香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 000

寻找33101

關閉 [複製鏈接]

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原來係呢度講錯野都幾大獲!

升級   61.1%

該用戶從未簽到

我地係咁架啦. . . . . . 玩下0者唔好介意 !

升級   0%

該用戶從未簽到

大家言歸正轉,一睇樓主跑完渣打馬拉松中了情毒,E個美麗MM太不負責任啦 !
拋留樓主孤單的一人到達終點,以後邊有外地朋友過黎跑馬仔..大家幫手 !!

升級   82%

該用戶從未簽到

師兄,我唔係自大喎,講笑咋o麻!
係我發緊夢o者 邊會咁多夢幻既事發生o係我身上吖
至緊要比賽唔好跑咁快,扮o下跌低,作狀抽根,
咁咪有機會有人伸出援手囉~o岩唔o岩聽呀???

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-3-8 14:02 發表

太浪漫了....!!
師兄....係個時候點可以力不从心.  !!!   " />" />" />" />   .......如果係我.....拚了老命都要同美丽MM一起過終點 ! " />" />" />" />hjkhbnmj

趁大大無來, 搏大霧咁話啦可 " />" />

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-3-8 22:46 發表
大家言歸正轉,一睇樓主跑完渣打馬拉松中了情毒,E個美麗MM太不負責任啦 !
拋留樓主孤單的一人到達終點,以後邊有外地朋友過黎跑馬仔..大家幫手 !!

樓主點解唔回應下既? 話唔埋已經靜雞雞同MM相認啦~

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-3-8 22:24 發表

我都同意, 所以或者有日比賽緊八両金無啦啦拖住你衝終點架

無所謂啦~麻煩長跑網各位攝影師幫我影多幾張相留念

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-3-8 22:48 發表

師兄,我唔係自大喎,講笑咋o麻!
係我發緊夢o者 邊會咁多夢幻既事發生o係我身上吖
至緊要比賽唔好跑咁快,扮o下跌低,作狀抽根,
咁咪有機會有人伸出援手囉~o岩唔o岩聽呀???

高手 !! ... 年中唔知幾多無知少男跑跑下步中招 ...

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-3-8 22:31 發表

唔係八両金.......係廟街王力宏or深水步周杰倫拖住ctse衝終點  

嘩... 廟街王力宏or深水步周杰倫你都識???你地好熟架????
約埋佢地黎一齊跑好喎

升級   29.33%

該用戶從未簽到

原帖由 000 於 5-3-2010 18:08 發表
 ·
   香港本地人,美丽MM。
      在跑至32公里的时候,我跑不动的时候,她用广东话一直在鼓励我,叫我不要放弃,甚至牵起我的手一直说 ...

看到你們的討論,似乎000欠缺誠意,要找她但自己卻不報上編號,讓這位女神看看當時為何扶你一把,好樣對方記得你,尋找公主有玻璃鞋,但王子不露面又如何成事,長跑網的師兄弟助你也一籌莫展!

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-3-8 22:59 發表

高手 !! ... 年中唔知幾多無知少男跑跑下步中招 ...

唔得喇...... 我笑到肚痛呀......

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-3-8 22:55 發表

有樣野可以肯定既. . . . . . . 呢個post確係話題之作

樓主, 謀事在人成事在天啦!

升級   97%

該用戶從未簽到

唉....希望有情人终成卷屬,(會唔會諗得太遠咗?)
莫道"我心本是向明月,誰知明月照渠溝"啦

升級   13.33%

鬱悶
  • 簽到天數: 13 天

外國人 ??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-3-8 23:07 發表

唔得喇...... 我笑到肚痛呀......

警訊要係渣打前報導下你d招數....以免少男拎野...

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-3-8 23:32 發表

警訊要係渣打前報導下你d招數....以免少男拎野...

Terry師兄,你以後記住唔好跑咁快喇,
    仲要扮跌低,作狀抽根,
    總有一次有靚女伸出援手,
    跟住你仲要扮呼吸困難,
    或者佢學過急救,幫你做CPR呢!
    係咪好完美呢

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-3-8 22:55 發表

呢樣野我都有諗過,其實可能MM已經PM左樓主,所有野已經攪掂晒。

你知啦,長跑網個PM好好用家麻。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 imchristy 於 2010-3-8 23:41 發表

Terry師兄,你以後記住唔好跑咁快喇,
    仲要扮跌低,作狀抽根,
    總有一次有靚女伸出援手,
    跟住你仲要扮呼吸困難,
    或者佢學過急救,幫你做CPR呢!
    係咪好完美呢

通常e個時候"如花"就會出場......

升級   82%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-3-8 23:47 發表

呢樣野我都有諗過,其實可能MM已經PM左樓主,所有野已經攪掂晒。

你知啦,長跑網個PM好好用家麻。" />" />hjhvbj" />" />" />hjhvbj" />

我都好有興趣想知道樓主既愛情故事發展成點
    但係佢好似潛左水...

升級   61.1%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-3-8 23:55 發表

通常e個時候"如花"就會出場......