香港長跑網  - 長跑長友

樓主: pwong5618

招募全馬啦啦隊隊員

關閉 [複製鏈接]

升級   2.63%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 栗子姐姐 於 2010-2-26 14:01 發表

其實點解早D 到有得賣? 嚮邊度買呀?

你誤會啦
ching係建議你快d入去下面條link訂網衣:
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6084&extra=&page=1

睇下可唔去以渣打個日順便同ching們交收埋,即買即著呀...明未?

升級   2.63%

該用戶從未簽到

原帖由 witchycatcat 於 2010-2-26 14:11 發表

你誤會啦
ching係建議你快d入去下面條link訂網衣:
https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=6084&extra=&page=1

睇下可唔去以渣打個日順便同ching們交收埋,即買即著呀...明未?

哦! 明白...THANKS

升級   74.8%

該用戶從未簽到

到時我都會係個頭出現影下相~~

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

原帖由 witchycatcat 於 2010-2-26 13:35 發表

sue:
    想問下,你地跑完全馬後係咪會collect番行李後,留番在終點位打氣/等架..?
    因為我都唔知應唔應該collect番行李後馬上回CWB搵番D街坊....

照理, 跑完之後, 跑友都會響終點的休息區拉筋, 換衫, 休息, 互吐心聲, 同埋打氣

升級   97.05%

該用戶從未簽到

原帖由 running-sue 於 2010-2-26 11:20 發表
    首先多謝各位啦啦隊成員你地既支持, 的確係會俾我地一份爆炸力

另外, 想問一問, 你地完成啦啦隊的任務後, 係咪會好似去年咁一齊食野呀?
    如是, 介唔介意打個電話俾我地依班響維園既跑友,
    睇下 ...

Catcat,

舊年好似由妳訂太湖食午飯, 今年可否繼續訂兩席12人大檯, 等啦啦隊去歇一歇飲下茶吹下水等埋全馬友來加入.

Thank you !

升級   60%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2010-2-26 21:55 發表

Catcat,

舊年好似由妳訂太湖食午飯, 今年可否繼續訂兩席12人大檯, 等啦啦隊去歇一歇飲下茶吹下水等埋全馬友來加入.

Thank you !

好似幾好玩,件網T-shirt幾多錢,28號就係,如果要係咪好麻煩

升級   0%

該用戶從未簽到

頭先經過維園,見佢將由轉入維園至終點的範圍用板圍起晒。
    睇黎我唔可以留在終點幫大家影衝線的一刻。
    唯有出駱克道跟大隊幫各位ching ctse加油了。

升級   5.05%

該用戶從未簽到

死緊.....睇黎跑到啦啦隊位置時,已不醒人事兼抽晒根,見到你地都唔識笑,唔好怪,見諒!

升級   60%

該用戶從未簽到

原帖由 Kennychoi 於 2010-2-27 00:02 發表
    死緊.....睇黎跑到啦啦隊位置時,已不醒人事兼抽晒根,見到你地都唔識笑,唔好怪,見諒!

唔緊要啦,至在參與,完成賽事!!!

升級   100%

該用戶從未簽到

各位長跑網ching/ctse/啦啦隊:

小妹幫手訂左台,明天跑完後在銅鑼灣一齊嘆茶,請有興趣的ching/ ctse/ 啦啦隊自行clink入下面條link人工加名啦~

http://202.123.213.5/~longrun/forum/viewthread.php?tid=8843&extra=page%3D1

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 pwong5618 於 2010-2-26 21:55 發表

Catcat,

Thank you !

知道!
    訂左啦~
    出左post lu~~~

升級   78%

該用戶從未簽到

今年報唔到名,唯有做啦啦隊.各位到時見.

升級   95.6%

該用戶從未簽到

唔知我地d 啦啦隊, 會唔會好似澳門大會安排0個d 咁呢  

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-2-27 13:02 發表
    唔知我地d 啦啦隊, 會唔會好似澳門大會安排0個d 咁呢  

唔知我地d 啦啦隊, 會唔會著長跑網背心仔...再配條短裙仔....

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 92 天

多謝啦啦啦隊隊員既支持
    711MF 該用戶已被刪除

升級   0%

該用戶從未簽到

聽到你哋叫我呀! 同我激掌! 同我打氣!

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-2-28 18:22 發表
    今日啦啦隊團真係好多人啊..多謝晒咁多位啦啦隊員支持.打氣..
    可惜我無帶眼鏡不能一一睇唔清楚你地....見諒..

我帶左都睇唔清楚  ! 

升級   41.95%

該用戶從未簽到

原帖由 711MF 於 2010-2-28 18:22 發表 今日啦啦隊團真係好多人啊..多謝晒咁多位啦啦隊員支持.打氣..可惜我無帶眼鏡不能一一睇唔清楚你地....見諒..

X 2
    我唔駛戴眼鏡,不過跑到wing wing地,只係依稀見到各位啦啦隊的外貌,請見諒!