香港長跑網  - 長跑長友

樓主: lorena

露露跑步日誌---分享

升級   70.9%

該用戶從未簽到

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 wadee 於 2010-9-10 09:40 發表

勁呀
轉做女鐵人

引用:
原帖由 lorena 於 2010-9-9 23:04 發表
Iron Ladies of Running
(1) 02/09/2010 1K 05'30"
(2) 09/09/2010 1K 05'07"
200m x 5 (00'42", 00'45",00'46",00'46",00'51") 【03'30" per set】

契女,1K 05'07 好勁呀.我都係玩10K比賽時,間中一兩K 先做到厘個時間.平時練跑好HEA架.好快會比你界到喇.

謝謝Wadee同街坊新鄭, 露露會努力

升級   0%

該用戶從未簽到

岩岩先見到露露ctse 個blog, 恭喜開blog先, 長寫長有
岩岩星期三晚先認識到你, 唔該晒你成日幫手影相呀, 原來ctse 你都玩3鐵, 遲d有機會交流下呀
加油呀 !!

升級   70.9%

該用戶從未簽到

馬神,

好高興認識你,三鐵仍在學習階段中,要向師兄多多指教!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lorena 於 13-9-2010 22:00 發表
馬神,

好高興認識你,三鐵仍在學習階段中,要向師兄多多指教!

我都好高興認識你呀, 唔知你平時係邊跑開多呢? 以前我未join 約跑時, 都久唔久係跑馬地跑下, 可能都見過你呢, 我3鐵都係初哥, 今年先學人玩926個比賽, 大家有機會可以傾下呀

升級   70.9%

該用戶從未簽到

現在通常二五係跑馬地, 四就係沙田跟三鐵跑,
一個星期係足三日沙田, 游水同單車都係

926 會去影相, 比賽努力 ,

有時間可以一齊傾下

升級   15.45%

該用戶從未簽到

原帖由 lorena 於 2010-9-13 23:58 發表

有時間可以一齊傾下hgj091" />" />hj

露露師姐, 操還操唔好過勞呀

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lorena 於 13-9-2010 23:58 發表

有時間可以一齊傾下hgj091" />" />hj

2,5跑馬地
4就沙田?
仲有一星期有3日係沙田操3鐵.... 即係星期一同三... ??? 哈哈
MON-FRI玩晒, 好勁呀, 遲D 教下我玩3鐵呀
926你又去2 工? 好呀一幫我影張靚相呀 , 雖然我好慢... 嘩哈哈

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 @Rebecca@ 於 2010-9-14 00:49 發表

露露師姐, 操還操唔好過勞呀" />" />" />" />

Rebecca, 謝謝你的關心, 一星期休息2日

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-9-14 15:34 發表

2,5跑馬地
4就沙田?
仲有一星期有3日係沙田操3鐵.... 即係星期一同三... ??? 哈哈
MON-FRI玩晒, 好勁呀, 遲D 教下我玩3鐵呀
926你又去2 工? 好呀一幫我影張靚相呀" />" />" />" /> , 雖然我好慢... 嘩哈哈

一四六都係沙田
星期三如果唔出街就休息

926心機加油

711MF 該用戶已被刪除

升級   6.55%

無聊
  • 簽到天數: 2 天

真係好勤力呀?

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lorena 於 15-9-2010 22:50 發表

一四六都係沙田
    星期三如果唔出街就休息

926心機加油

嘩, 真係好堅, 妳3鐵係咪跟sportsoho 個女鐵人呀?
    2,5 跑馬地通常幾點呀? 係約跑定係訓練來架?

升級   84.4%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-9-16 17:46 發表

嘩, 真係好堅, 妳3鐵係咪跟sportsoho 個女鐵人呀?

女鐵人班最初係由sportsoho同3rd move合作搞, 第一期完左之後, 就由3rd move自己搞啦, 呢兩個月仲有男丁加入tim呀, 越來越熱鬧!

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 ginnywong 於 17-9-2010 16:33 發表

女鐵人班最初係由sportsoho同3rd move合作搞, 第一期完左之後, 就由3rd move自己搞啦, 呢兩個月仲有男丁加入tim呀, 越來越熱鬧!

哦, 原來係咁, 一直都想去3rd move開下眼界, 不過小弟少過沙田.... 睇黎真係要揾日過去行下先
    (p.s. 我仲要買條扣號碼布的帶扣 .... 926用)

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-9-16 17:46 發表

I training mostly on the evening.

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lorena 於 20-9-2010 13:40 發表

I training mostly on the evening.

下次我可唔可以過黎跟妳地學下野呀 ?

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-9-20 14:30 發表

下次我可唔可以過黎跟妳地學下野呀 ?

Of course, we can run at Happy Valley

升級   0%

該用戶從未簽到

原帖由 lorena 於 20-9-2010 14:52 發表

Of course, we can run at Happy Valley

係LONGRUN 約跑定係自己練跑呀? 有冇多D 資料?

升級   70.9%

該用戶從未簽到

原帖由 馬神 於 2010-9-20 15:35 發表

係LONGRUN 約跑定係自己練跑呀? 有冇多D 資料?

Please find the attached link for your reference

https://www.longrun.hk/forum/viewthread.php?tid=12006&extra=&page=1