香港長跑網  - 長跑長友

樓主: Anthony

全馬墮馬團

關閉 [複製鏈接]

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

may may 唔洗喊, 今年再努力練習, 下年再離過. 加油加油~~~

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

各位完成唔到全馬ching, ctse 不要難過, 有勇氣甞試而盡力已對得住自已, 而且渣打不是全部,
    內地很多全馬賽事如厦門馬拉松, 9成平路, 7個鐘時陴, 好易完成, 各位加油

升級   71%

該用戶從未簽到

原帖由 colemen 於 4/3/2010 22:36 發表
    首先恭喜各位完成全馬 ching ctse, 在潮濕天氣下都得完成, 甚至 PB, 實屬難能可貴.

長跑路是英雄地, 踏進跑道就知要到終點才是成功者. 小弟自知經驗及技術皆有不及, 會不卑不亢, 坦然面對今次的失敗. 唯有以各位  ...

Hi Colemen,

To have a chance to run in the Marathon is a blessing.  I have not such a chance to even run although enrolled the Marathon for two years.  This is the second year I cannot have a chance to run.   The place surrounding the right ankle still feel a little bit pain even walking.  Still have some physio treatment to go.  just wanda what to do in order not to hurt both legs.

升級   91.67%

該用戶從未簽到

各位ching/ ctse:
    跑步係開心快,樂.......如果今次無論10k'半馬'全馬都好,跑唔完唔緊要....只要自己盡力完成比賽
    下年堅持再跑再加緊鍛鍊,一定做到滿意成績.
    跑步係挑戰自己.........加油!

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   20%

該用戶從未簽到

我跑左25K ,在長青隧道尾上了車,由於腳有水泡,加上老抽。
    有點不開心,下年再來過。

升級   9.47%

該用戶從未簽到

只要有用心認真跑過,已是勝利者;總好過那些一心想上橋影相的人,不用灰心,下年再來.

升級   0%

該用戶從未簽到

今年完成唔到唔緊要, 只要keep住心中果團跑火, 來年再戰....祝各住長跑長友!

升級   76.67%

該用戶從未簽到

本人今年受傷由全馬改半馬。僅向所有當天能踏出全馬起跑第一步的每位Ching & Ctse敬礼!

升級   15.67%

該用戶從未簽到

ching/ctse,下年加油呀

升級   0%

該用戶從未簽到

只要有用心認真練習過, 請不要為比賽中放棄而難過, 有踏出全馬已經需要很大的勇氣~

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 caritas_tw 於 2010-3-5 12:15 發表
    我跑左25K ,在長青隧道尾上了車,由於腳有水泡,加上老抽。
    有點不開心,下年再來過。

caritas_tw師兄,我係25K處都想上車,幸好遇到water_ho師兄,在互相鼓勵下,我捱多一站,過到海。不用不開心,明年大家再努力。

升級   100%

該用戶從未簽到

Coleman 兄.石崗30k 有緣相遇.3月7日請來出席一齊吹水,說下長跑路上苦與樂.

升級   80.67%

該用戶從未簽到

只要認真去練習過, 磨練過, 最終落到場咩結果都唔緊要.  起碼已經肯去做去試已經比好多唔做嘅人叻好多.
    可能今年只係準備不足或者天氣影響什至其他原因未能完成, 唔緊要, 往後仲有大把比賽等住您. 所以唔好
    氣餒, 繼續加油, 總有一日可以同自已身邊嘅人講我完成到啦.

升級   0%

奮鬥
  • 簽到天數: 1864 天

[LV.Master]伴壇終老

Agree with Sue Ching that "仲有好多場賽事等緊大家, 只係區區一場賽事, 何需氣餒"

I also did my PW of 129 mins in HM^.^

http://blurmax.shutterfly.com

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

各位跑友, 明年再跑過, 加油~~~~

升級   58.67%

擦汗
  • 簽到天數: 1 天

我同Anthony  一樣跑到林士街停車場(37k左右),今年第一次跑全馬(平時都有練28/9k長課,)今次跑之前有感冒,咳到想死,加上自己膝頭痛(長期需要注意)到當日好d希望有幾多跑到幾多。在路上不斷鼓勵D弟兄姊妹唔好放棄,到了西隧開始咳及膝頭開始痛,唯有慢慢跑。終於到了林士街停車場。個網在我前面5米剛剛落下,跑唔完我有些遺憾,昨晚跑8k幾對腳重有d痛同唔開心。不過以我現時40頭肥佬一名,只開始跑了差不多只有四年,已是恩賜。

升級   21.9%

鬱悶
  • 簽到天數: 14 天

原帖由 running-sue 於 2010-3-5 00:26 發表
    甚麼墮馬, 唔墮馬, 千祈唔好咁講
    仲有好多場賽事等緊大家, 只係區區一場賽事, 何需氣餒
    大家冇半途放棄, 堅持到底既依一份精神, 值得學習先真
    加油加油

I also think so......

升級   0%

該用戶從未簽到

小弟在長青隧道中(24k)..................

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 慢子 Wilson 於 2010-3-5 16:05 發表
    小弟在長青隧道中(24k).................." />" />" />" />" /> " />" />" />" />" /> " />" />" />" />" />
    慢子....你.....你.....你.瘋瘋不在連慢子都....