香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

第一次全馬

關閉 [複製鏈接]

升級   59.8%

該用戶從未簽到

歡迎各位第一次跑全馬的ching ctse講下感受

今日終於完成人生第一個全馬,雖然成績同自己預計差好遠,
但好開心自己都冇放棄,堅持到最後,
今日真係好熱,好辛苦,昂船洲大橋都可以應付,但去到23K時,
四頭肌開始賣老抽,來年都要練多D上鈄,鍛鍊四頭肌,
之後不斷拉筋,行行停停,D pacing 完全冇囇
不過,係度好多謝幾位素未謀面的人,
佢地陪我跑左一段,有說有笑,enjoy去跑,終於可以捱到入西隧口,
計有:波比,唔知係唔係呢度的ching,有日本人最鍾意的中間嘴唇的鬍鬚,
第十一條鯊魚,同埋一個似係中學生着橙色衫的妹妹仔,
在此小弟表示衷心感激

真係唔跑唔知自己冇料到,下年都係要努力D

另外今年渣打係終點有姐姐仔掛獎牌俾到終點的人,都幾好噃,
之前幾年有冇架?
如果D姐姐仔靚D仲好,哈哈哈......

+1 0
上一篇︰小華·2010渣打相下一篇︰rider 13定cumulus11?

升級   45.6%

該用戶從未簽到

另外今年渣打係終點有姐姐仔掛獎牌俾到終點的人,都幾好噃,
之前幾年有冇架?

This is the first year.

升級   81.05%

該用戶從未簽到

有十一條鯊魚咁多咩?!

我以為得六條倒, 今日咁鬼濕熱, 著住件鯊魚衫, 佢地今年都慢左好多.

升級   20.25%

該用戶從未簽到

今日d朱古力呀 我隻手又濕wow meat唔到 最後食唔到

升級   59.8%

該用戶從未簽到

回復 3# 的帖子

其他十條都跑得好快,淨得第十一條跑到死下死下,
好多人影佢,我就乘機上下鏡
其他鯊係金鐘附近等埋佢,好有team spirit,
應該有六條衝返去先,其他唔知幾時返?上

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 33 天

第一年跑, 總算完成. 因為有傷在身, 最辛苦係由 37 - 39Km 西隧底上斜, 成隻右腳老抽 . D 工作人員, 成日都話幾時幾時要截人, 呢一點真係推動力 , 我成日都唔想比佢地捉上車, 咪睇住個錶係咁去. 到維園 5:25. 第一次又有傷都算滿意.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 cx5500 於 2010-2-28 17:44 發表
    第一年跑, 總算完成. 因為有傷在身, 最辛苦係由 37 - 39Km 西隧底上斜, 成隻右腳老抽 . D 工作人員, 成日都話幾時幾時要截人, 呢一點真係推動力 , 我成日都唔想比佢地捉上車, 咪睇住個錶係咁去. 到維園 5: ...

好同意呢位ching, D 工作人員截人真係重要推動力, 每次都緊緊過到D閘, 估唔到竟然完成到...