香港長跑網  - 長跑長友

跑完半馬(6:00am),焗到冇朋友

關閉 [複製鏈接]

升級   6.85%

開心
  • 簽到天數: 1 天

真係同一個禮拜前嘅天氣爭好遠,又焗又熱
    總算2個鐘頭完成,但慢過上年差唔多10分鐘

BTW, 好多人「賴」嘢受傷,真係辛苦哂D救護員

升級   0%

該用戶從未簽到

我都跑完回來了

真係如你所說,焗到冇朋友

我已經每一個水站都飲水,又用埋佢地提供既海綿,
    都仲係好熱.....

跑完再望一望自己件跑衫,發覺我今次又內出血啦

全馬既師兄師姐,辛苦你們了.

升級   18.8%

該用戶從未簽到

未跑已經出晒汗

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2010-2-28 09:39 發表
    真係如你所說,焗到冇朋友

我已經每一個水站都飲水,又用埋佢地提供既海綿,
    都仲係好熱.....

跑完再望一望自己件跑衫,發覺我今次又內出血啦

全馬既師兄師姐,辛苦你們了.

冇飲水乜濟. 希望做快d, 點知10k比pb慢約6分鐘. 我接受唔到..

升級   6.85%

開心

回復 2# 的帖子

我冇出血,不過損哂
    沖涼痛到死

升級   37.89%

該用戶從未簽到

岩岩都跑完半馬番黎... ..

比上年快左10分鐘度..突破到2小時啦...PB左..

跑去荔景果段..大家有無聞到一陣垃圾味..勁臭...

今日真係好焗..個個水站都要補一補....唔係真係會跑唔到落去...

升級   74.6%

奮鬥

0515仲焗

升級   83.16%

該用戶從未簽到

回復 6# 的帖子

> 跑去荔景果段..大家有無聞到一陣垃圾味..勁臭...
    有呀!! 入西隧之前少少先致冇左~~ 感覺麻麻地!

升級   66.25%

奮鬥
  • 簽到天數: 4 天

今年跑得好差,感覺麻麻,好彩都完成到。

升級   64.74%

該用戶從未簽到

原帖由 kwan 於 2010-2-28 11:05 發表
    > 跑去荔景果段..大家有無聞到一陣垃圾味..勁臭...
    有呀!! 入西隧之前少少先致冇左~~ 感覺麻麻地!

無感覺添

頭5k都非常熱呢,滿臉都是汗=

升級   74.6%

奮鬥

原帖由 ashleyFung 於 28-2-2010 10:36 發表
    岩岩都跑完半馬番黎...hgj091" />" />hj ..

比上年快左10分鐘度..突破到2小時啦...PB左..hgjD115" />" />hj

跑去荔景果段..大家有無聞到一陣垃圾味..勁臭...

今日真係好焗..個個水站都要補一補....唔係真係會跑唔到 ...

如果天氣好,ching有條件將pb再提前幾分鐘^^
    今日都出到pb...好勁丫......公起公起

升級   41.5%

該用戶從未簽到

半馬,時間比去年慢小小,不過是預計中,天氣比較濕熱D,跑時比較吃力,但都返倒終點,成績自已覺得ok La。

升級   37.89%

該用戶從未簽到

原帖由 司機 於 2010-2-28 11:45 發表

如果天氣好,ching有條件將pb再提前幾分鐘^^
    今日都出到pb...好勁丫......公起公起

初段去得快左...攪到出西隧..差d爆偈....好彩最尾頂到番去...

p.s.想尋尋人...想搵番果位同我一路跑一路傾計既師兄..之後我地一齊入西隧...但上斜俾你放甩既...你跑成點呀師兄???

升級   6.85%

開心

回復 13# 的帖子

會唔會就係我呢
    咁你應該後面過咗我喎
    BTW, 荔景果段, 我都聞到一陣垃圾味

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

好似開頭飲得太多水, 定係後嚟食得太多 gel ?   (共五包 gel)
    跑極都冇力, 好似跑馬七八九月賽咁.....
    又可能斜路太弱, 捱過西隧, 最後4km爆咗.

多謝好多過我頭嘅師兄同我加油!   

Daniel 師兄, 狗哥師兄,
    今次唔係 [得得地]... 衰咗.   2小時10分   

唔知下年駛唔駛留班再跑多次半馬 ?!   

升級   29.67%

該用戶從未簽到

今日既天氣係太濕,但溫度我又覺得 okay。
    可能今日目的只係陪朋友而無盡力..
    不過見到有幾個人暈低左.. 都幾危險!!
    好彩救護員好快手上前協助~讚!

今日辛苦晒各位 ching ctse 啦~!!

升級   19.4%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2010-2-28 13:33 發表
    ...唔知下年駛唔駛留班再跑多次半馬 ?!   

得得地, 我記得你目標同我一樣係2小時內. 一於年中報多幾個半馬, 達標就下年升班啦!!

升級   37.89%

該用戶從未簽到

回復 14# 的帖子

果位師兄同我講keep住個pacing跑..1:50分度應該無問題 ...唔通就係師兄你..
    好彩吸收左上年的教訓...跑完2點損晒...今次跑之前搽左花士令...完好無缺

升級   91.67%

該用戶從未簽到

我一樣係2小時內完成半馬天氣又焗又熱!!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 58 天

今日天氣太濕和熱,只可在2個鍾頭17分完成,慢過美記10分鍾,出了西隧,要捱著回終點,在最後2k要一路行一路慢跑,真失敗