香港長跑網  - 長跑長友

樓主: stephenyau

約大埔跑步

升級   95.6%

該用戶從未簽到

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-4-9 14:47 發表

如果我入大埔跑的話, 我會起 5:50pm搭74X入去喎! 你趕到咩? " />" />

我青衣收6:00pm

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

原帖由 kito807 於 2010-4-9 15:06 發表

MILL 姐荃灣入大埔該係 73X

73X , 收到.   如果26號果日得閒ge話都會來支持, 不過要當日先知得唔得.
    Stephen : 6:00先放工, 我唔等你囉 !

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 mill 於 2010-4-9 15:16 發表

係 73X , 收到." />" />" />" />" />   如果26號果日得閒ge話都會來支持, 不過要當日先知得唔得." />" />
    Stephen : " />" /> 6:00先放工, 我唔等你囉 !

唔,唔洗等我!  我會追你!

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-4-9 14:05 發表
    2010年4月26日

路線 A :   元洲仔公園 >> 科學園 >> 元洲仔公園
    路線 B :   元洲仔公園 >> 吐露港中途 >> 元洲仔公園
    距離 : 10 km / 5km

各參加者可隨意在中途節返減短距離

集合起跑時間: 8 : 00pm

...

剛收到你們一位ching (Leefs) message說要加甚麼條例? 你可以跟他溝通嗎? 我不懂怎麼處理?

升級   95.6%

該用戶從未簽到

2010年4月26日

路線 A :   元洲仔公園
    >> 科學園 >> 元洲仔公園

路線 B :   元洲仔公園 >> 吐露港中途 >> 元洲仔公園

1. kito

2. Simon
    3. Stephen (很開心有新的開始)
    4.
    5.

大埔雖然好多ching ctse 跑, 但認識的不多, 希望今次活動能認識多d大埔街坊參加
    起步點沒有地方可放行李, 如需行理寄放請預早通知,
    可能會安排先放在我家

謝謝

警告及聲明

1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑50-70分鐘), ,身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。

2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。

3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡或任何損失,
    或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

4. 活動不排除將於酷熱或惡劣的天氣情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。

5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

6. 參加者的個人保險須自行負責。

7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步, 女跑友請特別留意。( 女跑友可參照 https://www.longrun.hk/forum/view ... 4186&extra=page%3D1 )

8. 在未經當事人同意下,不得將其個人資料以"任何方式"提供給任何人仕。

升級   31.95%

該用戶從未簽到

回復 26# 的帖子

2010年4月26日

路線 A :   元洲仔公園 >> 科學園 >> 元洲仔公園

1. kito
    2. Simon
    3. Stephen (很開心有新的開始) *** 要寄存行李
    4.
    5.

大埔雖然好多ching ctse 跑, 但認識的不多, 希望今次活動能認識多d大埔街坊參加
    起步點沒有地方可放行李, 如需行理寄放請預早通知,
    可能會安排先放在我家

謝謝

警告及聲明:

1. 此項聚會適合跑步初哥(10公里跑50-70分鐘), ,身體並無任何疾病(包括已知或隱疾),同時需確保可以應付此項運動的朋友參加,各位需量力而為。

2. 會員一切留言之言論和買賣交易和舉行活動只代表其個人行為,香港長跑網沒有對他們的言論、行為及討論區管理操作事先加以審查。他們的言論、行為及討論區管理操作不代表本網站之立場,一切有關損失本網站不會負責。

3. 本網站並不涉及此項聚會的一切安排,敬請參加者自行負責個人的財物及人身安全。如有不幸事故,而導致參加者受傷或死亡或任何損失,或涉及第三者的意外,本網站及聚會發起人慨不負任何責任。

4. 活動不排除將於酷熱或惡劣的天氣情況下舉行,參加者需要在參加活動前有足夠的訓練及休息,並留意個人的身體狀況,建議活動前先自行補充足夠水份。

5. 若約跑活動當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況,活動將會取消。

6. 參加者的個人保險須自行負責。

7. 網友應盡量避免一男一女(初相識)到偏僻地方跑步, 女跑友請特別留意。( 女跑友可參照 https://www.longrun.hk/forum/view ... 4186&extra=page%3D1 )

8. 在未經當事人同意下,不得將其個人資料以"任何方式"提供給任何人仕。

升級   100%

該用戶從未簽到

升級   100%

開心
  • 簽到天數: 37 天

嘩...我參加左渣打咁多年黎
    終於都可以係大埔找到自同道合既人黎跑啦..?!
    haha......

似乎你地既練跑地點 , 同我平時跑既 , 幾乎一模一樣

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 阿聰 於 2010-4-9 23:25 發表
    嘩...我參加左渣打咁多年黎
    終於都可以係大埔找到自同道合既人黎跑啦..?!
    haha......

似乎你地既練跑地點 , 同我平時跑既 , 幾乎一模一樣

阿聰, 咁你黎唔黎?

升級   75.8%

鬱悶
  • 簽到天數: 10 天

回復 27# 的帖子

2010年4月26日

1. kito
    2. Simon
    3. Stephen (很開心有新的開始) *** 要寄存行李
    4. kanokanok (多多指教 )
    5.

升級   100%

開心

回復 30# 的帖子

haha, sorry
    我跑開既唔係元洲仔公園 >> 科學園 >> 元洲仔公園 既路程
    我只係跑元洲仔公園 >> 大埔海濱公園既路程 ,
    咁就未必有10km , 可能連5km 都冇

不過 , 今次我都願意一試

升級   100%

開心

2010年4月26日

1. kito
    2. Simon
    4. kanokanok (多多指教 )
    5. 阿聰   (除非有突發事情 , 否則我會出席)

升級   0%

該用戶從未簽到

來唔到都要支持~

升級   0%

慵懶
  • 簽到天數: 62 天

如果跑早的,6點開跑我都可以參加,因我星期一在大埔返工,6點收工.舊年試過幾次從大埔元洲仔公園 跑到大圍,大埔跑到馬鞍山,烏溪沙碼頭,今年2月渣打前幾次從大埔跑到第一城,然後才撘車回將軍澳!
    跑前在元洲仔公園 廁所換衫換褲,放落背包一路背著個背包跑!
    現在暫時就只有星期三在將軍澳跑了!

升級   78.3%

該用戶從未簽到

原帖由 大圍新跑手 於 2010-4-10 22:43 發表
    來唔到都要支持~

x2

升級   31.95%

該用戶從未簽到

回復 30# 的帖子

傑ching,

今晚有無興趣8:00pm跑一轉?

升級   95.6%

該用戶從未簽到

原帖由 syhyau 於 2010-4-12 11:31 發表
    傑ching,

今晚有無興趣8:00pm跑一轉?

今晚唔得喇

stephen 4/26 係咪有野要放底?
    如果係我同你要早半個鍾 7:30 先去大埔運動場借locker, 然後再跑去起點會合其他人

升級   31.95%

該用戶從未簽到

原帖由 kito807 於 2010-4-12 12:08 發表

今晚唔得喇

stephen 4/26 係咪有野要放底?
    如果係我同你要早半個鍾 7:30 先去大埔運動場借locker, 然後再跑去起點會合其他人

咁跑完步是否回運動場沖身? 咁不如在運動場等?  我6:00PM 下班, 如不方便我可以自己放低然後和你集合.

升級   100%

慵懶
  • 簽到天數: 340 天

係喎...stephen搬左入大埔了.   琴晚好瞓嗎?
    我地琴日畢架山好好玩呀!