香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 比因

2010.03.14 畢拉山試路跑

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

多謝比因

今日你已經安排得好妥當了.
唔使唔好意思.

下星期日比賽,各位師兄師姐都努力啦.

升級   31.65%

該用戶從未簽到

唔駛唔好意思
你都返走返轉頭拾人 LA
真係唔話得

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 789 天

原帖由 狗哥 於 2010-3-14 14:48 發表
    " />" /> 對唔住呀比因,因為今朝去左玩沙田10k...
    所以攪到趕唔到黎,放左大家飛機" />" />" />" />" />hjk " />" />

今天好好玩
    你不來就走寶了

跑完
    我一早行了去銅鑼灣
    所以無回來一齊食飯

Kin in Running

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-3-13 12:31 發表
    比因,
    香港網球中心,我從來都是跑上去的
    明早我自己早d在馬場存物
    跑跑踢腿跑跑踢腿
    然后跑上來
    11:00到香港網球中心

堅堅...下次唔好搭巴士上香港網球中心啦....

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

多謝比因, 你已做得好好, 始終廿幾人唔同歩速, 走失在所難免
    最緊要無人受傷, 最後大家都齊齊整整一起開餐

升級   3%

該用戶從未簽到

對~比因ching已經安排得好好,
    全程留在後方照顧其他ching/ctse.
    意外就是意料之外既事,
    既然最後大家都沒事的話,
    比因ching請不要介意.

期待下次再跟ching跑山

升級   3%

該用戶從未簽到

原帖由 TCRunner 於 2010-3-14 19:55 發表
    謝謝比因帶隊,及好高興認識各位師兄師姐.講起都慚愧,自己五年前跑過條賽道,但係已經印象模糊,今日仲好似跑錯路跑多2K.

TC CHING, 你已經比我好了,
    我上年先跑完都沒咩印象,
    或者係因為賽道太有挑戰性,
    令我辛苦到唔想記得

不過今日咁多人一齊跑真係好開心

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

原帖由 比因 於 2010-3-13 23:28 發表
    致各位來賓:

由於人數眾多, 如有識路者, 請挺身而出, 幫忙照顧唔識路的跑友!
    多謝比因安排,今日人數眾多,大部分人都唔識路,己經做到最好安排架啦,下次再攪就可以多D人一齊帶隊喇

升級   100%

開心

原帖由 TerrySze 於 2010-3-14 21:04 發表

堅堅...下次唔好搭巴士上香港網球中心啦....

誤會呀,誤會呀,
    大家誤會左我啦

升級   17.15%

該用戶從未簽到

thx比因
    成廿人一齊號難免會有先後
    沿途分差路又多
    最緊要大家冇事又跑得開心

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 shogikin 於 2010-3-14 22:20 發表

誤會呀,誤會呀,
    大家誤會左我啦

呀堅你今次水洗都唔清喇.......

升級   0%

該用戶從未簽到

THX 比因~今日既安排~大家都反得好開心..其他不用介意la~

升級   100%

該用戶從未簽到

多謝比比安排,大家反得好盡慶
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

sorry 呀咁多位, 因為我迷路0既關係, 搞到大家要等咁耐同擔心, 真係唔好意思... 對唔住呀大家!!
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 比因 於 2010-3-14 17:39 發表
    我地既隊伍實在拉得太散, 而識路人手又唔多夠, 搞到有人走失要搭車返來!

真係 " />" />  唔好意思!

" />" />" />" />" />hjk

比恩其實你做得好好了.
    只係我太過老定, 唔知條路咁多分叉路, 事前又無做足準備功夫, 先搞到迷路0者!
    累你及大家擔心, 真係唔好意思呀!

升級   0%

該用戶從未簽到

再次多謝比因安排∼∼∼
    條路真係好有挑戰性

升級   0%

該用戶從未簽到

堅堅,
    你唔係話馬場到香港網球中心從來都是跑上去的
    但點解我見你係搭巴士係港網球中心早一站下車...再跑上去?
    -------------------------------------------------------------------------
    原帖由 shogikin 於 2010-3-13 12:31 發表
    比因,
    香港網球中心,我從來都是跑上去的
    跑跑踢腿跑跑踢腿
    然后跑上來

升級   70%

該用戶從未簽到

多謝 - 辛勞帶隊的比因 (安排&照顧)
    多謝 – 各位團友 (關心&等待)

這條賽道真係好有挑戰性, 好彩有比因約跑, 才見識到…在賽前有個心理準備.
    今次係我體力不繼, 沒有堅持,  所以… 搭車, 要大家擔心, 真係唔好意思.

忘記背後, 努力面前, 星期日大家加油呀.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 TerrySze 於 2010-3-16 15:59 發表
    堅堅,
    但點解我見你係搭巴士係港網球中心早一站下車...再跑上去?hgjD115" />" />hj
    -------------------------------------------------------------------------
    原帖 ...

嘿嘿terry你咁樣問,呀堅實唔知道點答好喇

升級   100%

開心

原帖由 TerrySze 於 2010-3-16 15:59 發表
    堅堅,
    但點解我見你係搭巴士係港網球中心早一站下車...再跑上去?hgjD115" />" />hj
    原帖 ...

1.是你看錯
    2.我寫錯POST,應如此寫:

香港網球中心,我從來都是搭巴士係港網球中心早一站下車跑上去的
    跑跑踢腿跑跑踢腿
    然后搭巴士係港網球中心早一站下車跑上來