香港長跑網  - 長跑長友

HKU 同渣打件TEE DESIGN 完全一樣

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

只係隻色同心口D 圖唔同, SEASON 兩件都寫住HCM2010, 果然係NB 出品,
    唔知其他U 果D 又係點既DESIGN 呢?
    會唔會有人POST 自己D 另外JOIN 左既唔同組織, 大學, 公司既渣打TEE 出來呢?

升級   17.89%

該用戶從未簽到

原帖由 wlau 於 2010-2-20 21:36 發表
    只係隻色同心口D 圖唔同, SEASON 兩件都寫住HCM2010, 果然係NB 出品,
    唔知其他U 果D 又係點既DESIGN 呢?
    會唔會有人POST 自己D 另外JOIN 左既唔同組織, 大學, 公司既渣打TEE 出來呢?

HKU件3同渣打件3的確係同一款,不過hku件3係冇印年份o既,而且已經連續幾年用同一件3,估計係幾年前的存貨

升級   48.42%

該用戶從未簽到

HKU 之前說是俾背心,後來又說沒有。

我要中碼HKU T-shirt 都覺得太大件,而款式又難看,

比賽日都是穿網衫!

升級   71.67%

開心
  • 簽到天數: 50 天

PolyU是NIKE
    件衫和零九年NIKE十公里的衫差不多

紅色, 真得人驚.

升級   20%

該用戶從未簽到

CityU 件背心係螢光黄, 跑得快就好sharp醒.

升級   100%

該用戶從未簽到

我BU LEE件係黃色藍邊,
    我個人鐘意黃色, 覺得OK
    但隻料就唔合聽日個天氣著, 所以都係著返自己衫