香港長跑網  - 長跑長友

返回列表 發新帖
樓主: running-sue

祝Kennychoi ching - 3月31日生日快樂

關閉 [複製鏈接]

升級   5.05%

該用戶從未簽到

多謝,Sue兄不辭勞苦,幫助我們,今年繼續PB再PB,攞多D獎杯,不要過勞,保持身體健康
多謝,神童兄,隻腳好番晒未,有空星期一落黎玩下,你好快,我要食自家製的大力菜先過到你.
多謝,慢子兄,2010年世界杯又到,腳痕啦!我可能有空要落球場同你地踢下,最緊要身體健康.
多謝,RunRun C tse,腳仔好番晒未,今年可以玩下D賽事,,最緊要身體健康.
多謝,柱哥,你好Fit!又咁健康,老婆一定唔會管你嫁,續繼跑步.
多謝,堅哥,長跑網的事情,靠晒你呢!
多謝!大老Kenneth,上年嫁毅行者,係唔係一人生代表作

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

Sorry 蔡兄,  遲左少少tim. 祝你越跑越勁. 場場PB.
    當然唔少得 ~生日快樂~

升級   5.05%

該用戶從未簽到

多謝,花子兄,你係行人高人呀!上年成績好好,今年繼續攞獎呀
    多謝,車兄,你進步得唔錯,多D星期一落黎操
    多謝,平兄,經常攪笑,班大西北兄弟姊妹都開心晒,今年有何目標....PB...or?????
    多謝,P兄,渣打馬拉松成績好勁!真係冇白費心機,好.勞力...勞力.
    多謝,奶兄,依排冇玩賽事,係唔係自行操練,想成績有個突破,攞錢or獎杯.
    多謝,龜兄,勞力,勞力,長跑長友
    多謝,wadee兄,隻腳好似裝左摩打,好快,追唔到你.
    多謝,Tarry Ctse,係唔係落黎鄧記好開心呢
    多謝,Parco兄,講又講,你都係長途高人,再跑多幾年,睇黎D杯都比你攞左唔少.勁...勁

升級   5.05%

該用戶從未簽到

多謝,Simon Fai,長跑長有,身體健康.
    多謝,Wong Sir,百忙之中,教道大西北兄弟姊妹,受惠不小,無言感激!
    多謝,KC兄,場場比賽,快左好多,勁...勁.
    多謝,叮叮噹,又一年咁快,今年有何目標,跑快D...跑靚D...PB呢.
    多謝,Mill姐,妳都進步神速,上年都攞唔小獎喎!

升級   100%

奮鬥
  • 簽到天數: 21 天

原帖由 Kennychoi 於 2010-4-1 10:02 發表
    多謝,花子兄,你係行人高人呀!上年成績好好,今年繼續攞獎呀
    多謝,車兄,你進步得唔錯,多D星期一落黎操
    多謝,平兄,經常攪笑,班大西北兄弟姊妹都開心晒,今年有何目標....PB...or?????:lo ...

蔡兄, 係ar, 好好玩ar, 對我黎講, 雖然遠咗d, 但係你哋愛心爆彭ar ma, 又包容我lee個超慢腳, 多謝晒

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

回復 24# 的帖子

邊係呢! 我呢D跑極都無進步, 宜家仲衰tim....連鬥心都無埋.

升級   59.05%

該用戶從未簽到

蔡兄 我遲大到
    生日快樂ar

升級   0%

該用戶從未簽到

蔡兄, 我都遲到,
    補祝生日快樂, 身體健康, 長跑長友!!

升級   0%

該用戶從未簽到

祝蔡兄:
    生日快樂,長跑長友﹗﹗

P.S. Sorry...遲來既祝福!
    B

升級   0%

該用戶從未簽到

呀~ 遲0左好多0忝...
    蔡兄生日快樂, 長跑長友~~~