luhui 發表於 2012-10-11 16:47:59

驚遲了又滿嘛 !
11月3隻, 12月兩隻(上海, 儋州):P   
諗住反正最近練開山, 膽粗粗報埋CCM;P

AY60 發表於 2012-10-11 16:50:33

想啊!報左先。家長日可以用積分, lv, Gucxx 等換取架...........:lol :lol :lol

ccomeout 發表於 2012-10-11 17:15:46

回復 22# 的帖子

我家太座講錢失感情,佢要講心架!ghughufgj

田中雅茂 發表於 2012-10-11 17:24:11

原帖由 ccomeout 於 2012-10-11 17:15 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
我家太座講錢失感情,佢要講心架!ghughufgj" />" />
大力廈門依隻馬幾好跑架!0吾係好多斜路,同埋d斜路0吾係0甘斜咋!
想做時間就0岩晒喇!而且沿途風景都0吾錯添!hjhj094hjhj

藍衫 發表於 2012-10-12 00:36:19

多謝心德。原帖由 allanccl 於 2012-10-11 13:14 發表 http://202.123.213.5/forum/images/common/back.gif

可能因為小弟跑得慢既關係,我跑完一個全馬要休息半天的,參加國內賽事交通費越來越貴,所以經常希望他們是連續幾個星期比賽,那就可以省回一點點旅費,好像九月份,九月二日跑太原馬拉松是最貴的,來回香港至太原 ...

AY60 發表於 2012-10-15 10:07:21

報左:lol

luhui 發表於 2012-10-15 10:47:48

me too :victory:

allanccl 發表於 2012-10-15 11:08:35

齋報名? 不是跟團?

luhui 發表於 2012-10-15 11:17:12

是啊 ! 亮哥, 慳時間, 齋跑....

allanccl 發表於 2012-10-15 11:32:43

我都想慳時間+慳銀兩,你地會香港飛定係深圳/廣州上?

luhui 發表於 2012-10-15 12:13:33

我就深圳飛或者坐大巴上......如果有人幫我攞号碼布;P

AY60 發表於 2012-10-15 12:53:46

若早到我去拿选手包就是。想订那家靠近起步点的华林酒店,亮哥luhui你们哩?
我多数坐飞机,但还未决定从香港或内地飞。
厦门、武夷山好玩的地方都去过,如没有好玩/节目, 当晚就回港/东莞。:lol

luhui 發表於 2012-10-15 13:16:06

華林我啱啊!AY,孖房得唔得?

AY60 發表於 2012-10-15 13:33:50

原帖由 luhui 於 2012-10-15 13:16 發表 https://www.longrun.hk/forum/images/common/back.gif
華林我啱啊!AY,孖房得唔得?
哈哈!:lol 乐意之至,又吾系第一次!
刚给华林订房打过电话,一个月前才开始接受预订,等到12月初再打过去呗!
吾知亮哥有没有特别渠道订华林哩?:lol

wu193 發表於 2012-10-15 15:36:49

請問各位C兄...廈門官網報名是否聯不上支付網站呢???,,

luhui 發表於 2012-10-15 17:28:13

應該沒有啊 ! 我是用網上銀行(大陸戶口)付款的.

wu193 發表於 2012-10-15 18:42:24

回復 36# 的帖子

謝了,,我再試看...

bazihk 發表於 2012-10-15 20:04:48

心思思想跑這個,有無 ching 跟團去跑?巴士團會唔會因長車程太辛苦?

jefflam77 發表於 2012-10-15 20:13:34

回復 38# 的帖子

i will join bus tour...it is my first time follow tour to go marathon, i want to know too, haha

AY60 發表於 2012-10-15 20:44:52

若在大巴上弯曲双腿7-8个小时, 可能会有影响, 坐飞机超四个小时都很难受耶!
我刚通过ctrip.com 买了2013.1.4 广州飞厦门的海南航班, 连税才460元, cheap!!!:lol不过要早上07:45起飞. 深圳飞厦门最低470元(08:00起飞).
今年港龙来往厦门凡涉及星期六或星期天都要HK$3080, 太贵不考虑了.
頁: 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11
查看完整版本: 2013建发厦门国际马拉松赛

香港長跑網