香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: vileung

阿 VEE 練跑日誌

升級   10.6%

開心
  • 簽到天數: 5 天

不經不覺,我無UPDATE 差不多一年。同時我都偷懶左大半年!自從上年渣打,跑到37K上車 ,就開始停跑。
    直至到國慶跑,在兩個學生威逼之下 ,正式復跑。 無練習大半年,當然大大退步啦。大會時間 1h21min 完成10K。
    今年我又一次膽粗粗地報渣打全馬 ,正所謂 報左全馬 無得偷懶 !一定要下定決心練好佢。希望今次跑得完啦
    其實冇乜特別野講既,不過發下UP風咁啦!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

十卜 十卜

升級   0%

開心
  • 簽到天數: 34 天

原帖由 vileung 於 7-10-2011 01:40 發表
    不經不覺,我無UPDATE 差不多一年。同時我都偷懶左大半年!自從上年渣打,跑到37K上車 ,就開始停跑。
    直至到國慶跑,在兩個學生威逼之下 ,正式復跑。 無練習大半年,當然大大退步啦。大 ...
    vileung ctse 加油呀,支持你。

升級   10.6%

開心
  • 簽到天數: 5 天

Mon 1/10 (5km @ 38min)
    Thur 4/10 (4km @ 28min26sec)
    Sat 6/10 (4km @ 28min 27sec)
    本週 合共 13km
    今次嚟寫低每週練跑。睇下我寫得幾耐。

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 4 天

努力呀!!!!

升級   0%

無聊
  • 簽到天數: 372 天

add oil

升級   30%

該用戶從未簽到

原帖由 vileung 於 2010-3-8 04:15 發表生日禮物倉庫清理隔油池
    我近來跟緊個SCHEDULE來練跑,希望能完成2011年渣打全馬。所以希望能與各師兄師姐分享練習過程。請各位師兄師姐多多指教!
    周次     週二 速度訓練(間歇)    週四:中跑       週六:長跑
    1           8 x  400m   ...

Good,thanks for sharing,,,,,,,