香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 花子阿DEE
打印 上一主題 下一主題

4.25 八仙慢遊郊野團~~

關閉 [複製鏈接]

升級   44.21%

該用戶從未簽到

請各位慢遊人士回覆當晚會否參與BBQ ( 任食$88/位,如有30人,則95折), 因要於一星期前訂位
全套服務指1)早上集合一齊食早餐 2)午餐於山上一齊野餐 3) 晚餐BBQ
人工智能報名系統 (如有任何特別安排或訴求請於名字後列明)

1. 花子 (一般事務員甲) 全套服務
2. 平 (一般事務員乙) 全套服務
3. runrun 全套服務
4. kito807 全套服務
5. 亞聰  全套服務
6. 曲奇 一齊食早餐, 自備午餐 + no bbq
7. bello 全套服務
8. cc (慢遊團,我又黎)
9. 零下十度 全套服務
10. 狗 (慢遊岩晒我呢d入門級) 全套服務
11. laputa99 全套服務
12. hkyen (未去過八仙嶺 我又要慢遊) 全套服務
13. 非比 全套服務
14. Samuel
15. Denis金金(工作唔洗standby一定到)
16. 天鬼 全套服務丫唔該           
17. bolo 全套服務
18. Sammy TO 全套服務
19. chairman
20. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.))) 全套服務.
21. bobby.  全套服務
22. 迪迪仔 全套服務
23. kf (報定先)   全套服務
24. 慢子
25. B
26. Esther
27. mill  全套服務
28. 田中會長 full set
29. allanccl(一般事務員丙,包尾大班) 全套服務
30. stanwong

後備
1. 街坊鄭
2. ET (行+膳) 全套服務
3. Lorena 全套服務
4. 赤子
5. chuen3182
6. 墩奶佬(只要早午服務,晚上唔燒啦)
7. stephen 全套服務
8. catcat (自備素午餐,唔BBQ)

升級   100%

鬱悶
  • 簽到天數: 1 天

升級   0%

該用戶從未簽到

請各位慢遊人士回覆當晚會否參與BBQ ( 任食$88/位,如有30人,則95折), 因要於一星期前訂位
    全套服務指1)早上集合一齊食早餐 2)午餐於山上一齊野餐 3) 晚餐BBQ

5. 亞聰  全套服務
    13. 非比 全套服務
    14. Samuel
    20. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.))) 全套服務
    23. kf (報定先)   全套服務
    24. 慢子
    25. B
    26. Esther
    29. allanccl(一般事務員丙,包尾大班) 全套服務

後備
    1. 街坊鄭
    4. 赤子

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-3-26 15:11 發表
    " />" />  成三十人行山, 好似小學去旅行咁

之前個晚你要著定校服啦

升級   20.25%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-3-26 15:11 發表
    " />" />" />" />  成三十人行山, 好似小學去旅行咁

小學生去旅行 之前果晚會緊張到訓唔著wow 咁未會塞棉

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-3-27 10:59 發表

之前個晚你要著定校服啦

水手服

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-3-27 12:07 發表

水手服

你想見到傑仔著水手服?
    小心呀傑仔

升級   100%

該用戶從未簽到

5. 亞聰  全套服務
    13. 非比 全套服務
    14. Samuel
    20. miumiulam ((( 慢遊.慢遊.慢遊.))) 全套服務
    23. kf (報定先)   全套服務
    24. 慢子
    25. B
    26. Esther

後備
    1. 街坊鄭
    4. 赤子
    9. keung 全套服務

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 燉奶佬 於 2010-3-27 12:14 發表

你想見到傑仔著水手服?
    小心呀傑仔

水手服其實有男裝架WO

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 1 天

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 stephen 於 2010-3-27 14:19 發表
    人工智能報名系統 (如有任何特別安排或訴求請於名字後 ...

Sorry我要遲少少才答覆。

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-26 15:58 發表

去九龍仔公園跑步+野餐~~" />" />hiuijhkj

如果真是這樣...一定是個天不喜歡你我在一起..那麼..以後我們要分開了...

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 runrun 於 2010-3-27 09:22 發表

食哂啲罐頭麵包先淮走?
    咁大埔公園近啲喎!

暈暈姐..罐頭方面...我會盡量買有效期多過一年的...

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 83 天

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-26 09:20 發表

露露姊,上年既menu 就豐富啦,有沙丁魚,焗豆,午餐肉,麵包咁囉,結果cancel 左大家就攞晒番屋企食,平兄送左好多罐俾人都要自隊十幾罐~~hgjD115" />" />hj

露露姊有無咩有建議呢?

花姐姐,我到時會帶一D冰凍水果做飯後甜品~~

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 零下十度 於 2010-3-30 22:51 發表

花姐姐,我到時會帶一D冰凍水果做飯後甜品~~

excellent!!謝謝露露姊姊~~
    另外大家對午餐既menu 有咩建議呢? 如果跟番上年得沙丁魚,焗豆,麵包,果占,花生醬等咋...

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-31 10:18 發表

excellent!!謝謝露露姊姊~~
    另外大家對午餐既menu 有咩建議呢? 如果跟番上年得沙丁魚,焗豆,麵包,果占,花生醬等咋...

簡單d得啦, 夜晚0個餐bbq好勁呀
    下晝食少d

升級   4.75%

該用戶從未簽到

回復 156# 的帖子

x 2

成30人的午餐,又罐頭又麵包,好惡攪!辛苦了各位領導
    不如可以考慮自備午餐,可以另外帶些小食,水果之類share黎食下

升級   56.85%

該用戶從未簽到

原帖由 bello 於 2010-3-31 13:09 發表
    x 2

成30人的午餐,又罐頭又麵包,好惡攪!辛苦了各位領導
    不如可以考慮自備午餐,可以另外帶些小食,水果之類share黎食下

呀茂我!都好贊同啤佬兄嘅想法,等夜晚先擦番佢一餐健.  

升級   0%

該用戶從未簽到

係喎,咁多人,如果午餐自備可以簡單D,靈活D同埋慳番D時間喎~~
    咁搞手們事前咪無咩野做??

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 花子阿DEE 於 2010-3-31 14:18 發表
    係喎,咁多人,如果午餐自備可以簡單D,靈活D同埋慳番D時間喎~~
    咁搞手們事前咪無咩野做??

都好喎~~花子..萬一咩咩...我唔駛又要啃成年罐頭..哈哈..