香港長跑網  - 長跑長友

樓主: key

唔知仲有冇機會參加我至愛的三項鐡人比賽

升級   66.67%

該用戶從未簽到

試問世上有幾多長者沒有血壓高????????
試試同領壽糖傾傾,She has hypertenson bc she doesnt do execrise.  
Why u do a lot execrises bc u avoid to get any  hypertenson, diabete or  heart disease.  if you are not allowed to do it, all diseases will look for you.

升級   79.33%

該用戶從未簽到

將我的見解被”伯有“睇下
http://hk.myblog.yahoo.com/senior-hornet

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2010-3-29 22:48 發表

麥麥兄可能誤會左, 其實係我阿媽血壓高, 受唔劍刺激, 為免她擔心, 我唯有應承她賣車, 以後唔玩   

老人家真係唔嚇得rtr13rytr
唯有玩 d 無咁高危既運動, 最緊要 自已

" 玩得開心 , 家人放心 "rtr08rytr

升級   95.6%

該用戶從未簽到

同伯有講會踩慢d lo.....
同我一齊踩, 我好慢架

升級   66.67%

該用戶從未簽到

原帖由 三水豆腐 於 2010-3-30 10:09 發表
http://hk.myblog.yahoo.com/senior-hornet

AGREE 100%

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

祝key ching 早日康復

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 2 天

玩三鐵冇問題,最緊要玩得小心,親人隊友開心又放心。
    祝Key  師兄早日康復。

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 newfoot 於 2010-3-30 09:52 發表

試問世上有幾多長者沒有血壓高????????
    試試同領壽糖傾傾,She has hypertenson bc she doesnt do execrise.  
    Why u do a lot execrises bc u avoid to get any  hypertenson, diabete or  heart disease.  i ...

多謝newfoot兄嘅安慰, 遲d join你地練水練跑再同你地呻啦

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 三水豆腐 於 2010-3-30 10:09 發表

謝謝你呀三水兄, 我都希望佢老人家明白, 等我試吓慢慢同佢解釋啦

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-3-30 10:48 發表
    同伯有講會踩慢d lo.....
    同我一齊踩, 我好慢架" />" />

希望有咁嘅一日, 到時比ching齊齊放我, 我都會好開心

升級   76.67%

該用戶從未簽到

祝Key兄早日康覆,重震雄風。
    星期日家庭樂,两個Family由沙田踩至大尾督折返大埔途中,我朋友老婆炒車,皮外傷,大牙撞鬆,白車送院打破傷風。
    其實踩車無論車手或新手都一樣有風險,踩車一定要安全第1, 時間第2。
    祝各位三鐵Ching安全上路,長踩長有。

升級   100%

該用戶從未簽到

原帖由 loudspeaker 於 2010-3-30 10:42 發表
    老人家真係唔嚇得rtr13rytr
    唯有玩 d 無咁高危既運動, 最緊要 自已

" 玩得開心 , 家人放心 "rtr08rytr

X2!

"樹欲靜而風不息..."
    若果第時個仔又係咁樣呃我, 真係會激死!

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 rockiec 於 2010-3-30 22:22 發表

X2!

"樹欲靜而風不息..."
    若果第時個仔又係咁樣呃我, 真係會激死!

x 3      好有道理 !!

升級   78%

該用戶從未簽到

key 兄
    你不如試下同伯母商量,買部trainer返屋企踩或到健身室操,而比賽時會封路同有工作人員指揮交通很安全,過往很小發生大意外,而很多家長們亦放心比小朋友玩,同你可以比D比賽相佢老人家睇,很少年纪的小朋友也參與,等佢老人家安心D。

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 bmc 於 2010-3-31 00:10 發表
    key 兄
    你不如試下同伯母商量,買部trainer返屋企踩或到健身室操,而比賽時會封路同有工作人員指揮交通很安全,過往很小發生大意外,而很多家長們亦放心比小朋友玩,同你可以比D比賽相佢老人家睇,很少年纪的小 ...

多議提議, 我會試吓你講e招, 希望ITU有望見倒大家   

升級   52.3%

該用戶從未簽到

原帖由 key 於 2010-3-31 00:21 發表

多議提議, 我會試吓你講e招, 希望ITU有望見倒大家     

重有, 同佢講以後唔會一個人踩, 一斑人會有多d照應

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 orce 於 2010-3-31 13:51 發表

重有, 同佢講以後唔會一個人踩, 一斑人會有多d照應

係呀, e點好重要

升級   26.6%

該用戶從未簽到

ya, 宜加先睇到~~ 你休息下先啦~~ 再玩唔玩三鐵都係次要o既事, 先先係要康復左先, 之後o既練習再諗下點啦~~
    正好我宜加都係跟埋人練, 等大家都有個照應同埋一齊訓練, 有時過程都係一個好好o既經驗o黎o既~~
    等你快d好番同我地玩過啦~~

升級   98.8%

該用戶從未簽到

原帖由 vivianip 於 2010-4-27 14:19 發表
    ya, 宜加先睇到~~ 你休息下先啦~~ 再玩唔玩三鐵都係次要o既事, 先先係要康復左先, 之後o既練習再諗下點啦~~
    正好我宜加都係跟埋人練, 等大家都有個照應同埋一齊訓練, 有時過程都係一個好好o既經驗o黎o既~~
    等你快 ...

好耐冇見,你有冇參加今次中銀個比賽?參加左邊個距離?

升級   26.6%

該用戶從未簽到

回復 59# 的帖子

明天dead line啦~~我都唔知玩唔玩好~ 因為我宜加跟佢地學習中, 所以我估我會玩8月個一個, 等我多d時間練習下~~ 咁你玩唔玩~
    我或者一早會過去睇下人地比賽學下野