香港長跑網  - 長跑長友

急問!急買跑鞋去渣打馬拉松~(半馬)(已買)

升級   90%

該用戶從未簽到

各位師兄師姐們~請問有冇邊度地方有跑鞋特價或開倉可以建議俾小弟? 因著開的"難"了~
最好$500樓下~因為小弟也只是間中落街練跑的新手

唔該woo師兄既地址提供~已買了 對adizero~而幾日都要試試了~!

升級   30%

該用戶從未簽到

$500樓下 你唔揀擇o既話, 美記好多款喎, 好多時都有折添.

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   29%

該用戶從未簽到

依家買新鞋去比賽半馬~~??!!

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 1# 的帖子

ching 只有唯一一雙跑鞋 ?
咁要盡快買番對,然後呢幾日盡量著住佢,著多d。
新鞋跑半馬唔係個個人都習慣得到。

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Wearing new running shoes to join HM?  A little bit risky wor!

However I suggest you to choose Adizro series.

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2010-2-23 22:45 發表

Wearing new running shoes to join HM?  A little bit risky wor!

However I suggest you to choose Adizro series.

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

我都覺得著新鞋會幾痳煩~但冇得揀啦而家-0-...............
    家中剩返出街鞋~冇理由著converse 跑步 -0-

Adizro 不是成千蚊對@.@?

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

升級   95.6%

該用戶從未簽到

師兄唔好諗咁多喇, 真係拿拿林啦, 買左著住幾日行街食飯睇戲瞓覺 (講笑咋)
    總之著多D, 著到佢殘返少少先啦, 新鞋跑 HM有D危WO

升級   45.6%

該用戶從未簽到

Ching, I think that adizero 'tempo M' or 'Boston M' will be suitable for you. They just need 20 to 30K to run-in (I feel that ). Anyway, good luck.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2010-2-23 22:45 發表

Adizero咁多, 邊種最好/較好?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-2-23 23:56 發表
    師兄唔好諗咁多喇, 真係拿拿林啦, 買左著住幾日行街食飯睇戲瞓覺 (講笑咋)
    總之著多D, 著到佢殘返少少先啦, 新鞋跑 HM有D危WO

其實點解危

升級   90%

該用戶從未簽到

原帖由 Ning 於 2010-2-24 00:15 發表
    Ching, I think that adizero 'tempo M' or 'Boston M' will be suitable for you. They just need 20 to 30K to run-in (I feel that ). Anyway, good luck.

官塘好似有開倉~我明日正想去睇而款鞋款~希望明日買到啦

升級   90%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   52.3%

該用戶從未簽到

買番著開果對既同一款啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-2-24 08:59 發表
    買番著開果對既同一款啦

人地話最好跑番80-100km先好去跑比賽 唔知有冇人認同?

升級   29%

該用戶從未簽到

原帖由 econecon 於 2010-2-24 13:48 發表

人地話最好跑番80-100km先好去跑比賽 唔知有冇人認同?

絕對認同~~ 開鞋唔只開里數, 我淨係將對戰鞋同唔同o既鞋墊配搭到最好效果,都攬左2個禮拜~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 joelkw 於 2010-2-24 14:49 發表

絕對認同~~ 開鞋唔只開里數, 我淨係將對戰鞋同唔同o既鞋墊配搭到最好效果,都攬左2個禮拜~~

鞋墊點揀法最好

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-2-24 08:59 發表
    買番著開果對既同一款啦

買番著開果對既同一款啦 x2