.

另外, 小弟是素食類動物, 到時大圍食飯請多點蔬菜, Thx.

升級   5.3%

該用戶從未簽到

亮哥唔該曬,下午覆你

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 pan-pan 於 2010-4-8 09:14 發表

oic.  那4天(13/5-16/5)裡 我就跟大隊去邊就邊度喇.

另外, 小弟是素食類動物, 到時大圍食飯請多點蔬菜, Thx.

無問題的,以去年經驗,大會會派人員長注酒店,每餐都問我們岩唔岩胃口及想食d乜野送,到時告訴他就可以了。上年我們都係叫他多點蔬菜及多碳。

升級   5.3%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-4-8 14:54 發表

無問題的,以去年經驗,大會會派人員長注酒店,每餐都問我們岩唔岩胃口及想食d乜野送,到時告訴他就可以了。上年我們都係叫他多點蔬菜及多碳。

我要食狗肉
    btw:點樣做會員嫁?

升級   0%

該用戶從未簽到

想做會員去呢度睇啦!

https://www.longrun.hk/forum/redirect.php?tid=5691&goto=lastpost#lastpost

食狗肉係咪會跑快d? 洗唔洗指定係跑狗? 嘻嘻!

升級   100%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

新增比賽號碼

2010黃河口國際馬拉松賽
    已成功報名名單﹕
    1. 零下十度                   (女子半馬)2179
    2. 肥比                          (女子半馬)2108
    3. running_sue           (女子半馬)2181
    4. Allanccl's friend廖  (女子半馬)2182
    5. Lorena                     (女子半馬)2183
    6. Sealion                    (女子半馬)2184
    7. 麥芽糖                       (女子半馬)2185

8. 狗朋友                        (全馬)0665
    9. leefs                        (全馬)0672
    10. 堅哥                          (全馬)0676
    11. bobby                    (全馬)0673
    12. kf                           (全馬)0675
    13. Power42195          (全馬)0648
    14. luhui                       (全馬)0683
    15. 大圍新跑手                (全馬)0678
    16. Chairman               (全馬)0677
    17. Allanccl's friend周 (全馬)0679
    18. pan-pan                 (全馬)0680

19. 燉奶佬                      (全馬)0682
    20. 亞聰                         (全馬)0681

21. ericlms                   (全馬)0674
    22. 亮哥                         (半馬)1778  
    23. Allanccl's friend尤 (半馬)1775
    24. 小強                         (半馬)1779
    25. timmy                     (半馬)1781
    26. 哈利330                   (半馬)1780
    27. 711                         (半馬)1777
    28. TommyLeung         (半馬)1773
    29. Tommy's friend倫  (半馬)1774
    30. Allanccl's friend張 (半馬)1776
    31. 亞根                         (半馬)1772
    32. 麥麥                         (半馬)1771

33. 周太                         (記者)