子杰 發表於 2011-10-19 12:24:17

2011錦上路陸上兩項鐵人賽

http://www.titantriathlon.com/
比賽日期:11 DEC 2011 (十二月十一日)
Course A   Run 3km-Bike 30km-Run 3km
Course B   Run 1.2km-Bike 9km-Run 1.2km

killerlok 發表於 2011-10-19 18:14:28

報名,諗緊再玩 Course A 定同班 fd 一齊玩 Course B:lol

lester.nk 發表於 2011-10-24 14:00:03

仲以為今年唔搞添. 呢個都幾好玩, 可惜撞左樂善盃:(

D文 發表於 2011-10-24 20:01:44

等環南單車賽日子先決定玩唔玩呢場

frankie28 發表於 2011-10-26 18:54:12

請問單車路線是點的? 我見notice果到話要行10個圈

thanks

子杰 發表於 2011-11-5 12:27:25

應該由
錦上路西鐵的回旋處>大欖隧道口下面回旋處>西鐵的回旋處
為之一圏

西鐵的回旋處>大欖隧道口下面回旋處有少少上斜
:lol

子杰 發表於 2011-11-8 11:47:46

官網有路線圖啦

lemon 發表於 2011-12-1 22:36:05

有出賽時間啦
我想問下 通常兩項鐵人會 著鐵人衫定係單車衫呢
單車衫有後袋 但單車褲個墊又好似好大唔適合跑步

D文 發表於 2011-12-1 23:21:25

原帖由 lemon 於 2011-12-1 22:36 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif有出賽時間啦我想問下 通常兩項鐵人會 著鐵人衫定係單車衫呢單車衫有後袋 但單車褲個墊又好似好大唔適合跑步 可以著跑步tight都得

killerlok 發表於 2011-12-3 17:55:01

報咗course a,點知班fd報晒course b mtb,有冇得改呢

子杰 發表於 2011-12-12 12:55:06

見到李致和
佢啲跑姿真係好好

eddiebuzz 發表於 2011-12-12 21:42:13

I went there to take photo only ngD182hgh

http://www.sportsoho.com/pg/photos/album/1736792/2011

lemon 發表於 2011-12-13 13:19:16

出左成績la
我頭8個lap 全都7分鐘內.最後果兩個lap分別 13min 同 21min
係咪因為我玩多左三個lap... :L

Brian 發表於 2011-12-13 13:40:55

小弟差一名先有獎 :(
一月果場要再努力d~

ginola_ku 發表於 2011-12-13 15:00:29

本來報左course A, 後尾大會唔俾mtb 玩
(本來想改硬叉幼呔玩):(
…最後改左玩course b mtb組
號碼仲係5xx
衰在briefing....聽唔晒
跑步改左3+1.2…賽程本應1.2+1.2
…一跑先知頭段長左…ok冇問題…
踩完番黎再跑就出事喇…
以為都係跑3k....點知跑到水站位…工作人員叫我後面嘅跑手u-turn
咁我話我都係mtb組嫁…咁佢先叫我調頭…咁就蝕左5秒

終點…同第二差三秒…:'(
得第三!
頁: [1]
查看完整版本: 2011錦上路陸上兩項鐵人賽

香港長跑網