香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

4.25 八仙慢遊郊野團~~

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

麥麥咁fit,又點會影射你呀? 果班係我d巴士朋友,有幾個腰圍四十幾吋架,你都無咁既份量,有排都輪唔到你呀!

升級   15.79%

該用戶從未簽到

原帖由 bolo 於 2010-3-19 19:52 發表
4.25 八仙慢遊郊野團~~                                                                                                                                                                                    ...
人工智能報名系統 (如有任何特別安排或訴求請於名字後列明)

1. 花子 (一般事務員甲)
2. 平 (一般事務員乙)
3. runrun
4. kito807
5. 亞聰
6. 曲奇
7. bello
8. cc (慢遊團,我又黎)
9. 零下十度(報定先)
10. 狗 (慢遊岩晒我呢d入門級)
11. laputa99 (報定先)
12. hkyen (未去過八仙嶺 我又要慢遊)
13. 非比
14. Samuel
15. Denis金金(工作唔洗standby一定到)
16. allanccl
17. 天鬼
18. bolo
19. Sammy TO

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-3-19 20:04 發表

可以的,慢慢行,真係可以行足一日架,小弟試過同一些身形無咁fit既朋友行左一日。

如果人多我睇去到大尾篤都差不多六點,其實都唔早啦,第日大家都要番工,燒到兩三個鐘八九點散o岩o岩好~~

咁BBQ 大家有無意見??

升級   0%

該用戶從未簽到

3. runrun
4. kito807
5. 亞聰
6. 曲奇
7. bello
13. 非比
14. Samuel
17. 天鬼
18. bolo
20. chairman

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 SammyTO 於 2010-3-19 21:46 發表

3. runrun
4. kito807
5. 亞聰
6. 曲奇
7. bello
...

歡迎Sammy ching加入長跑網! 平時係咪都有跑開步同行開山呢 ~~? 而 ching 慣常在哪區跑開呢?因長跑網不同區有不同約跑的,歡迎去各區睇睇。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-19 21:49 發表

如果人多我睇去到大尾篤都差不多六點,其實都唔早啦,第日大家都要番工,燒到兩三個鐘八九點散o岩o岩好~~

BBQ 大家有無意見??

贊成!

升級   44.21%

該用戶從未簽到

4.25 八仙慢遊郊野團~~                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        日 期 : 2010年4月25 (星期日)
行 程* : 太和火車站->九龍坑山->鶴藪水塘->屏風山->黃嶺->八仙嶺->大尾篤

全 長 : 約
16 km
全 程 時 間 : 約 6-7 小時

人數:最多20人
集 合 時 間 : 0930
集 合 地 點 : 太和港鐵站
膳 食 安 排 **: 早餐 - 集合後於港鐵站附近吃早餐 午餐 - 山上野餐 晚餐 - 完成路程後到大埔市中心食肆晚餐

*可選擇於鶴藪水塘起步
**早午晚餐自由參與

警告及聲明:
1. 此項網友約行山聚會適合身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。如身體不適,切勿強行參加。
2. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。 如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。
3. 活動不排除將於寒冷大風有雨的情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。
4. 若活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。
5. 參加者的個人保險須自行負責。

3. runrun
4. kito807
5. 亞聰
6. 曲奇
7. bello
13. 非比
14. Samuel
17. 天鬼
18. bolo

後備:
21. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.

升級   44.21%

該用戶從未簽到

鳴鳴鳴~~~打字太慢啦, 原來已經滿!0! 下次啦!^0^

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 SammyTO 於 2010-3-19 21:46 發表

3. runrun
4. kito807
5. 亞聰
6. 曲奇
7. bello
...

是我認識的那位強橫的森美師兄嗎?

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    13. 非比
    14. Samuel
    17. 天鬼
    18. bolo

後備:
    21. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))
    22. bobby.
    23.
    24.
    25.
    26.
    27.
    28.
    29.
    30.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 =chairman= 於 2010-3-19 22:53 發表

歡迎Sammy ching加入長跑網! 平時係咪都有跑開步同行開山呢 ~~? 而 ching 慣常在哪區跑開呢?因長跑網不同區有不同約跑的,歡迎去各區睇睇。

我都歡迎Sammy ching,仲有muimuilam (ctse?)
    不過Sammy ching 同muimuilam 兩位唔好意思,因為小弟同大部份ching ctse 都唔認識兩位,行山有一定既危險性,尤其呢之上屏風山一段都幾金架,我都希望對兩位了解多D,請問兩位平時有無練開跑同行開山呢??

升級   0%

該用戶從未簽到

3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    13. 非比
    14. Samuel
    17. 天鬼
    18. bolo

後備:
    22. bobby.
    23.
    24.
    25.
    26.
    27.
    28.
    29.
    30.

大家繼續報住先啦,20人上限係copy 上年既,因為上年無咩搞行山經驗所以唔敢同太多人上,我地會視乎情況增加名額~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-20 00:13 發表

我都歡迎Sammy ching,仲有muimuilam (ctse?)
    不過Sammy ching 同muimuilam 兩位唔好意思,因為小弟同大部份ching ctse 都唔認識兩位,行山有一定既危險性,尤其呢之上屏風山一段都幾金架,我都希望對兩 ...

如果 Sammy 師兄真是我認識的那位....他應該有........7x場全馬經驗 還是我認錯人了

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    13. 非比
    14. Samuel
    17. 天鬼
    18. bolo
    19. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))
    20. 迪迪仔
    21.次次(田.金.田.金)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 allanccl 於 2010-3-19 23:19 發表

贊成!

我都贊成,人多去b 方便d~~

其他團友呢~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原來已經滿額了......

咁唯有下次先啦.

升級   0%

該用戶從未簽到

3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    13. 非比
    14. Samuel
    17. 天鬼
    18. bolo
    19. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))
    20. 迪迪仔
    21.次次(田.金.田.金)

怒怒姊個list 唔見左兩位既...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2010-3-20 00:21 發表
    咁唯有下次先啦.

可以報住後備先架

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 迪迪仔 於 2010-3-20 00:21 發表
    咁唯有下次先啦.

唔緊要迪迪兄,應該會加名額啦,報左先啦~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-3-20 00:18 發表

如果 Sammy 師兄真是我認識的那位....他應該有........7x場全馬經驗 還是我認錯人了

咁Sammy 師兄出黎證實下啦~~