香港長跑網  - 長跑長友

樓主: stephenyau
打印 上一主題 下一主題

約大埔跑步

升級   31.95%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

原帖由 syhyau 於 2010-4-29 14:21 發表

咁下星期一有無chingctse有興趣跑? 8:00pm大埔墟體育館出發---科學園或遠少少看大家想點. 回程體育館沖身和吃飯亦可...

要出post嗎?

但大埔墟體育館有locker 嗎 ?
    又話未必俾我地放野既?!

升級   100%

開心

原帖由 齋老味 於 2010-4-29 16:16 發表

禽日你地有冇跑呀?
    我差唔多八點跑到科學園
    八點半度回程返第一城
    見唔到你地喎..........

真係搵次你由第一城跑到科學園
    而我地就由大埔跑到科學園
    跟住就係科學園"跑步相逄"仲好喎?!

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 syhyau 於 2010-4-29 17:02 發表

太夜唔好啦! 星期三先見啦!

Stephen 睇離今晚的天氣430青公可以如常進行喎.......唔洗(星期三)了, 今晚見喇 !

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-4-30 09:27 發表

Stephen 睇離今晚的天氣430青公可以如常進行喎.......唔洗(星期三)了, 今晚見喇 !

今晚call妳!

升級   100%

慵懶

原帖由 syhyau 於 2010-4-30 10:59 發表

今晚call妳!

Stephen,   請盡量在6:45前call我喇!  我怕我存左行李之後, 聽不到你的電話呢!

升級   75.8%

鬱悶
  • 簽到天數: 10 天

stephen 兄, 阿mill ctse 好勤力呀
    你地通常一星期跑幾多日, or 大概跑幾多K ga??

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-4-30 12:47 發表

Stephen,   請盡量在6:45前call我喇!  我怕我存左行李之後, 聽不到你的電話呢!

尊命! 一上車去西鉄即打...

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kanokanok 於 2010-4-30 14:01 發表

ching, 你下星期一會跑嗎?

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 阿聰 於 2010-4-29 20:43 發表

但大埔墟體育館有locker 嗎 ?
    又話未必俾我地放野既?!

你下星期一來嗎?

升級   100%

慵懶

原帖由 syhyau 於 2010-4-30 14:40 發表

尊命! 一上車去西鉄即打...

乖喇~

升級   75.8%

鬱悶
  • 簽到天數: 10 天

原帖由 syhyau 於 2010-4-30 14:48 發表

ching, 你下星期一會跑嗎?

梗會呀~~就算冇街坊去, 我自己一個人都會去跑~
    可以的話, 星期三我想去TKO join埋你地tim ar...可惜黎緊星期三晚要返學...

升級   100%

慵懶

原帖由 kanokanok 於 2010-4-30 14:01 發表

我一D都唔勤力, 一星期都係跑三日左右.....
    每次跑12K左右, (講緊渣打前)
    宜家跑少左喇..每次只跑8-10K咋! 一星期都係跑兩三日咋~

升級   95.6%

該用戶從未簽到

2010年5月3日
    路線 :   元洲仔公園 >> 馬料水碼頭 >> 元洲仔公園  (約11k)
    路線 :   大埔墟體育館 >> 元洲仔公園 >> 馬料水碼頭 >> 元洲仔公園 >>大埔墟體育館  (約13.5k)

各參加者可隨意在中途節返減短距離

集合時間A: 8:00pm 元洲仔公園
    借locker 集合時間B: 7:30pm 大埔墟體育館 大埔鄉事會街8號 大埔綜合大樓6樓

1. Stephen
    2. kanokanok
    3.
    4.
    5.

ps: 元洲仔公園有水機, 另科學園海濱旁有一救護站也有水機, 洗手間沿路多的是, 差不多3-4k 便一個, 呢條跑道真係好鬼方便
    係locker 麻煩d

警告及聲明

1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑50-70分鐘), ,身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。

2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。
    他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。

3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡或任何損失,
    或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

4. 活動不排除將於酷熱或惡劣的天氣情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。

5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

6. 參加者的個人保險須自行負責。

7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步, 女跑友請特別留意。( 女跑友可參照
    https://www.longrun.hk/forum/view ... 4186&extra=page%3D1 )

8. 在未經當事人同意下,不得將其個人資料以"任何方式"提供給任何人仕。

當天小弟有事未能出席, 下次你地邊個想跑可以自己出post 呀

升級   70.4%

該用戶從未簽到

我想問下係唔係以後都係逄星期一跑??

升級   100%

慵懶

原帖由 st5c08 於 2010-4-30 17:26 發表

佢地"應該係"會逄星期一跑ge.  
    你留意這裡的post啦!

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 st5c08 於 2010-4-30 17:26 發表

我地希望可以做到逢星期一都跑, 但因為依家我地大埔人唔多 (而且小弟又成日死左出去出面跑 )
    所以可能個個都唔得閒就搞唔成, 但都會盡量每星期問下大家跑唔跑

2010年5月3日
    路線 :   元洲仔公園 >> 馬料水碼頭 >> 元洲仔公園  (約11k)
    路線 :   大埔墟體育館 >> 元洲仔公園 >> 馬料水碼頭 >> 元洲仔公園 >>大埔墟體育館  (約13.5k)

借locker 集合時間B: 7:30pm 大埔墟體育館 大埔鄉事會街8號 大埔綜合大樓6樓

1. Stephen
    3.
    4.
    5.

ps: 元洲仔公園有水機, 另科學園海濱旁有一救護站也有水機, 洗手間沿路多的是, 差不多3-4k 便一個, 呢條跑道真係好鬼方便
    係locker 麻煩d

升級   70.4%

該用戶從未簽到

我再下個星期會得=]
    今個星期仲exam緊..

升級   100%

開心

2010年5月3日

1. Stephen
    3. 阿聰 (但13.5K 係幾大挑戰, 我怕未必做得到   )
    4.
    5.

係locker 麻煩d

升級   100%

開心

原帖由 syhyau 於 2010-4-30 14:49 發表

你下星期一來嗎?

放心 , 星期一我會黎
    我會以此練習
    作為往後進軍逄星期三跑TKO 既準備 .....