香港長跑網  - 長跑長友

樓主: snoopyccy
打印 上一主題 下一主題

明年渣打馬拉松2011目標

升級   4.74%

該用戶從未簽到

2月28跑左第一次半馬,2個鐘16分,旨在完成,所以都好滿意成績
今年10月會上北京跑第一次全馬(全平路,應該好過渣打...)
之後先決定來年渣打報返半馬定係挑戰魔鬼全馬賽道

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 abby 於 2010-6-4 00:00 發表
2月28跑左第一次半馬,2個鐘16分,旨在完成,所以都好滿意成績
今年10月會上北京跑第一次全馬(全平路,應該好過渣打...)

Hi Abby ctse! 小弟都打算跑北馬呀! 希望到時見啦!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-6-4 09:47 發表

Hi Abby ctse! 小弟都打算跑北馬呀! 希望到時見啦!

亮哥北馬會唔會搞返個團呀! 我想join 呀!

之前想過跑長城, 但原來勁貴, 搵笨ga!! 跑北馬好過啦

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-6-4 11:49 發表

亮哥北馬會唔會搞返個團呀! 我想join 呀!

之前想過跑長城, 但原來勁貴, 搵笨ga!! 跑北馬好過啦

唔會大搞,只約了幾個網友,一定會去,如果得的話,可能早幾日出發去上海玩世博,然後去北京跑馬,跑完去長城自由行,行博物館等等。

升級   26.85%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

我要報我人生第一個10K, (不過o吾知中途會o吾會報佐第二個...NIKE), o咁o即係第一個o唔係俾渣打

升級   20.85%

開心
  • 簽到天數: 4 天

半馬,個半鍾

升級   31.33%

該用戶從未簽到

出年馬拉松小弟報10K
    決定最慢跑36:XX- -"

升級   20.85%

開心
  • 簽到天數: 4 天

原帖由 quantum 於 2010-6-9 18:38 發表
    出年馬拉松小弟報10K
    決定最慢跑36:XX- -"

你唔係跑35咩
    跑半馬啦,10k又早,又多人~ ~

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

今年廈馬個人時間跑咗5小時15分,大會時間5小時58分,如果出年可以再跑廈馬,希望可以大會時間5小時左右,咁先至可以有機會喺5個半小時之內完成渣馬而唔洗上車。因為廈馬係全平路,仲有好多人同我地打氣添。不過喺跑廈馬之前,渣馬已經要報名law bor,點算呢?

升級   100%

該用戶從未簽到

jogging  cat.我地d hea 跑參賽者.長時問有keep 住跑,要完用渣打全馬.應冇問題.我玩過四次半馬,一次全馬.所謂的斜路,比我地自已練跑d斜路.傾斜度真係濕濕碎.(一條澳景路已斜過晒渣馬跑道).cat cat ,2011一於報全馬喇.

升級   21.9%

鬱悶
  • 簽到天數: 14 天

原帖由 allanccl 於 2010-6-4 18:19 發表

唔會大搞,只約了幾個網友,一定會去,如果得的話,可能早幾日出發去上海玩世博,然後去北京跑馬,跑完去長城自由行,行博物館等等。

师兄如果来上海,要告诉猫咪一下。。。。

BTW,世博里面排队非常耗体力的,有人说排一天队超过全马的消耗。。。

升級   21.9%

鬱悶
  • 簽到天數: 14 天

原帖由 jogging_cat 於 2010-6-10 12:08 發表
    今年廈馬個人時間跑咗5小時15分,大會時間5小時58分,如果出年可以再跑廈馬,希望可以大會時間5小時左右,咁先至可以有機會喺5個半小時之內完成渣馬而唔洗上車。因為廈馬係全平路,仲有好多人同我地打氣 ...

厦门之后到渣打,实力应该有提升的。。

俺今年厦门没能sub 330,后来渣打跑出sub 320,PB。。。

BTW,俺也是猫咪。。。

升級   0%

開心

原帖由 街坊鄭 於 10-6-2010 12:49 發表
    jogging  cat.我地d hea 跑參賽者.長時問有keep 住跑,要完用渣打全馬.應冇問題.我玩過四次半馬,一次全馬.所謂的斜路,比我地自已練跑d斜路.傾斜度真係濕濕碎.(一條澳景路已斜過晒渣馬跑道).cat cat ,2011一於報全馬喇 ...
    街坊鄭師兄會積極考慮渣打上唔上全馬。大家一齊加油啦。

升級   0%

開心

原帖由 derek_cat 於 11-6-2010 01:05 發表

厦门之后到渣打,实力应该有提升的。。

俺今年厦门没能sub 330,后来渣打跑出sub 320,PB。。。

BTW,俺也是猫咪。。。
    師兄好利害呀。渣打條路比較難跑都可以PB,加油加油再PB。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 jogging_cat 於 2010-6-10 12:08 發表
    今年廈馬個人時間跑咗5小時15分,大會時間5小時58分,如果出年可以再跑廈馬,希望可以大會時間5小時左右,咁先至可以有機會喺5個半小時之內完成渣馬而唔洗上車。因為廈馬係全平路,仲有好多人同我地打氣 ...

jogging_cat 全力兼瞓身 支持妳跑渣打全馬, 妳一定掂 , 我就................. , 今2011再報夏馬, 誓破上年紀錄, 今次唔同妳拍住跑, 舊年拖妳落馬, 今年我唔想咁selfish la, 加油ar   

升級   0%

開心

原帖由 Tarry 於 14-6-2010 13:35 發表

jogging_cat 全力兼瞓身" />" /> 支持妳跑渣打全馬, 妳一定掂" />" /> , 我就................. , 今2011再報夏馬, 誓破上年紀錄, 今次唔同妳拍住跑, 舊年拖妳落馬, 今年我唔想咁selfish la, 加 ...
    Tarry 今年你好好地養好d傷,e家仲有成半年時間,又有wong sir既真傳,出年廈馬我要跟你尾架。報埋渣馬啦,你報我報,加油呀。

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 jogging_cat 於 2010-6-14 15:44 發表
    Tarry 今年你好好地養好d傷,e家仲有成半年時間,又有wong sir既真傳,出年廈馬我要跟你尾架。報埋渣馬啦,你報我報,加油呀。

Oh~really, 妳跟錯隊la , Wong sir的確係有真傳, 只不過自知資質差, 令受唔到姐 , 我itb無發作la, 可能跟操, 肌肉強咗la

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 8 天

預計2011同個fd一齊跑全馬,希望4:30'內完成

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 16 天

原帖由 abby 於 2010-6-4 00:00 發表

Abby)))
    Surely you can Race FULL marathon together for 2010 SCM lalalala

Viola

升級   100%

該用戶從未簽到