坑口公牛 發表於 2008-6-23 17:55:59

將軍澳新人報到

Hi, 各位 Ching, Ctse 好,做咗咁耐 CD-ROM,而家至開聲,希望大家唔好見怪。:$

Gills 發表於 2008-6-23 18:14:10

冇問題嫁牛兄, 家吓轉做 CD-R/W 咪得law, 有冇去清水灣果頭玩? 平時係唔係跑場多.

=chairman= 發表於 2008-6-23 18:20:38

好野 ~ longrun.hk 又多左個將軍澳跑手喇 ~~~ trfyrftufgu
我都係住坑口附近架 ~~~ 你平時有冇跑而家起緊既將軍澳運動場外圍呀 ? 假期超多人跑呀 ~~~

龜速行 發表於 2008-6-23 18:44:20

ygugygggwelcome welcome

坑口公牛C hing

叮叮噹 發表於 2008-6-23 18:50:59

歡迎東面的你!

711MF 發表於 2008-6-23 19:49:59

blurmax 發表於 2008-6-23 20:11:16

:lol

牛兄,

Welcome to Longrun.hk

坑口公牛 發表於 2008-6-24 00:14:18

多謝咁多位Ching, Ctse。:)
Gills 兄,我好少去清水灣嗰邊,平時多數沿坑口、寶琳同將軍澳廣場外嘅單車徑跑。
Chairman 兄,有呀,我跑嘅路線會經過未來將軍澳運動外面。嗰邊平時黃昏時份都好多人,假期就更加熱鬧。Ching 多數喺邊段時間跑?

lvrunner 發表於 2008-6-24 04:55:06

Hello 牛兄,

歡迎歡迎! Welcome to longrun.hk! :)將軍澳個名好"屬", 小弟好似小學五年班跟學校去個果度旅行.

oscar 發表於 2008-6-24 09:18:28

瘋瘋 發表於 2008-6-24 09:34:50

caffeine 發表於 2008-6-24 16:45:46

回復 1# 的帖子

歡迎牛兄~
我都係坑口居民, 有時都會跑下將軍澳, 期待2009年運動場開幕, 咁就會吸引多d人跑步~

cfchan 發表於 2008-6-24 17:14:22

原帖由 坑口公牛 於 2008-6-23 17:55 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
Hi, 各位 Ching, Ctse 好,做咗咁耐 CD-ROM,而家至開聲,希望大家唔好見怪。:$

歡迎牛師兄,多d發言,做CD-RW啦!hjokkjlkjlkjl

redred 發表於 2008-6-24 17:16:07

ching , 歡迎曬
多d發言hgkjjhlkjl

pirkle 發表於 2008-6-24 17:38:58

歡迎!歡迎!坑口牛哥

坑口公牛 發表於 2008-6-24 20:28:28

回復 10# 的帖子

Oscar 兄,上次工聯會一役,跑爆咗uihjighjghj。
大小老板頗有微言hgjhgjghjgh ghjihkhk, 所以暫停參加比賽,安撫下佢地。
希望天氣轉涼後,可以再次站到賽道上。

坑口公牛 發表於 2008-6-24 20:40:00

回復 11# 的帖子

瘋狂兄,平時主要沿區內單車徑跑。跑開的路線有三條,
-圍繞坑口及興建中運動場一圈約 2Km,
-圍繞坑口,寶琳及興建中運動場一圈約 6.5Km,
-圍繞坑口、寶琳、寶明苑、將軍澳廣場及興建中運動場一圈約 8.5Km。

有機會希望可以同各位師兄一齊跑ygugyggg 。不過對馬鞍山有D陰影。kuoiuoyuiytu

坑口公牛 發表於 2008-6-24 20:57:08

多謝各師兄師姐,小弟不善表達hjgfyhjfy ,得到各位師兄師姐鼓勵,我會多點發言,唔再做 CD-ROM。

=chairman= 發表於 2008-6-25 00:23:41

原帖由 瘋狂跑步機 於 2008-6-24 09:34 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
牛哥, 將軍澳有咩跑步路線?
小弟跑開馬鞍山, 沙田同大埔. 有機會同我地一齊跑呀.fgyhgjm

如果想挑戰自己的話,其實跨區跑係一個唔錯既選擇。

有幾條跨區跑的路線:

1 ) 坑口至西頁市中心 ( 約 9.5K )

2 ) 調景嶺 ==> 澳景路 ==> 藍田 ==> 秀戊坪 ==> 翠林 ( 約 8.5K )

3 )坑口 ==> 清水灣道 ==> 布袋澳 ( 約 9K )

呢幾條路線都幾多上山路段,幾有挑戰性 ~ gjhfghftgh

=chairman= 發表於 2008-6-25 00:29:22

原帖由 坑口公牛 於 2008-6-24 00:14 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
多謝咁多位Ching, Ctse。:)
Gills 兄,我好少去清水灣
頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10
查看完整版本: 將軍澳新人報到

香港長跑網