香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

4.25 八仙慢遊郊野團~~

關閉 [複製鏈接]
B

升級   0%

該用戶從未簽到

人工智能報名系統 (如有任何特別安排或訴求請於名字後列明)

1. 花子 (一般事務員甲)
2. 平 (一般事務員乙)
3. runrun
4. kito807
5. 亞聰
6. 曲奇
7. bello
8. cc (慢遊團,我又黎)
9. 零下十度(報定先)
10. 狗 (慢遊岩晒我呢d入門級)
11. laputa99 (報定先)
12. hkyen (未去過八仙嶺 我又要慢遊)
13. 非比
14. Samuel
15. Denis金金(工作唔洗standby一定到)
16. 天鬼
17. bolo
18. Sammy TO
19. chairman
20. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))

21. bobby.
22. 迪迪仔
23. 次次(田.金.田.金)
24. kf (報定先)
25. 慢子
26. B
27. Esther
28.
29.
30. allanccl(一般事務員丙,包尾大班)

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    13. 非比
    14. Samuel
    16. 天鬼
    17. bolo
    20. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.)))

21. bobby.
    22. 迪迪仔
    25. 慢子
    26. B
    27. Esther
    28. mill
    29. 田中會長

升級   0%

該用戶從未簽到

3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    13. 非比
    14. Samuel
    16. 天鬼
    17. bolo
    21. bobby.
    22. 迪迪仔
    25. 慢子
    26. B
    27. Esther
    28. mill
    29. 田中會長

後備
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.

升級   0%

該用戶從未簽到

感謝亮哥肯做我地一般事務員丙@包尾大班~~
    名額增至30人,再有朋友想報名請先做後備再作安排~~
    另外如果無咩人反對晚餐就決定BBQ 啦,麻煩Runrun 師姐幫手籌備~~

升級   67.95%

無聊
  • 簽到天數: 3 天

3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    13. 非比
    14. Samuel
    16. 天鬼
    17. bolo
    21. bobby.
    22. 迪迪仔
    25. 慢子
    26. B
    27. Esther
    28. mill
    29. 田中會長

後備
    1. stanwong
    2.
    3.
    4.
    5.

升級   100%

該用戶從未簽到

3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    13. 非比
    14. Samuel
    16. 天鬼
    17. bolo
    21. bobby.
    22. 迪迪仔
    25. 慢子
    26. B
    27. Esther
    28. mill
    29. 田中會長

後備
    1. stanwong
    2. 街坊鄭
    3.

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

各位,今次真係高興啦!花子事務員果真夠號召力,一出post唔夠幾日就已經有三十幾人報名。

多謝傑少提議BBQ,因為如人數多(成3圍枱)找酒樓或大排檔都幾困難,BBQ就易好多。

受花子事務員所托作安排,當下不敢怠慢,馬上行動,check 過Bello兄提供之大尾督燒烤王,
    原來假日是沒有任食餐,需要訂套餐,每位$70,但食物種類及份量有限,恐怕未能滿足大家一天慢遊後之
    食慾,最唔好係標明所有自備食物及飲品,均需徵收附加費不少於$100 (網上列明)。咁即係我行完山
    帶埋未飲完嘅水去飲就要收錢。

另外,我再check翻上年12月時我去過嗰間汀角灣燒烤農莊,
    任食每位$88包一飲品,如有30人可以95折 ( $83.6)
    雖然比較貴咗D,但我上次食過,食物種類多及好味,最有印象是麻辣雞扒(正!我最推介), 辣豆卜,
    蒜蓉牛油面包,鍚紙包好咗的蔬菜同菇類,另外雞翼都有五種味道( 南乳、蒜蓉、咖哩、黑椒、辣),
    可自携食物及飲品。

http://www.openrice.com/restaurant/sr2.htm?shopid=37037

大家有冇意見或其他建議呢?
    如當晚未能一起晚膳者請早揚聲,因如BBQ要在一星期前訂位(因我們人數不少)

升級   0%

該用戶從未簽到

3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    13. 非比
    14. Samuel
    16. 天鬼
    17. bolo
    21. bobby.
    22. 迪迪仔
    25. 慢子
    26. B
    27. Esther
    28. mill
    29. 田中會長

後備
    1. stanwong
    2. 街坊鄭
    3. ET (行+膳)

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    13. 非比
    14. Samuel
    16. 天鬼
    17. bolo
    21. bobby.
    22. 迪迪仔
    23. kf (報定先)
    24. 慢子
    25. B
    26. Esther
    27. mill
    28. 田中會長
    39. allanccl(一般事務員丙,包尾大班)
    30. stanwong

