香港長跑網  - 長跑長友

打印 上一主題 下一主題

marathon photos D 相好貴

關閉 [複製鏈接]

升級   50%

該用戶從未簽到

我係個marathon-photos 搵到小弟十張相, 有D 影得幾靚

因為係本人第一次參加長跑比賽, 所以想買黎留一留念,

但實在太太太貴喇... HK$449
u21 同sportsoho 哦D 雖然免費, 但咁岩影我既幾張質素又麻麻...

點好??
+1 0
上一篇︰天水圍新人,請多多指教!下一篇︰邊度賣美記跑款式最多最齊?

升級   21.85%

該用戶從未簽到

有 d 野既價值, 唔係金錢可以衡量, 在乎你點睇, 幾百蚊係一生人中佔好少好少部份啫,

不過我就搵到好多唔收費既專業照片, 多謝一班義務攝影師, 好有心, 辛苦晒, 多謝你們

升級   59.8%

該用戶從未簽到

u21 同sportsoho 哦D 雖然免費, 但咁岩影我既幾張質素又麻麻...

質素麻麻唔緊要,都叫做有,我就一張都冇

升級   7.45%

該用戶從未簽到

師兄,$449元跟你的第一次比賽紀念照在你心中的比重,那個較為重要?你有自已的答案。

升級   38.5%

該用戶從未簽到

十張好好啦,我得五張。成$90一張

升級   98.8%

該用戶從未簽到

ching, 其實唔貴架啦, 出面市價通常都收過百一張, 用錢可以買倒心頭好, 總好過我, 一張都冇   

升級   29.67%

該用戶從未簽到

key 兄做左義工.. 搞到無相~

其實佢地D相又真係幾貴.. 所以小弟都放棄唔買..
寧可下年再黎過 或者再上網比心機搵下。

基於一樣的心情
往後既日子有時間我一定會做義工幫手影相!

升級   0%

擦汗
  • 簽到天數: 5 天

相冊總集 ~ $449

其實我唔係好明, 即係有幾多張相 ?
    例如我有9張相, 即係每張相得一款, 原裝俾 [下載] 或 [光盤碟] ?
    咁即係唔係紀念照, 賽時照, 證書照, 個性照嗰啲 ?

謝謝 !

咁... 或者留返全馬先要囉.

升級   29%

該用戶從未簽到

本來心思思想買, 但係o係其他網站東摷摷西摷摷都搵倒總共20幾張, 所以都係慳番~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 得得地 於 2010-3-4 14:21 發表
    相冊總集 ~ $449

其實我唔係好明, 即係有幾多張相 ?
    例如我有9張相, 即係每張相得一款, 原裝俾 [下載] 或 [光盤碟] ?
    咁即係唔係紀念照, 賽時照, 證書照, 個性照嗰啲 ?
    謝謝 !
    咁... 或者留 ...

如你有9張相 X 4 (紀念照, 賽時照, 證書照, 個性照).... then you have 36 張 IN CD !!....都係$449 (好似未包運費)

有一年我得2張相 (10K)....唔買CD..只買一張紀念照....好似都要2百幾...
    到第一次跑全馬,有成10幾張....THEN CD 有40幾張...SO買過一只CD做紀念 (個時邊有義工影相)....當SUPPORT攝影師.

貴唔貴見人見智...對我黎講,紀念照好重要

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yin0601 於 2010-3-4 06:36 發表
    我係個marathon-photos 搵到小弟十張相, 有D 影得幾靚

點 ...

CHING,
    千金難買心頭好~
    何況有十張相,

都唔算少呀~

升級   50%

該用戶從未簽到

謝謝各位意見

我,
    最後都係買左~... yeah!!(心裡同時又有少少肉痛)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 yin0601 於 2010-3-4 06:36 發表

點 ...

u21同sportsoho一張相都冇.. marathon photo都冇. 唉

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

u21同sportsoho一張相都冇.. marathon photo都冇. 唉

Why ah?  Almost impossible gar wor!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 blurmax 於 2010-3-4 20:52 發表

Why ah?  Almost impossible gar wor!

http://hk.myblog.yahoo.com/blurmax

都唔知點解, 過終點果度就有片. 當然好細粒啦, 唔知點dl呢

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 TerrySze 於 2010-3-4 15:45 發表

如你有9張相 X 4 (紀念照, 賽時照, 證書照, 個性照).... then you have 36 張 IN CD !!....都係$449 (好似未包運費)

有一年我得2張相 (10K)....唔買CD..只買一張紀念照....好似都要2百幾...
    到第一次跑全馬 ...

me, too......

升級   5.26%

該用戶從未簽到

人哋一班人唔同地方幫您影,值得嘅!

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 yin0601 於 2010-3-4 19:16 發表
    謝謝各位意見

我,
    最後都係買左~... yeah!!(心裡同時又有少少肉痛)

Yeah!!!!!! 有機會真係想睇吓ching啲珍藏   

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 superimac 於 2010-3-4 14:03 發表
    key 兄做左義工.. 搞到無相~

其實佢地D相又真係幾貴.. 所以小弟都放棄唔買..
    寧可下年再黎過 或者再上網比心機搵下。

基於一樣的心情
    往後既日子有時間我一定會做義工幫手影相!

其實我跑完10K先去影相, 但我明明記得至少有2, 3位攝影C喺東廊影左我, 希望佢唔好收埋收埋, 得閒post番出黎啦   

升級   54.74%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2010-3-5 00:37 發表

其實我跑完10K先去影相, 但我明明記得至少有2, 3位攝影C喺東廊影左我, 希望佢唔好收埋收埋, 得閒post番出黎啦   

Hi, same as you Ching, I am in 5:15am group too, I can locate some 攝影C during race, & so ran 'slowly' for their taking photo when discover them (so, my finish time can be advanced by 30-60 seconds actually ) , however, upto now, still cannot find their photo in web ?

希望佢唔好收埋收埋 x 2 !!!