iohckk 發表於 2013-5-21 10:23:52

2013.10.06 Lantau 2 Peaks

SUUNTO Lantau 2 Peaks

Date: Oct 6, 2013
Location: Tung Chung, Lantau Island, Hong Kong (start / finish same place)
Registration: Race packet pick up Oct 2-4 before race with deadline for registration to be announced. No registration pack pick up on morning of race.
Start time: 8:00am
Distances: 15km & 21km

日期:2013年10月6日
地點: 東涌,大嶼山,香港 (起點與終點相同)
比賽登記: 比賽當日恕不派發跑手包。
本地跑手安排於10月2至4 日領取跑手包,海外參賽者安排10月5日領取跑手包。
起步時間:早上 8時正
賽程: 15公里 和21公里

dmy 發表於 2013-6-21 11:02:10

cheungtaion 發表於 2013-6-20 19:49 static/image/common/back.gif
預埋我...但我上山超慢

好吖! 美孚人遲啲會搞pre trip. 知道日期搞約跑會放條link喺到.

HKMac 發表於 2013-5-23 18:34:20

好有興趣參加, 有無師兄去過? 兩段上山是否極辛苦和烈日當空? 21km大會水站ok嗎? 請指教:)

ChowChow 發表於 2013-5-23 21:47:40

上屆係倒轉行的,喺昂平上鳳凰好再上大東好甘,最精彩係落黃龍坑, 落極都未落完, 我覺得辛苦過樂善盃
21km有兩個水站都夠, 總括而言好好玩, 夠辛苦, 玩完狀態谷起晒

HKMac 發表於 2013-5-24 15:53:32

要參加試試
(請教各C Hing, 為何我明明打繁體字, 但post出來會變成簡體?:L

Alan123 發表於 2013-5-24 20:47:41

上年 15k , 21 k 上山撞晒 ,

路窄人多難過人

lewischan 發表於 2013-5-25 19:11:29

HKMac 發表於 2013-5-23 18:34 static/image/common/back.gif
好有興趣參加, 有無師兄去過? 兩段上山是否極辛苦和烈日當空? 21km大會水站ok嗎? 請指教 ...

過在大東山有個水站,落左鳳凰山都有一個。
呢個賽好甘下。不過幾好玩

speedpurple0 發表於 2013-5-26 18:45:12

HKMac 發表於 2013-5-23 18:34
好有興趣參加, 有無師兄去過? 兩段上山是否極辛苦和烈日當空? 21km大會水站ok嗎? 請指教 ...

我玩左三年,三年都好熱

dmy 發表於 2013-5-28 15:00:22

報咗21k.有師兄師姐遲啲試路唔介意我慢唔該叫埋我.

icecoffeenomilk 發表於 2013-6-3 15:43:33

21K~:victory:

clau 發表於 2013-6-4 20:32:47

我都會再報名。
真係幾甘,上山時行一步抽一下,真係想死。
今年要早D練,希望八月中可以開始去行。

marcus 發表於 2013-6-14 12:48:33

今年由黃龍坑上大東, 比上年由360木棧道上昂坪重要迫同焗, 大家要多加忍讓 :)

icecoffeenomilk 發表於 2013-6-17 13:25:10

試左路,後段彌勒山去360落東涌都幾痛苦下:L落樓梯落到想・・・・:'(

ChowChow 發表於 2013-6-17 22:52:01

icecoffeenomilk 發表於 2013-6-17 13:25 static/image/common/back.gif
試左路,後段彌勒山去360落東涌都幾痛苦下落樓梯落到想・・・・

如果好似舊年咁, 黃龍坑落, 重痛苦......

icecoffeenomilk 發表於 2013-6-18 12:24:01

ChowChow 發表於 2013-6-17 22:52 static/image/common/back.gif
如果好似舊年咁, 黃龍坑落, 重痛苦......

咁又係~

cheungtaion 發表於 2013-6-20 18:03:36

有興趣想玩
想問下網上申請個到個人資料可否填中文
同埋費用usd30....我用visa照去無問題??

cheungtaion 發表於 2013-6-20 19:49:47

dmy 發表於 2013-5-28 15:00 static/image/common/back.gif
報咗21k.有師兄師姐遲啲試路唔介意我慢唔該叫埋我.

預埋我...但我上山超慢

Alan123 發表於 2013-6-21 17:36:08

http://www.actionasiaevents.com/attachments/165_MASTER%20entry%20list%202%20Peaks%20as%20of%20JUN%2019.pdf

參賽名單已更新

jepp 發表於 2013-6-24 01:41:10

今年15K玩下先,出年先考慮21K

Alan123 發表於 2013-6-27 13:38:34

http://i463.photobucket.com/albums/qq351/Alan_siR123/2013-06-27112510_zpse5d5ee39.png

今日練完 15k 真係好熱 , 好慢
到石門甲全部上斜 石屎路 , 彌勒山 3k 山路 , 昂平踐道 有上有落 ,
建議帶 2L 水 , 做足防曬
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 2013.10.06 Lantau 2 Peaks

香港長跑網