香港長跑網  - 長跑長友

2 強~~馬拉松訓練日誌

升級   50%

該用戶從未簽到

升級   50%

該用戶從未簽到

我是討論區的初哥, 初到貴網, 雖然依家受了傷, 但希望能將以往跑馬拉松的點滴, 和大家分享!

升級   82%

該用戶從未簽到

是否練習受傷?請講少少馬拉松點滴分享分享。

Peteruno白頭佬

升級   82%

該用戶從未簽到

這裡的跑友好鬼Nice,多來談談心得。

Peteruno白頭佬

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

2 強兄你好,嘻嘻,上星期六初次見面,不過我認得你而你就不認識我,你遲到而你曾經坐我隔離。
711MF 該用戶已被刪除

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   92.85%

該用戶從未簽到

2keung hing ~

Welcome to the forum ! Sorry to hear about your injury, hope you heal up soon.  I myself also on the DL (disable list) since last August.

I enjoy reading your race reports.  I see that you have run Tokyo and Berlin.  How was Tokyo?  I plan on doing it next March.

升級   73.7%

該用戶從未簽到

我都有睇你Yahoo個Blog架,Welcome!

升級   50%

該用戶從未簽到

多謝各位關心及捧場! 受傷原因未明, 跌打醫師話舊傷, 西醫話可能痛風....有待覆診才知道!

有很多Blog/跑 友 問, 在此一次過回覆:

新來跑手, 發燒跑手: 到我Blog的 "目標與夢想" 就知我跑馬拉松的點滴!

超級版主: 我跑開斧山, 間中去灣仔

慢速小子: 很高興認識你, 日後在賽後望能與你合照及長談!

版主: 唔好講偷師, 比此分享!

kennethwat:日後多多指教!

版主: 東京馬拉松, 我暫時認為最好 ! 到我Blog "[url=http://hk.rd.yahoo.com/blog/mod/art_title/*http://hk.myblog.yahoo.com/siukeung-training/article?mid=7684]東京馬拉松2008[/url]"

高級發燒跑手: 有傷就要休息!

升級   0%

該用戶從未簽到

2強兄個Blog好正, 搞到好似置身配現場一樣, 而C兄閣下之實力同你個名一樣 強.

升級   92.85%

該用戶從未簽到

版主: 東京馬拉松, 我暫時認為最好 ! 到我Blog "[url=http://hk.rd.yahoo.com/blog/mod/art_title/*http://hk.myblog.yahoo.com/siukeung-training/article?mid=7684]東京馬拉松2008[/url]"

2Keung兄,

正blog! D songs又正!!