bunbun 發表於 2013-10-29 18:26:09

11月都打風?天文台料熱帶風暴周末襲港

【11月都打風?天文台料熱帶風暴周末襲港】

http://bit.ly/19OteXg

allanakb48 發表於 2013-10-29 21:11:17

放心吧, 無8號, 無咩力, 星期日要比賽

Sam.128 發表於 2013-10-29 21:45:04

我要參加苗圃,希望冇影響!:funk:

shogikin 發表於 2013-10-30 10:01:47

熱 帶 風 暴 羅 莎 集 結 在 馬 尼 拉 之 東 北 偏 東 約 920 公 里 , 預 料 向 西 或 西 北 偏 西 移 動 , 時 速 約 25 公 里 , 大 致 移 向 呂 宋 。

本 港 地 區 今 日 天 氣 預 測

大 致 天 晴 。 吹 和 緩 偏 東 風 , 離 岸 風 勢 間 中 清 勁 。

展 望 : 未 來 一 兩 天 大 致 天 晴 。 週 末 期 間 雲 量 增 多 。

awolswat 發表於 2013-10-30 11:36:28

唔係嘛, 星期日綠色半馬...
唔通要打水戰!?:'(

desmond_myf 發表於 2013-10-30 16:29:31

打水戰都好, 最怕星期日取消比賽, 但又唔另日重賽, 又唔俾返d錢就慘...個日我都要去跑綠色

allmyfriend 發表於 2013-10-30 16:32:31

睇個走勢, 影響香港機會極微, 大家綠色見啦:D

desmond_myf 發表於 2013-10-30 16:37:22

各位參賽的師兄師姐加油hg036bnvbn

fit_body 發表於 2013-11-1 16:41:14

真係中到應,四大賽事:苗圃、綠色半馬、黃金海岸及Giga sport都在星期日舉行,希望唔好掛三號喇!

fit_body 發表於 2013-11-1 16:43:09

第一次玩苗圃就撞正打風,真黑仔!

bunbun 發表於 2013-11-1 17:24:51

fit_body 發表於 2013-11-1 16:41
真係中到應,四大賽事:苗圃、綠色半馬、黃金海岸及Giga sport都在星期日舉行,希望唔好掛三號喇! ...

10km , 15km , 半馬, 跑山全馬, 都齊哂

jack.tsang 發表於 2013-11-1 17:38:28

GIGASPORT :'(

fit_body 發表於 2013-11-1 18:11:19

bunbun 發表於 2013-11-1 17:24
10km , 15km , 半馬, 跑山全馬, 都齊哂

苗圃已sent咗電郵如掛三號取消。:'(

bunbun 發表於 2013-11-1 18:24:46

jack.tsang 發表於 2013-11-1 17:38
GIGASPORT

http://www.sportsoho.com/pg/match/read/3507996
2013年11月1日

賽事惡劣天氣安排:
若比賽當天懸掛八號或以上颱風、黑色暴雨訊號或非人力可控制之情況影響,比賽將會取消。
頁: [1]
查看完整版本: 11月都打風?天文台料熱帶風暴周末襲港

香港長跑網