香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

有冇人知半馬幾時最快有上車位~~~

關閉 [複製鏈接]

升級   7.05%

該用戶從未簽到

今年係我第二個半馬, 點知傷左個膝頭唔駛跑, 但我又想去參與下, 行返幾km都好...
咁我有no. 我行到去3km~4km時過對面線影相得唔得呢...因為我諗住帶住部dc 同大家影下相...
跑唔到都做返d野...

係10km位置, 個半鐘大家咩都跑晒啦...不過唔知有車, 車我返去未呢???
+1 0
上一篇︰*有獎*競猜渣打馬拉松跑出的時間:)下一篇︰馬鞍山8km 2010 - by miller (2010-2-21)

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   5.7%

奮鬥
  • 簽到天數: 5 天

應該冇車接, 你可以在以前十km轉出去個位去左西隧口先
    再幫大家影相

升級   7.05%

該用戶從未簽到

原帖由 cc 於 2010-2-22 23:35 發表

龍龍........仲未好番?" />" />

好返好多, 不過未好返晒, 為左日後著想...都係唔跑了...
    10km都可能得, 但係半馬真係太長...又跑唔晒...都係百萬行下...影下相...
    認綠衫唔認人...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2010-2-22 23:18 發表
    今年係我第二個半馬, 點知傷左個膝頭唔駛跑, 但我又想去參與下, 行返幾km都好...
    咁我有no. 我行到去3km~4km時過對面線影相得唔得呢...因為我諗住帶住部dc 同大家影下相...
    跑唔到都做返d野..." />" />" />" />" />" />

係1 ...

你去到3-4k位, 等一個鐘到...... 長跑網全馬sub 330 軍團殺到...就有車搭. .........講下笑
    ....龍龍你傷佐可以慢慢跑/行,影下相. 要小心後面d衝上黎d人 ! 我估有排先有車上.

升級   100%

該用戶從未簽到

龍龍......真係甘唔掂呀....?
    甘你之後會唔會join番vv佢地既打氣團呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

龍龍, 星期日約埋一齊出發呀~~~
    到時我影完相你慢慢行返去啦, 等巴士真係唔知要等几耐呢~~~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

等巴士我諗要等全馬0個架...... 真係有排等, 可參考返選手包入面有本書有講全馬各個巴士到站時間

升級   0%

該用戶從未簽到

龍龍要保重呀!

升級   56.2%

該用戶從未簽到

龍龍,不如考慮途中幫我地影下相,或者support 一下~~

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 龍龍 於 2010-2-23 00:43 發表

好返好多, 不過未好返晒, 為左日後著想...都係唔跑了...
    10km都可能得, 但係半馬真係太長...又跑唔晒...都係百萬行下...影下相...
    認綠衫唔認人...

龍龍,真係要好小心保重呀!
    唔係好似我咁就手尾長架啦!

升級   7.05%

該用戶從未簽到

有傷無傷大家都要加油呀...
    runrun 師姐都要保重, 好快會好返~~~
    catcat : 我都唔知幾時先返到去...到時我call 你地啦...
    菲菲 : 我有兩個friend都跑, 不過未約...到時我會搵大家呀, 一定幫你地影到相...
    batbat : 中途等你地咪要等到9點幾...我會悶屎呀...
    terry : 企左係度, 我都驚比人撞呀...

無咁快有車上, 咁我咪真係要係10km位等你地全馬跑上黎...
    全馬應該7點4個字左近就會出現, 咁o個時我咪好忙,
    半馬影落緊黎, 全馬影上緊去...

真係要搵返個好位等大家...就澳海城附近啦

升級   80%

該用戶從未簽到

原帖由 龍龍 於 2010-2-22 23:18 發表
    跑唔到都做返d野..." />" />" />

係1 ...

唔洗驚喎 . ching , 小弟上年都好似你咁. 行下跑下. 都行到去終點