香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 坑口公牛
打印 上一主題 下一主題

2010.4.4 2010沙田復活跑

關閉 [複製鏈接]

升級   37.37%

該用戶從未簽到

自己計時40' , 但入唔到名單, 名單最後係41'
要等好耐先出

升級   13.16%

該用戶從未簽到

我人生第二次10K(around 70") .... 成功快過第一次渣打10K(77") ....
比較慢 ... 但已經非常滿意 ... 之前成2個week無跑 ...

升級   54.74%

該用戶從未簽到

好下又病下幾個星期,果然跑唔返PB46min, 47min 左右完成, 今曰天氣唔錯,應該唔少Ching, CTse PB. 跑埋5月9曰就收工, 開始操水. 10月先prepare for HM.

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

請參加比賽了的師兄師姐, 參予賽後投票
    https://www.longrun.hk/forum/vie ... er%3Dpoll#pid500710

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

多謝所有義工
    恭喜所有完成賽既ching/ctse
    恭喜所有完pb既ching/ctse
    恭喜大俠ching / terry ching / quantum ching / cindy ctse / longlx ctse奪獎
    (如有錯漏, 請告知)

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

恭喜大俠ching / terry ching / quantum ching / cindy ctse / longlx ctse奪獎

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜大俠 / terry  / quantum  / cindy  / longlx 奪獎

升級   0%

該用戶從未簽到

恭喜大俠 / terry  / quantum  / cindy  / longlx 奪獎

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

原帖由 blurmax 於 2010-4-4 11:24 發表

Just completed Pacer 10 K Race 2010 in a slow time of 51 mins 35 secs in the cooler temperature today.

Despite it's a slow time, it's already my best record in 2010 (after my recovery ...

Blurmax兄,你臨尾50m仲好有氣有力,連介幾件,勁呀!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

恭喜所有完成賽嘅師兄師姐。
    恭喜所有完pb嘅師兄師姐。
    恭喜大俠師兄,terry 師兄, quantum 師兄,花花師姐,cindy 師姐同 longlx 師姐攞獎。

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

相比渣打
    今日跑得都算舒服
    但係最尾都係跑都嘔

最尾轉入運動場仲打左個噴次
    勁樣衰
    仲 feel 到有野想嘔出黎
    跑唔郁
    但係跑多一百米
    又 ok 返
    仲有力加速
    大步大步咁追上去
    仲聽到有人拍手 (幻聽?)
    不過最後都係追唔到出面一位長跑網既 ching.....

成績就超越左我既目標
    一個月前渣打跑 61分幾
    今前快仲 5分鐘
    跑 56分幾 (我個錶係 56:09)
    PB 呀 (咁慢都係 PB........)
    雖然跑完比渣打果次更加想嘔
    不過都係值得既!

同時多謝各位幫我影相既 ching/ctse
    我途中有兩三次都見到同一位 ching 幫我影相
    Thanks~~~~  

升級   4.21%

該用戶從未簽到

恭喜所有獲獎的師兄師姐, 自己跑得慢, 得56mins, 但都叫PB左
    請問幾時知道官方的計時結果?

升級   37.45%

奮鬥

弓起哂各得獎 ching/ctse
    讚各 PB 既  ching/ctse
    多謝各影相既  ching/ctse

原帖由 running-sue 於 2010-4-4 13:23 發表
    多謝所有義工
    恭喜所有完成賽既ching/ctse
    恭喜所有完pb既ching/ctse
    (如有錯漏, 請告知)

升級   4.21%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2010-4-4 14:41 發表
    相比渣打
    今日跑得都算舒服
    但係最尾都係跑都嘔

最尾轉入運動場仲打左個噴次
    勁樣衰
    仲 feel 到有野想嘔出黎
    跑唔郁
    但係跑多一百米
    又 ok 返
    仲有力加速
    大步大步咁追上去
    仲聽到有人拍手 (幻聽?)
    不 ...

我地成績相若喎, 你文中係咪指我呢? 我臨尾爆衝...

升級   37.45%

奮鬥

原帖由 wallace 於 2010-4-4 14:45 發表

我地成績相若喎, 你文中係咪指我呢? 我臨尾爆衝...

我睇唔到樣
    可能係喎
    你都應該睇唔到我個樣
    因為我追唔過你.........

升級   40.5%

該用戶從未簽到

今天完成時間41分,請問男子高級組第10名成績時間係多少.

升級   37.45%

奮鬥

話時話
    今次d gift 都幾好
    又有水又有運動 drink
    鞋袋實用
    件 tee 好正
    又輕身質地又好

不過背心就窄左d
    我著 XL 都唔掂
    條窄身褲真係好現代..............  

升級   54.74%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2010-4-4 15:05 發表
    話時話
    今次d gift 都幾好
    又有水又有運動 drink
    鞋袋實用
    件 tee 好正
    又輕身質地又好

不過背心就窄左d
    我著 XL 都唔掂
    條窄身褲真係好現代..............  

Msize 條褲如果有成年男人著得入, 我真係乜都得

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 thomasyu2010 於 2010-4-4 15:33 發表

Msize 條褲如果有成年男人著得入, 我真係乜都得

嘻嘻,唔知道小弟穿唔穿得入呢   我已經係成年人喇

升級   54.74%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2010-4-4 15:38 發表

嘻嘻,唔知道小弟穿唔穿得入呢   我已經係成年人喇

車兄, 如果外面賣的加細碼你著得入,咁呢條應該冇問題