香港長跑網  - 長跑長友

渣打10Km (Challenge Group) 總名次

關閉 [複製鏈接]

升級   54.74%

該用戶從未簽到

1st year joined, 3xx out of 5xxx overall.
9x in my sub group.

Ok la

升級   5.8%

該用戶從未簽到

可否教我點CHECK? 每個COLUMN既意思?唔係有3萬人跑10K 架咩?
點知自己3萬人跑第幾? (個人時間)

我成日都睇唔名佢果D 數字

升級   98.8%

該用戶從未簽到

恭喜Jason兄sub group第5     

升級   98.8%

該用戶從未簽到

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2010-3-2 22:25 發表
恭喜Jason兄sub group第5     

真係諗都無諗過, 都係果句, 好多勁人唔係到, 又係偷雞成功

升級   37.45%

奮鬥
  • 簽到天數: 6 天

原帖由 mander.lala 於 2010-3-2 21:57 發表
    可否教我點CHECK? 每個COLUMN既意思?唔係有3萬人跑10K 架咩?
    點知自己3萬人跑第幾? (個人時間)

我成日都睇唔名佢果D 數字

我諗 ching 講 5xxx 既人數
    係 10k Challenge Group 兩個鐘完成到既人數.........

升級   30.2%

該用戶從未簽到

原帖由 齋老味 於 2010-3-3 10:38 發表

我諗 ching 講 5xxx 既人數
    係 10k Challenge Group 兩個鐘完成到既人數.........

5XXX係男女都計算在內.