Koma_rider 發表於 2014-1-17 11:22:56

Wave Rider 17 用來跑全馬

師兄師姐們 ,

之前對 Wave Endeavor 陪跑了差不多17個月 , 今回貪靚買了 Wave Rider 17 彩虹 ...:$
着上感覺不太似上一對的跑鞋感覺 , 小弟跑齡淺 , 只得一個渣打半馬經驗...
今回渣打是首個全馬 , 其實 Wave Rider 用來跑全馬有冇問題...:o

Thanks a lot ~

tpcwong 發表於 2014-11-10 16:56:06

最近的 NY馬拉松 頭100名選手裏也有穿 Rider17 的. :victory:

柔詠 發表於 2014-1-17 11:39:40

重身,保護好.

fatwoon 發表於 2014-1-17 11:49:09

其實我由09年開始跑渣打全馬都係著Wave Rider,由Rider 11著到今日Rider 17!:D

lazyrunner 發表於 2014-1-17 12:00:22

fatwoon 發表於 2014-1-17 11:49
其實我由09年開始跑渣打全馬都係著Wave Rider,由Rider 11著到今日Rider 17!

我又係 wooooor :handshake

doracrap 發表於 2014-1-17 12:16:06

上年著rider 15全馬,我都買左rider 17, 已完成了一個全馬,二月渣馬都係著佢~:victory:

maylam_running 發表於 2014-1-17 12:46:23

me too

kinchu 發表於 2014-1-17 13:28:33

pacing 6分幾/km應該ok. 其實主要睇翻自己咩感覺.

Attam 發表於 2014-1-17 15:59:00

上星期日第一次著Wave Rider 17 彩虹跑了17K, 開始時覺得對鞋比較硬, 但跑跑下又無物問題, 上斜的感覺很好.

大口阿伯 發表於 2014-1-17 19:59:49

好似真係唔錯,買返對試下先!

tsw01 發表於 2014-1-18 19:45:00

我都會著Wave Rider 17跑渣打全馬,17比16輕D。

Koma_rider 發表於 2014-1-19 22:11:37

今日着咗試35K長課,3小時11分完成,快過平時~~~trtlolrtyrt

man1973 發表於 2014-1-20 13:12:32

聽聞鞋面17比16硬,不知真唔真?

fatwoon 發表於 2014-1-20 14:03:17

Rider17d面籵都唔同左,係比16硬左少少,不過都可以接受!:)

Koma_rider 發表於 2014-1-20 15:46:11

我之前未著過 Rider , 本身腳掌闊同厚, 但都好舒服~gytyshamehghg

asmcando 發表於 2014-2-2 16:42:19

我由2009年開始長跑, 由10K到全馬都係著Wave Rider,由Rider 13著到Rider 15, 今年著Rider 17, 比之前輕!

chengsunfung 發表於 2014-11-10 12:54:33

我多年來都用rider,由13 到17, 因我身重,感覺rider較保護雙腿,鞋面也較闊.

fd092901 發表於 2014-11-10 14:44:32

小弟跑零淺, 但都著過兩代 rider (16 同 17).
覺得 5分尾, 6分頭的 pace, rider 夠哂有找!:victory: (小弟都係6分 pace 的超慢腳;P)
頁: [1]
查看完整版本: Wave Rider 17 用來跑全馬

香港長跑網