leefs 發表於 2008-6-6 23:36:36

九龍區 跑衣交收安排

跑衣已經到手,以下會員將由本人負責交收跑衣,
請留言安排交收及pm留電話!

alex504992004 ~ 2件
=chairman=      ~ 2件
hogay                ~ 4件 交易完成
ram                  ~ 3件 28/6
Superpaul         ~ 2件 交易完成
uncleyuet          ~ 2件 交易完成
vita375               ~ 1件28/6
大隻添跑手      ~ 2件 交易完成
FUNG7934             ~ 1件 交易完成
Pirkle               ~ 1 件 交易完成

九龍區版主 可以提供的交收時間大約如下…
平日 星期一班五
平日0815~鑽石山港鐡站 客務中心
平日 0830~九龍塘港鐡站 客務中心近D出口
平日 0850~沙田—港鐡站 客務中心
平日1130至1730 九龍灣會展一帶
平日 1400左右   九龍城 一帶
不定期於黃昏/晚間 斧山道運動場
"其他時間及地點可傾傾"
注意﹕請先留電話預約時間及地點,本人不接聽沒有號碼顯示之來電…

leefs 發表於 2008-6-7 21:41:55

如果跑衣可以"奧運歡樂跑"(日期6月22日)前制成,可安排當天取衫。
各師兄/姐或可於7月份"比賽"及"約跑"時,跟其他版主取衫…

6月28日   6月28日城門水塘約跑活動
7月 6日   東區長跑 10公里比賽
7月13日   2008荃灣田徑會主席紀念盃10公里黃昏賽

leefs 發表於 2008-6-18 21:34:17

跑衣將於星期五出爐,
1. 當晚8時後可以交收,將由深水埗出發,
2. 週日(22)於 灣仔運動場-歡樂跑 (晨早7點半)
有須要交收之會員師兄,請留言聯絡…

vita375 發表於 2008-6-19 19:33:19

8時後?想話下午添,我又無參加歡樂跑,煩請 ALAN 兄幫我留住先,遲些先交收,方便嗎?

leefs 發表於 2008-6-19 23:24:38

原帖由 vita375 於 2008-6-19 19:33 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
8時後?想話下午添,我又無參加歡樂跑,煩請 ALAN 兄幫我留住先,遲些先交收,方便嗎?

你邊頭返工,我渣車經過交比你。

ram 發表於 2008-6-20 08:44:26

Alan兄: 小弟今晚收工要趕返去湊女,所以都係星期日(622)先交收
另已pm手機,有需要電聯啦,唔該晒~ yuytuyg

leefs 發表於 2008-6-20 09:24:52

原帖由 ram 於 2008-6-20 08:44 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
Alan兄: 小弟今晚收工要趕返去湊女,所以都係星期日(622)先交收
另已pm手機,有需要電聯啦,唔該晒~ yuytuyg

星期日見啦…ghfghcvb

vita375 發表於 2008-6-20 19:22:06

原帖由 leefs 於 2008-6-19 23:24 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

你邊頭返工,我渣車經過交比你。
荃灣 MTR 附近,不過我下午多數會在荃灣線同官塘線穿梭,或者等衝城日至交收都可以。

leefs 發表於 2008-6-20 21:55:23

原帖由 vita375 於 2008-6-20 19:22 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

荃灣 MTR 附近,不過我下午多數會在荃灣線同官塘線穿梭,或者等衝城日至交收都可以。

咁就28/6衝城日前再聯絡啦…ghfghcvb

leefs 發表於 2008-6-27 11:28:12

尋人 alex504992004 & =chairman=   二位師兄幾時攞衫,
我之前已經PM留電話比你兩位,
由於本人今日中午過後維修電腦,至到星期日,見字請電聯!

=chairman= 發表於 2008-6-27 18:25:13

好呀 ~ 唔該晒你 ~~~

alex504992004 發表於 2008-7-2 12:33:45

Alan兄:
都係決定係13/7 ‘2008荃灣田徑會主席紀念盃10公里黃昏賽’當日交收好嗎?有需要可致電給我,唔該你先。

頁: [1]
查看完整版本: 九龍區 跑衣交收安排

香港長跑網