香港長跑網  - 長跑長友

今日去左拎野,d安排麻麻地

關閉 [複製鏈接]

升級   4.21%

該用戶從未簽到

今日11點3到,全馬排長龍,10k同半馬冇人排,頂

個紀念牌今年包裝cheap左,以前用膠盒,反起來就可以當架用;今年個牌拎起來仲輕手左添

件衫相對08 09樣衰好多,隻袖我第一眼睇仲以為佢反轉左車 =.=

時間方照舊都係2個鐘要到青馬折回,不過今年要經高高既昂船洲橋,好似我咁只望just finish的跑友頭段辛苦點了…

今年跑完全馬有牌拎,唔知會即刻派定連成績表一齊寄來。渣打預親d野都唔夠,上年5粒鐘跑完到終點爭d連蕉都冇得食,佢試下今次個牌話派完即止我一定去田總投訴佢 =.=

28號見~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

原帖由 darktommy 於 20-2-2010 19:33 發表
    今日11點3到,全馬排長龍,10k同半馬冇人排,頂

個紀念牌今年包裝cheap左,以前用膠盒,反起來就可以當架用;今年個牌拎起來仲輕手左添

件衫相對08 09樣衰好多,隻袖我第一眼睇仲以為佢反轉左車 =.=

時間方照 ...

我GET 野既時候, 排半都排到亂晒.. 我排既時候, 條蛇餅係打橫排, 但有工作人員覺得有問題, 要之後D 人打直排番,
    但因為變左兩條隊, 攪到有D 人唔知, 就走去排橫蛇, 但俾人阻止左, 但條直蛇又要等晒橫蛇D人入去個鐵欄位先放人, 變左有D 人企左成十幾分鐘都無郁過,
    以為自己條龍俾橫蛇打尖, 走出來嘈, 事實, 條直蛇最頭一個, 即係橫蛇最後一個人既之後第一個人, 次序係無錯, 但因為工作人員少, 條直蛇又等極都唔郁, 好多人都發火...
    今年係我第一次覺得佢地攪得亂...

升級   98.8%

該用戶從未簽到

我星期日下午去拎野,全馬嗰條一個人都冇,我可以直入counter,半馬嗰條都冇人,10k嗰條就有10個人左右;

我舊年都係星期日下午去拎野,一樣係咁少人,唔洗排隊     

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2010-2-23 10:21 發表
    我星期日下午去拎野,全馬嗰條一個人都冇,我可以直入counter,半馬嗰條都冇人,10k嗰條就有10個人左右;

我舊年都係星期日下午去拎野,一樣係咁少人,唔洗排隊     

你真係叻!