tinospecial 發表於 2013-5-25 20:07:37

青公路線一問

https://www.longrun.hk/forum/forum.php?mod=image&aid=21450&size=300x300&key=9ebf9b1095de597b&nocache=yes&type=fixnonehttps://www.longrun.hk/forum/forum.php?mod=image&aid=21451&size=300x300&key=8a1706c6d6d4b98b&nocache=yes&type=fixnone
想問由屯門跑去荃灣,去到近警寮己婚宿舍,應該點行?
我今日沿路係右手面既行人路跑,到呢度轉去左面,之後就落左轉車站又行返上去
到再後一個迴旋處出返來,但又搵唔到行人路,之後過馬路先去得返右面條路

ys_tong 發表於 2013-5-25 21:35:20

我都是屯門友,青公我跑過很多次,搵日約埋一齊跑出荃灣。

boyboybb 發表於 2013-5-25 21:36:50

假設你現在係向荃灣方向靠左邊行人路跑,過左大欖路口,可過對面線,沿出荃灣方向右面行人路跑,沿途有很多工程進行中,但有保留一條行人路,你會跑到一段左右都有圍欄的路段,係彎彎曲曲有頗多起伏的工程路段,過左橋底轉左便到以前沙倉的大直路!希望師兄睇得明!

vcbid 發表於 2013-5-25 21:47:30

去到大欖過馬路靠左手邊行人路跑, 唔洗落去轉車站既, 跟住過左大欖路口個燈位過返馬路靠右直去地盤, 地盤邊有路可以跑到橋底, 過左橋底就係直路出荃灣

keithlky 發表於 2013-5-25 22:15:41

明天無雨去走番轉

tinospecial 發表於 2013-5-25 22:34:17

ys_tong 發表於 2013-5-25 21:35 static/image/common/back.gif
我都是屯門友,青公我跑過很多次,搵日約埋一齊跑出荃灣。

好~~!!咁要等我練好D先了

tinospecial 發表於 2013-5-25 22:35:47

boyboybb 發表於 2013-5-25 21:36 static/image/common/back.gif
假設你現在係向荃灣方向靠左邊行人路跑,過左大欖路口,可過對面線,沿出荃灣方向右面行人路跑,沿途有很多工程 ...

咁師兄就咁睇我今日咁行法岩唔岩

vcbid 發表於 2013-5-25 22:54:12

tinospecial 發表於 2013-5-25 22:35 static/image/common/back.gif
咁師兄就咁睇我今日咁行法岩唔岩

你轉左果張相果個位, 你應該過對面碼路直去, 去到大欖涌果個路口有個燈位, 再過返碼路去地盤

tinospecial 發表於 2013-5-25 23:09:41

其實我都唔係太明,師兄們介唔介意PLOT條線係MAP上面指示一下,唔該哂

vcbid 發表於 2013-5-26 00:02:03

唔知睇唔睇得明~_~

boyboybb 發表於 2013-5-26 06:45:57

tinospecial 發表於 2013-5-25 23:09 static/image/common/back.gif
其實我都唔係太明,師兄們介唔介意PLOT條線係MAP上面指示一下,唔該哂

地圖

tinospecial 發表於 2013-5-26 11:38:15

明了!!!!!感謝師兄們!!!

Glad222 發表於 2014-3-1 14:19:38

由青龍頭到大欖這一小段
工程無間斷
各位師兄可有貼士?
頁: [1]
查看完整版本: 青公路線一問

香港長跑網