-R- 發表於 2010-10-8 00:08:50

將軍澳 Gathering 跑 - 特備節目 (遠征大西北交流跑)

將軍澳 Gathering 跑 - 特備節目 (遠征大西北交流跑)

日期:2010年10月25日(星期一)
集合地點:屯門鄧肇堅運動場 (新界屯門青松觀路 )

集合時間 : 7 : 00 pm

活動:1. Circit Training

2. 特訓(主要項目)uhgjutitterhj

活預計完成時間:未知

成日聽見你地話想入大西北, 今次約咗 Wong Sir 我地會25/10入去, 希望大家熱烈支持 trfyrftufgu

報名(reply 時先 copy 名單..再加上自己名字):

(排名不分先後, 請註明是否特訓及不要在大西北重覆報名,勿跳層 :L )

1. -R- (會特訓)
2. 烏拉 (想特訓. 但又唔想咁夜)
3.
4.

唔知我地會唔會有車手呢??iuoihohighu

shogikin 發表於 2010-10-8 00:14:46

哈哈
我去開架啦
不用報名了

不過個training幾咁架

Kin in Running

馬神 發表於 2010-10-8 03:28:16

原帖由 -R- 於 8-10-2010 00:08 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

2. 特訓 ...

想知到玩Circit Training 係體能only 定都會跑埋?
好吸引, 不過特訓埋真係好夜 ..... 諗諗先

mill 發表於 2010-10-8 09:02:33

將軍澳 Gathering 跑 - 特備節目 (遠征大西北交流跑)將軍澳 Gathering 跑 - 特備節目 (遠征大西北交流跑)

成日聽見你地話想入大西北, 今次約咗 Wong Sir 我地會25/10入去, 希望大家熱烈支持 trfyrftufgu

報名(reply 時先 copy 名單..再加上自己名字):

(排名不分先後, 請註明是否特訓及不要在大西北重覆報名,勿跳層 :L )

3. mill (未知特唔特訓)
4.

denis3885 發表於 2010-10-8 09:46:20

將軍澳 Gathering 跑 - 特備節目 (遠征大西北交流跑)將軍澳 Gathering 跑 - 特備節目 (遠征大西北交流跑)

4. 金金(特訓)

chanlouis911 發表於 2010-10-8 14:03:23

5. chanlouis911 (Try my best to come la...)

mill 發表於 2010-10-8 14:05:04

成日聽見你地話想入大西北, 今次約咗 Wong Sir 我地會25/10入去, 希望大家熱烈支持 trfyrftufgu" />" />

4. 金金(特訓)
5. chanlouis911 (Try my best to come la...)
6.
7.
8.

亞平 發表於 2010-10-8 14:41:48

嘩~~TKO 大軍終於強攻大西北根據地啦.....小弟要搵定條退路..或是一張白布...萬一守唔住..

228華 發表於 2010-10-8 14:47:19

原帖由 亞平 於 2010-10-8 14:41 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif嘩~~TKO 大軍終於強攻大西北根據地啦.....小弟要搵定條退路..或是一張白布...萬一守唔住.. 哈哈哈哈我會帶支萬宝路引平出洞^O^ ^O^ ^O^

monsterjoe 發表於 2010-10-8 14:56:33

原帖由 烏拉 於 2010/10/8 14:11 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

如有需要. 我唔介意借我名你一用的ng20hgh

咁烏拉你個名又幾響下既ngD149hgh, 係呀係呀LOUIS真係約佐烏拉架ng025hgh

chanlouis911 發表於 2010-10-8 18:36:56

乜呀?吾明你地講乜!

艾莉絲•韋 發表於 2010-10-8 21:59:03

Circit Training   ~ 唸起要舉水樽就:funk:

bolo 發表於 2010-10-8 22:02:45

成日聽見你地話想入大西北, 今次約咗 Wong Sir 我地會25/10入去, 希望大家熱烈支持 trfyrftufgu" />" />

4. 金金(特訓)
6.bolo
7.
8.

火仔11 發表於 2010-10-8 22:37:51

"Circit Training" 聽見真係又愛又恨~
唔知同我以前玩個D有無分別?
玩完3色雪糕真係會...ng52hgh

shogikin 發表於 2010-10-9 16:30:56

原帖由 艾莉絲•韋 於 2010-10-8 21:59 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
Circit Training   ~ 唸起要舉水樽就:funk:

有時是啞鈴呀.....

火仔,
次次都有d不同的
你玩過就知啦

馬神 發表於 2010-10-9 20:04:39

原帖由 火仔11 於 8-10-2010 22:37 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
"Circit Training" 聽見真係又愛又恨~
唔知同我以前玩個D有無分別?
玩完3色雪糕真係會...ng52hgh

x 2 , 真係又愛又恨

-R- 發表於 2010-10-9 21:36:26

1. -R- (會特訓 +車出車入共6個位)
4. 金金(特訓)
6. bolo
7. Rebecca (只特訓)
8.

火仔11 發表於 2010-10-9 21:36:42

原帖由 shogikin 於 2010-10-9 16:30 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

有時是啞鈴呀.....

火仔,
次次都有d不同的
你玩過就知啦

堅堅, 我都好想黎玩, 但係我個晚有個重要約會呀hjhjD123hjhj

Parco爸 發表於 2010-10-11 14:55:26

R 校長

當晚特別任務....你要帶套西裝給我呀...詳情問問壞人隊長啦....

:)

running-sue 發表於 2010-10-11 14:58:41

成日聽見你地話想入大西北, 今次約左 Wong Sir 我地會25/10入去, 希望大家熱烈支持 trfyrftufgu

1. -R- (會特訓 +車出車入共6個位)
4. 金金(特訓)
6. bolo
7. Rebecca (只特訓)
8. s (跟車走hgjD115ghjghj )
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8
查看完整版本: 將軍澳 Gathering 跑 - 特備節目 (遠征大西北交流跑)

香港長跑網