香港長跑網  - 長跑長友

好慘, 搵唔到自己既record

關閉 [複製鏈接]

升級   70%

該用戶從未簽到

好慘, 21km 剛好辛苦完成但唔知點解無record
當天已交晶片.
已發EMAIL查詢. c兄c姐有冇試過? 係咪最後查到既機會好微?

升級   40%

該用戶從未簽到

我朋友半馬超3小時都無RECORD. 衰到爆!!!

升級   70%

該用戶從未簽到

超個3小時應該在最底果度可以搵wor, 有顯示個人時間的, 但係要自己慢慢搵, 唔可以入號碼search lor, 再試試吧!
我連響果度都搵唔到... 都唔知攪咩?!
04年第一次跑10K都試過一次喇.

升級   36.65%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

唉...我半馬 3:02' 現在都未見
    正想問下大家
    係咪 大會時限之外...就無記錄

升級   0%

該用戶從未簽到

大家唔吏擔心~
    我第一次search都係話冇record, 試多幾次就OK啦, 我估係今日田總個server太busy啫~

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   70%

該用戶從未簽到

在最下面有個 "超跑時間有誤之運動員個人時間", 你可以click入去睇下呀..
    不過我八掛同你check過, 如果你#係M0600, 都係冇, 同我一樣..
    你試下send email去問下喇..

升級   36.65%

無聊

原帖由 samchan1001 於 2010-3-2 14:53 發表
    在最下面有個 "超跑時間有誤之運動員個人時間", 你可以click入去睇下呀..
    不過我八掛同你check過, 如果你#係M0600, 都係冇, 同我一樣..
    你試下send email去問下喇..

謝謝

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 7 天

我都搵唔到record..
    如果真係out of complete time 就無, 真係有d 失望..
    因為下面連超錯步都有時間(仲要有d 係out of complete time 添)..
    反而我地d 正常起步時間就無...
    我都send 左e-mail 去問....

升級   36.65%

無聊

回復 9# 的帖子

係啦...咁辛苦跑完
    證書無..唔緊要啦..自己係過左大會時限
    咁至少都有個記錄俾我地查到...睇下都好

升級   100%

開心

佢地覆左e-mail..
    叫我打佢地hotline, 報左個時間俾我聽.. 但我都建議佢地都整個list 好似起錯步果d 人咁, 俾人都上網睇到下....

升級   70%

該用戶從未簽到

wlau: 咁佢地有冇講點解網上冇左個記錄呢? 同埋有冇應承你會補post返上網呀?

其實"起錯步"係咩意思呢?

升級   100%

開心

原帖由 samchan1001 於 2-3-2010 17:25 發表 wlau: 咁佢地有冇講點解網上冇左個記錄呢? 同埋有冇應承你會補post返上網呀?其實"起錯步"係咩意思呢?

有, 講明過complete time 唔show,
    佢話會反映我既意見..

起錯步既意思係, 你應該六點半起步, 但同六點d 人一齊起左步之類....

升級   36.65%

無聊

原帖由 wlau 於 2010-3-2 17:33 發表

有, 講明過complete time 唔show,
    佢話會反映我既意見..

起錯步既意思係, 你應該六點半起步, 但同六點d 人一齊起左步之類....

真係無引

升級   70%

該用戶從未簽到

我上年同女朋友一齊跑10K, 個人時間不超2HRS, 但大會時間過左 (因為遲左20MIN起跑), 都有記錄WOR

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 pakcb 於 2010-3-2 17:40 發表

真係無引

其實計我話, 唔使咁失望

跑步隻腳係你既, 你唔會因為呢次無成績俾你而以後無得跑

而且你跑咩時間其實心中有數

所以我成日同人講唔好為左個數字去跑步, 數字係死既, 人係生既, 唔好被數字控制你

我跑個時帶既 "錶" 都無計到時既, 我都係返到去見大鐘先知跑咩大會時間 (因為今次沿途D大會鐘都好似出錯時間, 顯示出來跑左11個幾鐘)

***************************************************************************************

長氣左D, 但係希望你可以真正享受跑步!

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

你試試去官方相片網站找找

http://www.marathon-photos.com/s ... g%20Kong%20Marathon

兩年前(2008)我半馬都係過左3小時小時, 在此找訂購個人相片証書, 之後預覽時應該會看到時間了

另希望和我一樣不能在指定時間完成比賽的師兄師姐, 不要灰心, 繼續努力練習, 出年再黎過!!!!