香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 坑口公牛

2010.4.4 2010沙田復活跑

關閉 [複製鏈接]

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

升級   22.63%

該用戶從未簽到

新人, 同各位ching / ctse say “Hi”
    剛完成第一次10k - 63mins(2010年飛達復活跑 – 先進組)
    天氣清涼 感覺不錯...

升級   32.11%

該用戶從未簽到

恭喜奪獎的師兄及完成比賽的所有人,我病去唔倒><

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 Danielclw 於 2010-4-4 16:43 發表
    新人, 同各位ching / ctse say “Hi”
    剛完成第一次10k - 63mins(2010年飛達復活跑 – 先進組)
    天氣清涼 感覺不錯...

弓起哂
    我都只係第二次 10k 咋

天氣唔錯
    但係太濕囉
    我眼鏡布滿雨點同霞氣
    搞到我全程蒙查查.........  

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 火柴 於 2010-4-4 17:21 發表
    恭喜奪獎的師兄及完成比賽的所有人,我病去唔倒><

可以一個星期內去拎紀念品..........

升級   83.68%

開心
  • 簽到天數: 1 天

第一次跑城門河, 可能全程直路關係, 感覺麻麻地.
    第一次過左對岸之後向前望, 心諗: "PK丫, 一路都見唔到有橋過返去o既?!"

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 thomasyu2010 於 2010-4-4 15:33 發表

Msize 條褲如果有成年男人著得入, 我真係乜都得

咁你真係乜都得了......因為我著得到M Size喎.

升級   25.8%

該用戶從未簽到

我30"腰著m都好fit wo

升級   54.74%

該用戶從未簽到

唔通入錯我果條,得18腰咋

升級   13.16%

該用戶從未簽到

其實幾時會有正式成績公布???

升級   13.16%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2010-4-4 15:05 發表
    話時話
    今次d gift 都幾好
    又有水又有運動 drink
    鞋袋實用
    件 tee 好正
    又輕身質地又好

不過背心就窄左d
    我著 XL 都唔掂
    條窄身褲真係好現代..............  

我都係比較肥 ....
    件TEE都重OK .... 下午去街都著左 ...
    但件背心真係 ....   ... 秋香"露點"
    條褲真係 ... 前現代主意 ...

升級   13.16%

該用戶從未簽到

今朝跑條左腳都好似有唔妥 ...
    下午去街開始痛都"第"唔得高 ...
    聽日返工死得 ...

升級   22.63%

該用戶從未簽到

回復 184# 的帖子

我眼鏡都一樣充滿水點. 不過無理它. 照跑!

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 尾二 於 2010-4-4 21:13 發表

我都係比較肥 ....
    件TEE都重OK .... 下午去街都著左 ...
    但件背心真係 ....   ... 秋香"露點"
    條褲真係 ... 前現代主意 ...

我同 ching 你一樣
    都比較肥
    件 tee 會留黎跑步
    秋香背心就留黎減肥後先著
    條褲....... 我怕減肥後都唔敢著.......  

升級   42.63%

該用戶從未簽到

病左兩個禮拜, 沒有操過, 今日還有傷風, 跑又跑得慢, 預計成績會退步三四分鐘 (即1小時03至04分), 但係竟然PB左 59分鐘!
    跑完這個賽事, 暫時小休, 但我會繼續操, 到第三季再同各位ching/ctse們比賽, 目標是52分鐘完成10km.

升級   1.5%

該用戶從未簽到

第一次跑~ 但其實是第一次一次過跑10k........訓練不足
    好彩keep到個速度,好想停但見冇咩人停,所以自己死keep,做到目標sub50,49完成~

升級   32.55%

開心
  • 簽到天數: 1 天

今日有啲大風, 雖然跑得唔好不過都保住組別第二
    恭喜所有得獎及PB的ching/ctse

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 stunyap 於 2010-4-4 22:52 發表
    第一次跑~ 但其實是第一次一次過跑10k........訓練不足
    好彩keep到個速度,好想停但見冇咩人停,所以自己死keep,做到目標sub50,49完成~

第一次跑已經可以 49 完成
    羨慕死我啦...............  

升級   5.8%

該用戶從未簽到

今日天氣OK好跑呀 無焗/中暑感覺, 跑完10K 仲想繼續跑咁
    但條路有D悶 (第一次去沙田跑), 最正臨尾果300M, 跑運動場, 好有中學生FEEL   

不過呢, 我完全唔知道召集開跑, 我係最遲起步果個

升級   13.16%

該用戶從未簽到

原帖由 尾二 於 2010-4-4 20:59 發表
    其實幾時會有正式成績公布???

今日假期會唔會都有官方成績公佈呢???