後備
    1. 街坊鄭
    2. ET (行+膳)
    次次報夢話比我知唔得閒喎~~

升級   70.9%

該用戶從未簽到

3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    13. 非比
    14. Samuel
    16. 天鬼
    17. bolo
    21. bobby.
    22. 迪迪仔
    24. 慢子
    25. B
    26. Esther
    27. mill
    28. 田中會長
    31. Lorena

後備
    1. 街坊鄭
    2. ET (行+膳)
    次次報夢話比我知唔得閒喎~~

升級   0%

該用戶從未簽到

3. runrun
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    13. 非比
    14. Samuel
    16. 天鬼
    17. bolo
    21. bobby.
    22. 迪迪仔
    24. 慢子
    25. B
    26. Esther
    27. mill
    28. 田中會長

後備
    1. 街坊鄭
    2. ET (行+膳)
    3. Lorena

唔好意思Lorena 師妹暫定名額30位,暫時做字後備先,我地會好好安排~~

升級   100%

該用戶從未簽到

我又做住後備先

後備
    1. 街坊鄭
    2. ET (行+膳)
    3. Lorena
    4. 赤子

升級   0%

該用戶從未簽到

後備
    1. 街坊鄭
    2. ET (行+膳)
    3. Lorena
    4. 赤子
    5.chuen3182

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

花子...如有野要幫手...請吩咐~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-3-25 10:41 發表
    花子...如有野要幫手...請吩咐~

查實都沒咩搞~~

而家決定早晨齊齊茶記吃,午餐山上吃,晚餐BBQ,全部自由參與,如果無特別聲明就當三餐都一齊吃~~
    BBQ Runrun 師姐負責訂位,另外要搵人幫手買午餐既野食囉,到時要平兄同其他團友幫手~~
    趁仲有時間,有家如果有問題請發問~~

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

請各位慢遊人士回覆當晚會否參與BBQ ( 任食$88/位,如有30人,則95折), 因要於一星期前訂位

1. 花子 (一般事務員甲) ( BBQ)
    3. runrun ( BBQ)
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    10. 狗 (慢遊岩晒我呢d入門級) ( BBQ)
    13. 非比 ( BBQ)
    14. Samuel
    16. 天鬼
    17. bolo
    18. Sammy TO ( BBQ)
    21. bobby.
    22. 迪迪仔
    24. 慢子
    25. B
    26. Esther
    27. mill
    28. 田中會長
    39. allanccl(一般事務員丙,包尾大班) (BBQ)

後備
    1. 街坊鄭
    2. ET (行+膳) (BBQ)
    3. Lorena
    4. 赤子
    5. chuen3182
    6. 墩奶佬 (晚上唔燒啦)

升級   0%

該用戶從未簽到

請各位慢遊人士回覆當晚會否參與BBQ ( 任食$88/位,如有30人,則95折), 因要於一星期前訂位

1. 花子 (一般事務員甲) ( BBQ)
    3. runrun ( BBQ)
    4. kito807
    5. 亞聰
    6. 曲奇
    7. bello
    10. 狗 (慢遊岩晒我呢d入門級) ( BBQ)
    13. 非比 ( BBQ)
    14. Samuel
    16. 天鬼
    17. bolo
    18. Sammy TO ( BBQ)
    21. bobby.
    22. 迪迪仔
    24. 慢子
    25. B
    26. Esther
    27. mill
    28. 田中會長

後備
    1. 街坊鄭
    2. ET (行+膳) (BBQ)
    3. Lorena
    4. 赤子
    5. chuen3182
    6. 墩奶佬(晚上唔燒啦)

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-25 10:56 發表

查實都沒咩搞~~hgjD115" />" />hj

而家決定早晨齊齊茶記吃,午餐山上吃,晚餐BBQ,全部自由參與,如果無特別聲明就當三餐都一齊吃~~
    BBQ Runrun 師姐負責訂位,另外要搵人幫手買午餐既野食囉,到時要平兄同其他團友幫 ...

收到...沒問題..等我411搞完wong sir 果單....之後再來搞你.....接住搞比利...

升級   0%

該用戶從未簽到

各位親愛的團友,最新膳食安排如下 :

早餐 - 集合後於港鐵站附近吃早餐
    午餐 - 山上野餐
    晚餐 - 大尾篤自助BBQ

所有膳食安排自由參加,如不參加任何一餐請預早通知,沒作通知者表示三餐都會參與