香港長跑網  - 長跑長友

樓主: 天鬼

28/11 天鬼掹腳樂善行...流灘試路慢慢走

關閉 [複製鏈接]

升級   0%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

我都返到屋企啦~ 玩左成日又早起身,好累 不過又好充實

多謝帶頭大哥天鬼好推介~ 多謝平兄同小華充當攝記

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-4-18 14:17 發表
http://connect.garmin.com/activity/30383403

睇番條Path,係唔係真係有機會唔駛番轉頭,直行都返到去起點呢?

Andrew, thanks for your record~

但你用Satellite 睇返實景,跟阿鬼講既一樣係此路不通的

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-4-18 16:37 發表
我都返到屋企啦~ 玩左成日又早起身,好累 不過又好充實

多謝帶頭大哥天鬼好推介~ 多謝平兄同小華充當攝記

啱啱返到屋企, 跑食團好正, 好似渣馬後第一個20K, 好眼訓又好好玩,

多謝天鬼安排, 平兄同小華攝影, 多謝各位, 訓陣先

升級   73.7%

該用戶從未簽到

中間仲有條河架

Andrew, thanks for your record~

但你用Satellite 睇返實景,跟阿鬼講既一樣係此路不通的

唔該晒兩位,其實我係咁意望下個地圖就隨口嗡,都無睇清楚個度有條河。

升級   20.25%

該用戶從未簽到

唔該曬天鬼既安排 令我有機會去南生圍睇睇

thanks...

升級   59.4%

該用戶從未簽到

唔該晒天鬼帶路,我都係第一次入南生圍

升級   100%

該用戶從未簽到

好多謝大家既合作 ...無乜點樣分散黎跑....今次應該唔會被平兄唱足一年掛
p.s多謝晒狗狗的可樂

升級   20.35%

該用戶從未簽到

升級   0%

該用戶從未簽到

再次唔該晒令仔小華

升級   73.7%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

看不到盡頭的跑道。

登錄/註冊後可看大圖

做乜事企到咁遠既?

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

成班打算走Shortcut...........

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

但係最後係選擇由南生圍去到砵蘭街,唔知有幾多K呢?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 awyh 於 2010-4-18 23:16 發表

看不到盡頭的跑道。

做乜事企到咁遠既?

成班打算走Shortcut...........

但係最後係選擇由南生圍去到砵蘭街,唔知有幾多K呢?

係囉...Andrew你做咩咁怕醜 我諗我地由南生圍跑到去砵蘭街應該有"一隻馬"既距離

升級   73.7%

該用戶從未簽到

原帖由 狗哥 於 2010-4-18 23:26 發表

係囉...Andrew你做咩咁怕醜hgjD115" />" />hj 我諗我地由南生圍跑到去砵蘭街應該有"一隻馬"既距離

我都係睇番D相先知我企左係個度。

一隻馬既距離,咪可以慳番唔少車錢囉。

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 9 天

多謝天鬼帶路, 小華和亞平影相, 今日玩得好開心, 可惜小弟病緊跑得好慢
    午飯杯煲ginger可樂, 飮完精神唒
    多謝各位

升級   0%

該用戶從未簽到

手機所拍,質素麻麻..各位相就下喇~~

http://picasaweb.google.com/pingpingcheng6/XKPGYB?feat=directlink

登錄/註冊後可看大圖

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 亞平 於 2010-4-19 00:37 發表
    手機所拍,質素麻麻..各位相就下喇~~

http://picasaweb.google.com/pingpingcheng6/XKPGYB?feat=directlink

登錄/註冊後可看大圖

唔該哂平兄, D相好靚, 辛苦哂

升級   100%

該用戶從未簽到

謝謝鬼鬼,及攝記小華及平兄..
    今次好好玩,有得跑有得食仲有shopping~~~~~~

升級   0%

該用戶從未簽到

回復 135# 的帖子

謝謝平兄的靚相
    下次再齊齊玩過

升級   73.7%

該用戶從未簽到

登錄/註冊後可看大圖

果然係好自然!

登錄/註冊後可看大圖

呃得下人,可以話俾人知我係第一個到,hehe..............

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

背影系列

登錄/註冊後可看大圖

唔知會唔會作出比較呢?

登錄/註冊後可看大圖

睇個樣就知係正野,如果唔係狗哥點會伸晒脷。

升級   59.4%

該用戶從未簽到

回復 129#,135#的帖子

唔該晒小華同平兄!