chohin 發表於 2012-9-24 11:39:09

請問荃灣至青龍頭途中有無水機

各位好,我初搬往荃灣,現在我多數係由屋企跑往海濱花園再跑往青龍頭碼頭,因體能不算太好,所以在現在較熱天氣下暫未能往大欖。因天氣熱,帶的水要就住就住飲,我想請問在這條路途中有無水機?另外想請問這條路算不算容易跑,不算太多斜路?謝謝

mill 發表於 2012-9-24 12:05:28

好似得荃灣公園同海濱花園先有水機,到近水灣有汽水機的, 但部機成日壞架, 跟住要跑到去深井先有間71可以補給的了. hgjD121ghjghj

chohin 發表於 2012-9-24 12:16:48

原帖由 mill 於 2012-9-24 12:05 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
好似得荃灣公園同海濱花園先有水機,到近水灣有汽水機的, 但部機成日壞架, 跟住要跑到去深井先有間71可以補給的了. hgjD121ghjg" />" />hj
噢,看來要帶兩個錢隨時買水飲先得~~謝謝

tank1438 發表於 2012-9-24 12:17:47

嘉頓後的藍球場有水機!!條路唔算難,亦唔算易..!!跑TEMPO最好..gjhfghftgh

Turtle 發表於 2012-9-24 12:44:43

回復 1# 的帖子

>>這條路算不算容易跑,不算太多斜路?

總言之跑得多有你jetso.......guihjjhn

Jacky 發表於 2012-9-24 20:03:14

歡迎師兄,有機會一齊跑青公呀,我哋多數星期五晚都有約跑,人多熱鬧滴,開心滴∼∼!utyuftyftyf

laputa99 發表於 2012-9-24 23:54:53

歡迎ching, 得閒星期五join我哋kjlkjliuohui

chohin 發表於 2012-9-26 10:27:06

多謝各位,小弟係慢腳,以現時未練返上耐力同速度,實在比較慢,恐怕追不上大家,而且因為工作關係,經常要返工,近排在早上跑步,難以經常在星期五夜晚跑步,謝謝各位

winnie220 發表於 2012-10-8 23:15:12

荃灣公園有唔使錢 康文署的 一直跑到近水灣沙灘落一層樓梯有兩部 但經常壞 去到機場展覽館有 但休館入唔到 要睇日子 再唔係行返去麗都灣沙灘 但落到沙灘 遠遠哋了 之後一直到深井藍球場 或者:) 深井七仔啦:) 。

bkplayhk 發表於 2012-10-15 15:20:40

想知道如果過了 深井 未到 小欖 之前還有水機嗎 ?

hcli 發表於 2012-10-15 20:45:31

豪景花園商場(大八方)有PK 超市,否則再走入豪景花園遊樂會門口有汽水機。

alexkwcheung 發表於 2012-10-16 14:49:13

請問荃灣至青龍頭途中有無水機

我都有跑開荃灣西至深井來回, 有機會跟師兄一齊跑!

chohin 發表於 2012-10-20 10:49:19

原帖由 alexkwcheung 於 2012-10-16 14:49 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
我都有跑開荃灣西至深井來回, 有機會跟師兄一齊跑!
我返工時間好亂,好難約,一有時間就去跑:'(

seablack 發表於 2012-10-31 16:23:06

有緣既一定會係青公見hjkhygjfgufg

原帖由 chohin 於 20/10/2012 10:49 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif

我返工時間好亂,好難約,一有時間就去跑:'(
頁: [1]
查看完整版本: 請問荃灣至青龍頭途中有無水機

香港長跑網